Wszyscy nasi bracia mniejsi.. :)
Wszyscy nasi bracia mniejsi.. :)
kajmakowyeklerek ostatnio adoptowałam bardzo podobna sunie;p
to moze i ja przedstawie swoje zwierzaki
Kocica - madame Pompadoure, aparatka jakich mało, dość duża kocica, bardzo łowna, żadna mucha, ćma nie ma prawa opuścić domu.
I Zulus, psiak z rodowodem, jeszcze dzieciak, w sierpniu skończy rok, niestety przeszedł zabieg dysplazji stawów łokciowych, a zapowiadał się dobrze wystawowo. Pomimo tego, kochamy go, jest przylepką i uwielbia jazdę samochodem.
Kamila, wrzuć jej zdjęcie, to porównamy raczej mało prawdopodobne, żeby siostra mojego kundelka wylądowała aż we Wrocławiu, ale może rzeczywiście jakieś bardzo podobne są
Przepiękne macie zwierzątka, przejrzałam wątek i ja moich psinek nie przedstawiałam zatem przedstawię jednego urwisa, a resztę jak będzie czas i chęć oglądania Oto link, nie wiem czy zrobiłam to dobrze ale starałam się
https://plus.google.com/photos/100015797...KWTvO7ilAE
-pozdrawiam Kamila
Witam,
Oto zdjęcia z naszego wczorajszego spaceru
-pozdrawiamy Kamila i Kastor
Ja również mogę się poszczycić imponującym zwierzyńcem. Kozy moje kochane, dwie seterki irlandzkie a ostatnio dołączyły do nas kurki :-)
Witam wszystkich. Nie wiem czy to odpowiednie miejsce na umieszczenie takiej prośby, jeśli nie to proszę o info gdzie ją umieścić. Niestety znowu serce mi zmiękło na widok szczeniaka, najprawdopodobniej wyrzuconego z samochodu. Błąkał się przy drodze i smutno patrzył na samochody. Sama mam już dwie znajdy a z pięć dokarmiam. Nie mogę mieć kolejnego psa więc proszę o pomoc w znalezieniu mu domu. Pies został znaleziony w woj. mazowieckim, jest już odrobaczony i zaszczepiony. Lubi psy i koty a także dzieci, ma ok. 7 miesięcy, z chęcią śpi na dworze. Osoby zainteresowane proszę o kontakt przez forum lub tel. 500 545 587.