![]() |
Witajcie:) Chciałam się przywitać. Jestem tu nowa:) Lubuskie - Wersja do druku +- Hipologia (https://forum.hipologia.pl) +-- Dział: Kategoria (https://forum.hipologia.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Pleplanie, integrowanie się i inne pogwarki (https://forum.hipologia.pl/forumdisplay.php?fid=6) +--- Wątek: Witajcie:) Chciałam się przywitać. Jestem tu nowa:) Lubuskie (/showthread.php?tid=755) |
Witajcie:) Chciałam się przywitać. Jestem tu nowa:) Lubuskie - Dorota Hałaburda - 07-29-2010 Dopisuję na samej górze ![]() ![]() ![]() Żona, matka, ...pozytywnie zakręcona "wariatka" ![]() Mam prawie 18 letniego wałacha rasy wielkopolskiej. Mieszka ze mną juz 12 lat. Niestety jest alergikiem, kaszle, często ma duszności itp.- jest na emeryturze a pańcia jeździ na sierściuszkach znajomych ![]() ![]() ![]() Maluję obrazy olejne na zamówienie, aktualnie bez stałej pracy, świeżo rozbity samochód- wjechał w niego tir...mogłabym tak wymieniac ![]() ![]() Krętlik kozuli -widoczny na zdjęciu-potrzebny jedynie podczas dojenia ![]() ![]() Przyjmiecie mnie/ Nas do swojego grona? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pastele suche wg zdjęć Wojciecha Kwiatkowskiego ![]() Re: Witajcie:) Chciałam się przywitać. Jestem tu nowa:) Lubuskie - Krystyna Kukawska - 07-29-2010 No jasne, że przyjmiemy :wink: Re: Witajcie:) Chciałam się przywitać. Jestem tu nowa:) Lubuskie - Anna Tomaszewska - 07-29-2010 Bomba rysunki, kobieto, ale Ty musisz mieć fajną osobowość, oby więcej takich ludzisków.WITAJ. Re: Witajcie:) Chciałam się przywitać. Jestem tu nowa:) Lubuskie - Dorota Hałaburda - 07-29-2010 Nie jestem predestynowana do oceny swojej osobowości ![]() ![]() Przyjmuję równie dobrze krytykę jak i dobre słowo ![]() Powinnam była przywitac się w wątku do tego utworzonym-przepraszam ![]() Uwielbiam rysować, malować, asystować przy operacjach weterynaryjnych- miałam pare okazji kastrować i sterylizować stwory, psy,suczki, konie. Interesuję się motoryzacją-ogólnie i autami typu UAZ, wędkowaniem-trolling i spinning, słucham tego co puszczają w stacjach radiowo-telewizyjnych...jednak głównie Chopin...mąż jest pianistą- własnie ćwiczy za ścianą. Polonez As-Dur op 53., ballada G-moll, preludium des dur op.28 nr 15- deszczowe, d-moll op.28 nr 24, koncerty e i f-moll....i wiele innych moich ulubionych ![]() Troszeczkę zamknęłam się w swoim świecie zwierząt. ![]() Jutro rano jadę na oklepowy teren na moim ciapku. Nie spacerowaliśmy prawie miesiąc. ![]() Re: Witajcie:) Chciałam się przywitać. Jestem tu nowa:) Lubuskie - Wojciech Mickunas - 07-30-2010 Witaj sąsiadko ! Z Baczyny do Skwierzyny to +- 35 km. więc jesteśmy prawie sąsiadami ![]() , a w dodatku Chopin ![]() ![]() ![]() pozdrawiam i życzę miłego pobytu na hipologii .pl ![]() Re: Witajcie:) Chciałam się przywitać. Jestem tu nowa:) Lubuskie - Dorota Hałaburda - 07-30-2010 Witam Sąsiada ![]() Zisis Papadimitriou, grek , dusza człowiek mieszka całkiem niedaleko mnie ![]() Baczyna bardzo blisko, może kiedyś wpadnę, odwiedzę "Koniczynkę" ![]() Utwory Chopina to druga Miłość Mojego Męża...a może Pierwsza a ja jestem Druga? ![]() ![]() Nawet kotkę "uczłowiecza" puszczając muzykę- gdy mrucząc wyleguje się na podusi...(kot mruczy, nie małżonek...polegują razem ![]() Z miłą chęcią przewertuję wszystkie posty, poczytam... ![]() |