Godni zaufania weterynarze.
Godni zaufania weterynarze.
http://twoj-wet.pl/ (zach-pom)
Polecam Anię!!! Nigdy mnie nie zawiodła
Dr.Aldona Kucharska-rzetelny fachowiec, ale także niezwykle uprzejmy i miły człowiek. Poproszona przyjedzie zawsze, odpowie też na każde pytanie, rozwieje wątpliwości. Osobiście nie powierzyłabym mojego konia nikomu innemu. Nawet gdy zadzwonię z jakąś pierdołą potrafi udzielać wyczerpujących odpowiedzi przez telefon, a w sprawach trudnych walczy do końca. Serdecznie polecam!!!
Kogo możecie polecić z woj. łódzkiego? chodzi mi o ogólnego i o ortopedę.
Okolice Skierniewic lub taki który nie odmówi dojazdu z daleka.
A ja jeszcze dodam że ostatnio byłam zmuszona wezwać innego weta do mojego konia niż dotychczas, była późna godzina a moja Pani Doktor której ufam ponad wszystko jest z daleka na dodatek była u innego pacjenta a mojego Rudzielca trzeba było zszyć. I tutaj polecam kolejnego lekarza- dr.Poznański woj.śląskie niedaleko Częstochowy. Wyrwany ze snu przyjechał w błyskawicznym tempie, siedział u nas w stajni kilka godzin i zrobił wszystko co należało. Jestem bardzo zadowolona i choć uważam że dr. Aldona jest ponad wszystko najlepsza to w sytuacjach takich jak ta nie zawaham się zadzwonić do dr.Poznańskiego po raz kolejny.
Z okolic Gniezno-Poznań mogę polecić p Ola Zakryś jeżeli sama nie może przyjechać to daje namiary na innego weta.I pan Ryszard Grundwald bardzo rzeczowy człowiek.
Na Śląsku polecam dr Waldemara Kalinowskiego i lekarke z kliniki Caballo.
Witam,
Jeśli kogoś interesuje wet. z Białegostoku to polecam Annę Kaczyńską [nie wiem jakie nazwisko po ślubie, zawsze zapominam]. Pracowałyśmy razem na stadninie, bardzo miła osoba.
Potrzebuję pilnie dobrego weterynarza zajmującego się rozrodem koni ze Śląska.
Stoimy w Gliwicach.
Ma ktoś może jakieś namiary?
Waldemar Kalinowski z Żywca. tel w necie.
Mi takze przydarzylo sie,ze musialam wezwac do swojego konia przypadkowego weterynarza,ktory po prostu zgodzil sie w srodku nocy przyjechac do mojego konia i zszyc gleboka rane na nodze. Gdybym czekala na przyjazd weterynarza,ktorego znam,byloby za pozno. Obecnie rozgladam sie za fachowcami zajmujacymi sie leczeniem koni w poblizu powiatu żagańskiego,woj. lubuskie. Moze ktos moglby mi pomóc?
Ja z Dolnego Śląska polecam mieszkającego koło Wrocławia dr. Jerzego Chmielowskiego. Prawdziwy specjalista, który nie odmówi pomocy w żadnym wypadku, a jeśli jest potrzebna pilna interwencja to potrafi ominąć mniej ważne wizyty. Oprócz tego, że ma wszystkie sprzęty w aucie (Ultrasonograf itp) to mężczyzna ma niesamowite poczucie humoru, którym potrafi każdego rozweselić. Do tego jako jeden z nielicznych weterynarzy w mojej okolicy nie od razu daje coś na uspokojenie tylko mówi i głaska konia. W 2010 roku inny weterynarz dosłownie rozerwał nam klacz ( próbował wyciągnąć martwe źrebię szczypcami do przyjmowania porodu krów wyciągając na zewnątrz źrebię oraz najprawdopodobniej macicę) i pomimo tego, że szanse były znikome to Pan Jerzy walczył do końca! Polecam jeszcze raz! Jeśli ktoś chcialby numer tel. do doktora to służę pomocą za pośrednictwem prywatnej wiadomości.
Czarna Perła
Ja na szczęście nie musiałem korzystać ale ponoć w Szprotawie jest dobry fachowiec choć nie lekarz tylko technik, ale z tych starych czasów, kiedy i ludzi potrafił dobrze zdiagnozować i leczyć felczer.
Niestety nie pamiętam nazwiska, ale jak się postarasz to znajdziesz, ewentualnie ja poszukam.
Dziękuje bardzo za odpowiedzi. Wrocław to jednak daleko... Niestety... Ale za to Szprotawa całkiem blisko!
Mam pytanie w trybie pilnym. Czy ktoś korzystał z RTG dr Kalinowskiego ?