kontrowersyjny wyrok.... - Wersja do druku +- Hipologia (https://forum.hipologia.pl) +-- Dział: Kategoria (https://forum.hipologia.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Pleplanie, integrowanie się i inne pogwarki (https://forum.hipologia.pl/forumdisplay.php?fid=6) +--- Wątek: kontrowersyjny wyrok.... (/showthread.php?tid=822) Strony:
1
2
|
Re: kontrowersyjny wyrok.... - Jacob Spahis - 11-17-2010 karola1064 Ogromnie apeluję do wszystkich właścicieli psów jeżeli puszczacie je luzem to miejcie pewność że wrócą do was na komendę. Trochę mi to przypomina sytuację w kościele jak ksiądz opieprza, że ludzie nie chodzą do kościoła. Twój apel choć słuszny, nie jest trafiony co do miejsca jego wygłoszenia. Re: kontrowersyjny wyrok.... - Dorota Hałaburda - 11-17-2010 ... Re: kontrowersyjny wyrok.... - karola1064 - 11-17-2010 Szkoda,że zostało to tak odebrane-ale księdzem ani zakonnicą nie jestem pozdrowienia : życzę jednak jak najmniej takich sytuacji Re: kontrowersyjny wyrok.... - Jacob Spahis - 11-17-2010 Nie chciałem Cię urazić. Moim zamysłem było tylko podkreślenie, że na tym forum wszyscy jak sądzę rozumieją konieczność zachowania bezpieczeństwa, a ci którzy mają to w nosie tego nie czytają. Re: kontrowersyjny wyrok.... - Dorota Hałaburda - 11-18-2010 Jeżdzę w teren na oklep, obok biegną dwie suczki- labek i owczarek niemiecki, do tego dwie kozy z różkami i pare kotów.... Nie wiem co byłoby groźniejsze dla "przechodnia leśnego".. Oczywiscie denerwują mnie ujadające małe , obce kundelki przy nogach koniska...dlatego zabieram moje suczki wiedząc, że one nic złego obcym ludziom czy zwierzakom nie zrobią- chyba, że na moją prośbę.. Re: kontrowersyjny wyrok.... - karola1064 - 11-18-2010 Spoko,spoko może trochę przesadziłam z tym apelem,ale jak mi się przypomni ta sytuacja to jeszcze mam gęsią skórę :wink: Re: kontrowersyjny wyrok.... - norel - 11-18-2010 Koty biegna za Tobą z psami w teren??? hock: łaa-no to niezle tresowane,bo to zwierzatka raczej nie lubiące długiego truchtania bez celu... U nas by to nie przeszło-tak pies czy kot w lesie zostałby zastrzelony przez pierwszego leśnika.Nie raz trafiałam koniem na zwłoki takich biedaków. Re: kontrowersyjny wyrok.... - Dorota Hałaburda - 11-19-2010 Koty co jakiś czas brane są na ręce przez osobę mi towarzyszącą bądź przeze mnie na konia Szczególnie jeden upodobał sobie długie przechadzki. Co jakis czas miałczy i prosi o podwiezienie Re: kontrowersyjny wyrok.... - Karolina Jaskulska - 11-19-2010 my mieliśmy w stajni konia który uprawiał ze mna jogging o 6 tej rano w sniegu xD Re: kontrowersyjny wyrok.... - Dorota Hałaburda - 11-19-2010 Może zacznę robic to co mój koń...podobno kąpiele błotne sa w modzie...on ciągle się tak tapla, że chyba spróbuję Re: kontrowersyjny wyrok.... - Marek Wiśniewski - 11-20-2010 Taaaa... lepiej wykąp się po dobroci- bo Ela nie chciała i tak ją Raszka przekonała :wink: faza lotu faza ślizgu kąpiel właściwa ...zdjęcia mojego nie chwaląc się autorstwa Re: kontrowersyjny wyrok.... - AnnaRadomańczykMoroz - 11-21-2010 Faza ślizgu się nie otwiera, ale i tak jestem pod wrażeniem ! Re: kontrowersyjny wyrok.... - Dorota Hałaburda - 11-21-2010 omg... wszystkie 3 fazy "lotu" otworzyły się. Cudowne kadry...hahaha... Chyba przemyślę dobrowolne kąpiele błotne- ciapek ma dziś 18-ste urodziny Re: kontrowersyjny wyrok.... - Bartosz Marchwica - 11-21-2010 Fotki rewelacja, jednakowoż za powieszenie się na wodzach amazonka powinna dostać burę... :twisted: |