Stowarzyszenie!!!
Stowarzyszenie!!!
Magdalena Z tego co już wiem, to stowarzyszenie może zarabiać i zdobywać pieniądze. Ich właścicielem jest stowarzyszenie, a nie jego członkowie. Mogą je wydać na realizację swoich założeń.
Czyli członkami stowarzyszenia mogą być wszyscy obywatele Polski i wszyscy mogą korzystać z jego profitów.
Niebawem ogłoszę termin pierwszego spotkania.
M.W
Magdalena Z tego co już wiem, to stowarzyszenie może zarabiać i zdobywać pieniądze. Ich właścicielem jest stowarzyszenie, a nie jego członkowie. Mogą je wydać na realizację swoich założeń.
Czyli członkami stowarzyszenia mogą być wszyscy obywatele Polski i wszyscy mogą korzystać z jego profitów.
Niebawem ogłoszę termin pierwszego spotkania.
M.W
witam, w imieniu Trenera informuję, że dogrywane są sprawy programowe i w najbliższych dniach zostanie zaproponowany termin i miejsce spotkania założycielskiego
Kochani !
Spotkanie założycielskie Stowarzyszenia Pro Hippico Bono odbędzie się dnia 02. września w Klubie Jazdy Konnej "Szary" w Michałowicach koło Krakowa . Spotkanie odbędzie się po zakończeniu seminarium dr. Gerda Heuschmanna które będzie miało miejsce w tym dniu w godz. 9 -18 .
Seminarium organizuje Towarzystwo Jeździectwa Naturalnego ul. Kajty 7 31-463 Kraków e-mail tjn-info@tjn.sic.pl
Polecam wszystkim udział w seminarium i zapraszam na spotkanie założycielskie SPHB hipologia.pl
Najlepej pytac organizatorów sympozjum . Adres mailowy powyżej w moim poscie .
Trochę późno- ale i ja się zgłaszam- przygarniecie kropka? :wink:
osoby zainteresowane członkostwem lub współpracą z powstającym Stowarzyszeniem Pro Hipico Bono informuję, że założyłem nowy wątek http://forum.hipologia.pl/viewtopic.php?...687#p26687 - w którym przedstawiłem wstępny projekt statutu tego stowarzyszenia, jako współzałożyciel proszę o uwagi i sugestie co do brzmienia tego dokumentu
Kochani!! Napiszcie choć kogo zobaczę w Krakowie na seminarium i spotkaniu stowarzyszenia!!
Znany jest już czas i miejsce zebrania założycielskiego Stowarzyszenia Pro Hippico Bono.
Czas: 2 września 2010 godz.19.00
Miejsce: Gospoda u Przyjaciół przy trasie Michałowice - Kraków niedaleko KJK Szary w którym odbywać się będzie seminarium z dr Heuschmannem
W razie pytań proszę pisać na mojego mejla: berenika@okliny.info
Stowarzyszenie powstało ! Patrz wątek : statut Stowarzyszenia Pro Hipico Bono .