Wszyscy nasi bracia mniejsi.. :)
Wszyscy nasi bracia mniejsi.. :)
moja malamucia księżniczka
Śliczne psisko Moja wet mówi, że moja psica Gina ma coś z malamutów, choć dla mnie jest ne tyle mieszańcem, że trudno to określić
W ogóle malamuty są strasznie psie, cokolwiek to znaczy(bulle są za to mocno nie psie :lol: ).
A jak jej jest w lecie - nie gorąco? Bo ona mają grube futro podobno bardzo? Czy to tak jak z niedźwiedziem polarnym - przystosuje sie jak musi
na alasce w lecie też bywa gorąco
mają grube futro zimą, w lecie nieco lżej się ubierają, gorąc dokucza każdemu, ale nie jest tak źle jakby się mogło wydawać. Napewno treningi w lecie odpadają
Ha! Nasunęło mi się skojarzenie: Przystanek Alaska...
Zuna ma ładne oczka.
asio Zuna ma ładne oczka.
asio Zuna ma ładne oczka.
To nasz najmłodszy czworonóg Chomek ( 4 miesiące) Uwielbia Nutelle a i pomarańczami nie gardzi.
Nasz obrażalski bulek był taki uprzejmy, ze zjadał podany plasterek cytryny :lol: . Robił to z grzeczności, ale miny robił przy tym komiczne. Nie myślcie jednak, ze często tak się nad nim znęcaliśmy. Na szczęście nie.
Bulle to takie odkurzacze.
Nasz zjadł kiedyś cebulę, czosnek, buteleczkę z chili, surowego ziemniaka....Ale to nie specjalnie, po prostu sie do tego dorwał jakoś przysmakiem są dla niego jabłuszka i bananki - i tulipanki :lol: Naprawdę, on kocha tulipany! Zjada je tak ładnie płatek po płatku. A jabłka jak ktoś wniesie do domu, to sie bardziej cieszy niż jak sie niesie mięso. Mój brat twierdzi, że nasz Runi po prostu sie zdrowo odzywia. Choc nie powiedziałabym, że ziemniaki czy czosnek są dla psów zdrowe
Trenerze, zdjęcie się nie wkleiło chyba
Moja suka uwielbia orzechy :)
piekny. malamuty to moja pierwsza rasa wlasna jakby a nie taty
s.p Astor ktory przezyl z nami 14 lat i dal mnostwo radosci., wspanialych chwil
a to nasze obecne zwierzaki
Gabi
zuzia- corka naszego najukochanszego Atisa
Iwa grozna czyli nasz kotopies
Atis biegajacy za TM
Czysta miłość w psiej (i kociej) postaci... cudowne zdjęcia.
A Trenera fotek też nie widzę.
Ja też nie widzę coś mi się nie udało
chomek cudenko i to w wersju mini on ma ana glowie skorke od pomaranczy? :lol: czy to atrapa?
Dagmara to twoj Eliot? kocham czarne pregusy w pelnej krasie
Gosiu dzięki za pomoc!! Napisz mi proszę na PM jak to zrobiłąś.
Chomek ma prawdziwą pomarańczową czapeczkę, bo środek zjadł