Są tu tacy na forum? ;)
Są tu tacy na forum? ;)
Tak się zastanawiam...bo większość osób pasjonujacych się końmi/jeździectwem w moim wieku (19) to dziewczyny! Czy są tu na forum faceci w tymże wieku (no tak mniej więcej 19-20)?
Ja mam, ja!
Nawet dwukrotne 20 już!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Raz dwadzieścia to ja (plus 16 wprawdzie, ale możemy zaokrąglić).
Znam jednego 25 latka...ale nie ma go na forum
Ja też kiedyś znałem jednego 25-latka... Z tym, że już nie ma 25 lat a kiedy miał nie było internetu.
No proszę- cała gębą wiosna!
Wystarczyło "Mam 19 lat, poznam kolegę..." i jak się wątek rozbuchał :lol: :lol: :lol:
Marek Wiśniewski Wystarczyło "Mam 19 lat, poznam kolegę..." i jak się wątek rozbuchał
Marek Wiśniewski Wystarczyło "Mam 19 lat, poznam kolegę..." i jak się wątek rozbuchał
Uwaga :!: Panowie po 20-tym roku życia :!: "Ile można gadać z samymi kobitkami"... Wygląda na to, że w oczach naszej przemiłek forumowej koleżanki bycie mężczyzną się przedawnia (że użyję języka prawa)...
uuuuu.....
hmm Dla mnie wiek i płeć nie mają wiekszego znaczenia Potrafię kumplować się z 60 - cio jak i 14-sto latkiem... Liczy się wspólna pasja
..Pakuję się i śmigam do Pszczewa ...zabieram pewną nastkę "na konie" Wracamy w niedzielę
Dorota Hałaburda hmm Dla mnie wiek i płeć nie mają wiekszego znaczenia Potrafię kumplować się z 60 - cio jak i 14-sto latkiem... Liczy się wspólna pasja
Dorota Hałaburda hmm Dla mnie wiek i płeć nie mają wiekszego znaczenia Potrafię kumplować się z 60 - cio jak i 14-sto latkiem... Liczy się wspólna pasja
Oj Spahis, ależ nie o to chodzi! Lubię meżczyzn w każdym wieku i powiem, że mam z nimi bardzo dobry kontakt Zauwazyłam jednak że w wieku nastu lat to dziewcząt jest więcej w temacie koni...a ja się pytam gdzie Ci faceci?
Droga Marto (Martho).
Ja już dawno przestałem się temu dziwić.
Na studiach zootechnicznych panowie byli w lekkiej mniejszości, ale już pośród koniarzy - w znakomitej mniejszości! Dziwnie się plecie, że kawaleryjska tradycja i geny pozostały dziś głównie w Paniach.
Jest to zauważalne chyba w większości stajni.
Znam jednego 15sto latka który jeździ, oraz jednego 23 który obecnie uczy się z bardzo dobrymi efektami. Poza tym raczej miłość do koni oraz tradycja ułańska w młodszych Paniach oraz Panach po 30stce.