Konie..nasze konie :)
Konie..nasze konie :)
Krystyna KukawskaMiały być podpisane :lol:Paweł Opole Dorota - strzał w dziesiątkęChyba nie trudno strzelić, skoro zdjęcia są podpisane :wink:
Krystyna KukawskaMiały być podpisane :lol:Paweł Opole Dorota - strzał w dziesiątkęChyba nie trudno strzelić, skoro zdjęcia są podpisane :wink:
hahah... dopiero teraz "dowidziałam"...
Dorota Hałaburda hahah... dopiero teraz "dowidziałam"...
Dorota Hałaburda hahah... dopiero teraz "dowidziałam"...
Częściowo ruda w rudym zachodzącym słoneczku, w drodze powrotnej do domu.
W tym sęk mój drogi, że poznałam...hahaha.. i podpisałam...ale jak się okazuje pod fotką widniał napis, ze to Szelka- tego nie zauwazyłam
Pozdrowionka...cos się zdzwonic nie możemy
A ja się pochwalę swoim Zielonym.
Zdjęcia robione niedawno.
Już w sumie powinna być wiosna.
Jaka słodka zdziwiona minka Kasiu, to młode?
W czerwcu kończy lat 4 więc młode.
Zielony jest piękny !!!
I bardzo podobny do Kaszmira :wink:
Nie dość, że piękny, to do tego bardzo przyjazny i dobrze wychowany dżentelmen
Dziękuję bardzo miło słyszeć(czytać) tak miłe słowa.
Katarzyna Suchecka A ja się pochwalę swoim Zielonym.co to za fajny konik na zdjęciach??? proszę o rodowód allbred.......
Katarzyna Suchecka A ja się pochwalę swoim Zielonym.co to za fajny konik na zdjęciach??? proszę o rodowód allbred.......
Marek Wiśniewskilepiej się pochwal, że już wiśniówkę stawiałeś :lol:Dorota Hałaburda hahah... dopiero teraz "dowidziałam"...
Teraz to już napewno będzie koniec świata Dorotka nie poznała Szeliksa :lol:
Swoją drogą to troszkę się zmieniła; rok temu to jeszcze kucyk był- teraz już prawie koń :wink:
Marek Wiśniewskilepiej się pochwal, że już wiśniówkę stawiałeś :lol:Dorota Hałaburda hahah... dopiero teraz "dowidziałam"...
Teraz to już napewno będzie koniec świata Dorotka nie poznała Szeliksa :lol:
Swoją drogą to troszkę się zmieniła; rok temu to jeszcze kucyk był- teraz już prawie koń :wink:
Paweł Opole co to za fajny konik na zdjęciach??? proszę o rodowód allbred.......
Paweł Opole co to za fajny konik na zdjęciach??? proszę o rodowód allbred.......