![]() |
Wszyscy nasi bracia mniejsi.. :) - Wersja do druku +- Hipologia (https://forum.hipologia.pl) +-- Dział: Kategoria (https://forum.hipologia.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Pleplanie, integrowanie się i inne pogwarki (https://forum.hipologia.pl/forumdisplay.php?fid=6) +--- Wątek: Wszyscy nasi bracia mniejsi.. :) (/showthread.php?tid=123) |
Re: Wszyscy nasi bracia mniejsi.. :) - Izabella Dobrosz - 03-03-2009 moja malamucia księżniczka Re: Wszyscy nasi bracia mniejsi.. :) - branka - 03-03-2009 Śliczne psisko ![]() ![]() W ogóle malamuty są strasznie psie, cokolwiek to znaczy(bulle są za to mocno nie psie :lol: ). A jak jej jest w lecie - nie gorąco? Bo ona mają grube futro podobno bardzo? Czy to tak jak z niedźwiedziem polarnym - przystosuje sie jak musi ![]() Re: Wszyscy nasi bracia mniejsi.. :) - Izabella Dobrosz - 03-04-2009 na alasce w lecie też bywa gorąco ![]() mają grube futro zimą, w lecie nieco lżej się ubierają, gorąc dokucza każdemu, ale nie jest tak źle jakby się mogło wydawać. Napewno treningi w lecie odpadają ![]() Re: Wszyscy nasi bracia mniejsi.. :) - Joanna Dobrzyńska - 03-04-2009 Ha! Nasunęło mi się skojarzenie: Przystanek Alaska... Zuna ma ładne oczka. Re: Wszyscy nasi bracia mniejsi.. :) - Izabella Dobrosz - 03-04-2009 asio Zuna ma ładne oczka. nie da się ukryć a do tego lubi konie :mrgreen: Re: Wszyscy nasi bracia mniejsi.. :) - Wojciech Mickunas - 03-05-2009 To nasz najmłodszy czworonóg Chomek ( 4 miesiące) Uwielbia Nutelle a i pomarańczami nie gardzi. Re: Wszyscy nasi bracia mniejsi.. :) - Joanna Dobrzyńska - 03-05-2009 Nasz obrażalski bulek był taki uprzejmy, ze zjadał podany plasterek cytryny :lol: . Robił to z grzeczności, ale miny robił przy tym komiczne. Nie myślcie jednak, ze często tak się nad nim znęcaliśmy. Na szczęście nie. Re: Wszyscy nasi bracia mniejsi.. :) - branka - 03-05-2009 Bulle to takie odkurzacze. Nasz zjadł kiedyś cebulę, czosnek, buteleczkę z chili, surowego ziemniaka....Ale to nie specjalnie, po prostu sie do tego dorwał jakoś ![]() ![]() Trenerze, zdjęcie się nie wkleiło chyba ![]() Re: Wszyscy nasi bracia mniejsi.. :) - Julia z Orla - 03-05-2009 Moja suka uwielbia orzechy :) Re: Wszyscy nasi bracia mniejsi.. :) - Joanna Misztela - 03-05-2009 piekny. malamuty to moja pierwsza rasa wlasna jakby a nie taty ![]() s.p Astor ktory przezyl z nami 14 lat i dal mnostwo radosci., wspanialych chwil ![]() a to nasze obecne zwierzaki ![]() ![]() Gabi ![]() ![]() ![]() zuzia- corka naszego najukochanszego Atisa ![]() ![]() ![]() Iwa grozna czyli nasz kotopies ![]() ![]() ![]() Atis biegajacy za TM ![]() ![]() ![]() Re: Wszyscy nasi bracia mniejsi.. :) - Dagmara Matuszak - 03-06-2009 Czysta miłość w psiej (i kociej) postaci... cudowne zdjęcia. ![]() A Trenera fotek też nie widzę. ![]() ![]() Re: Wszyscy nasi bracia mniejsi.. :) - Wojciech Mickunas - 03-06-2009 Ja też nie widzę ![]() ![]() Re: Wszyscy nasi bracia mniejsi.. :) - Gaga - 03-06-2009 Trenerze, pozwoliłam sobie poprawić Pańskie zdjęcia :-) trenerski Chomek ![]() ![]() ![]() Re: Wszyscy nasi bracia mniejsi.. :) - Joanna Misztela - 03-06-2009 chomek cudenko i to w wersju mini ![]() Dagmara to twoj Eliot? kocham czarne pregusy ![]() Re: Wszyscy nasi bracia mniejsi.. :) - Wojciech Mickunas - 03-06-2009 Gosiu dzięki za pomoc!! Napisz mi proszę na PM jak to zrobiłąś. Chomek ma prawdziwą pomarańczową czapeczkę, bo środek zjadł ![]() |