Konie..nasze konie :)
Konie..nasze konie :)
dziekuje, CHYBA WSZYSTKIE ZDJECIA Z KONIKAMI SA CUDNE....
ja to po iles razy ogladam galerie...podziwiam tez fotografujacych, jestem jak czlowiek z dz ungli...nie znam sie na cyfrowkach hihi
codo szacunku to ja jej na o wiele wiecej pozwalam niz wg. wiedzy o koniach powinnam pozwalac...ale, niech ma!
Wiec z jej strony nie jest to moze szacunek,ale przyjazn......
Ładne to zdjęcie Magdy- alegoryczne zestawienie 2 koni...
Ali w mojej modyfikacji sidepulla od Julie - zmieniłam nachrapnik, bo sobie książę wycierał nosek o sznurek.
Przygodo, konik w pozie na kota, na pierwszym zdjęciu --->
Ela Rapta Magdo zdjęcie Kuby i tego pojazdu (nie wiem jak się nazywa :oops: ) mnie powaliło. Moja Roksana przy czymś takim to szleje i udaje araba :lol: a on śpi w najlepszego. Ale ja widzę że i tak czuwa nad wszystkim. Świetne jest to zdjęcie.
Ela Rapta Magdo zdjęcie Kuby i tego pojazdu (nie wiem jak się nazywa :oops: ) mnie powaliło. Moja Roksana przy czymś takim to szleje i udaje araba :lol: a on śpi w najlepszego. Ale ja widzę że i tak czuwa nad wszystkim. Świetne jest to zdjęcie.
Pozycja źrebaka Duchowej hitowa
Patent Julii bardzo mi sie podoba, koleżanka jeździ czasem na tym samym i fajnie koń chodzi.
A u Magdy na zdjęciach widzę 2 kluseczki! To nawet moja ma mniejszą tuszę, a myślalam że jest grubym słonikiem :lol:
u nas przelomy.mysle ze dla dlugoletnich koniarzy nie jest to zaden wow ale mimo to ja ciesze sie jak dziecko z postepow. budujemy zaufanie caly czas i narazie mozemy sie pochwalic wspolnym lezakowaniem, dla mnie to bardzo duzo ze mlody akceptuje w pelni moja obecnosc w roznych sytacjach szczegolnie wtedy gd czuje sie przy mnie odprezony
i bardzo sie ciesze ze mu nie przeszkadzam
bylo to chyba z nim jedno z najwspanialszych przezyc jak narazie :wink:
egzamin z dotykania :wink:
ciuciu dobre :wink:
Gratulacje Asia! Leksio musi ci ufać i cię akceptować skoro się z tobą tak plażuje Jak to miło, że to w mojej brzydkiej stajni takie ładne rzeczy się dzieją
Julia wazny wklad - ja tam zawsze jade z bananem na twarzy ze wasze kochane mordki zobacze i Lexa oczywiscie ja 1 miejscu :wink: :lol:
Ela-trawka powoli rosnie i wiosna mam nadzieje ze zawitala juz na dobre. a styl foki hmmm. rzadko ale jest, tyle ze na mnie nie dziala wiec sobie moze glupie miny stroic :wink:
aaa julia dzis twoj caly dzien tez tak lezakowal. tylka leniuch nie podnioosl przez 3 godzinki:-))
Asiek slodki maluch......spioch jak cholera hahaha, moje tak tez bywaja, ze spia....ale znam koniarzy co wiele lat sa z konimi, a kon sie przy nich za nic w swiecie nie polozy....\
a mi zrebak ostatnio kladzie sie, jak nozke podchyle jej pod brzuch. jest mila bardzo.
Julio arabek ma cudny łebek, laleczek taki....
o koniach Magdy nic nie pisze, bo one juz tak przywyklam, ze jak moje, wiec co tu chwalic.....
zreszta generalnie nie komentuje zdjec z konmi bo one wszystkie fajne,,,,,,bardzo mocno fajne.
Dopadło go przesilenie wiosenne Jak go dzisiaj puściłam i wsiadłam na Siwego tak żeby nas widział to połaził trochę i popłakał, a potem się uwalił koło wanny w największym słońcu i się wygrzewał jak kot
Oliwia jak obiecała tak zrobiła nam foty Siwulek:
Jedyne zdjęcie na którym Frajda leży. Czeka zazwyczaj z wytarzaniem się, aż człowiek odejdzie. Jeśli leży w stajni, zaraz gdy do stajni wejdzie człowiek, ona wstaje. Widać, na jej zaufanie trzeba zapracować... Widywałam ja leżącą, ale podczas 2 tyg.wakacji, gdy, powiedzmy, spałam z nią.