Wszyscy nasi bracia mniejsi.. :) - Wersja do druku +- Hipologia (https://forum.hipologia.pl) +-- Dział: Kategoria (https://forum.hipologia.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Pleplanie, integrowanie się i inne pogwarki (https://forum.hipologia.pl/forumdisplay.php?fid=6) +--- Wątek: Wszyscy nasi bracia mniejsi.. :) (/showthread.php?tid=123) |
Re: Wszyscy nasi bracia mniejsi.. :) - Krystyna Kukawska - 11-03-2010 Boże, jakie maleństwo :!: :!: :!: Moja Prababcia takie miała i nosiła je w kieszeni Re: Wszyscy nasi bracia mniejsi.. :) - santi08 - 11-03-2010 my też ja nosimy w kieszeni, a ja z nia śpie jest kochana kta samo jak Gizmo :wink: Re: Wszyscy nasi bracia mniejsi.. :) - Dorota Hałaburda - 11-19-2010 uśmiechnij się....Ineczka... Takie momenty rozweselają mnie kiedy dzien wydaje się gorszy od poprzedniego Re: Wszyscy nasi bracia mniejsi.. :) - santi08 - 11-19-2010 pieski uśmiech czy to Labrador??? Re: Wszyscy nasi bracia mniejsi.. :) - Dorota Hałaburda - 11-19-2010 Tak to labek Sunia Re: Wszyscy nasi bracia mniejsi.. :) - santi08 - 11-19-2010 śliczna, najlepszy pies "kulawego" są najlepsze jako psy asystujące, przewodniki i do dogoterapi, poprostu pies niezastąpiony Re: Wszyscy nasi bracia mniejsi.. :) - Dorota Hałaburda - 11-19-2010 ojj tak..wymienia się same pozytywy tej rasy... Negatywy się pomija... taplanie się we wszystkim co smrodliwe, dziamganie w pysku tegoż samego co pisałam... mogłabym tak wymieniac Kochane psiska...ich cierpliwość wynagradza Te złe strony Re: Wszyscy nasi bracia mniejsi.. :) - santi08 - 11-19-2010 to zawsze mozna im wybaczyć 8) najfajniejsza rasa Re: Wszyscy nasi bracia mniejsi.. :) - Dorota Hałaburda - 11-19-2010 hmm polemizowałabym... Dla mnie jedyna słuszna rasa to mądry owczarek niemiecki..ot co...lezy obok mnie w koszyczku i słodko śpi... Re: Wszyscy nasi bracia mniejsi.. :) - AnnaRadomańczykMoroz - 11-19-2010 a nóż widelec ktoś pomoże... http://www.facebook.com/home.php?#!/photo.php?fbid=1442992925906&set=a.1410475272985.2053680.1565601352&pid=30929602&id=1565601352 Re: Wszyscy nasi bracia mniejsi.. :) - Magdalena Jankowska - 11-20-2010 18/11/2010 dziś..7:30.. w drodze do pracy do której miałam się nie spóźnić znalazłam psa.. siedziała taka bida przy drodze.. trzęsąca się kupka nieszczęścia.. gdy przewróciła się na bok i okazało się, że ma złamanie otwarte łapki.. sunię ok 7:00 potrącił samochód.. pojechał.. policja i straż miejska zareagowały dopiero 40 minut później po moim wymuszeniu pomocy od weterynarza.. nie zatrzymał się nikt ! przez 40 minut NIKT nie pomógł psu.. nikt nie zatrzymał się gdy siedziałam z nią przy alejach jerozolimskich przez które przejeżdzają tysiące samochodów.. nigdy nie słyszałam tak płaczącego zwierzęcia.. Aktualnie sunia przebywa w lecznicy w otrębusach.. ma poskładaną i pośrubowaną nogę.. ma tylko 10 dni na znalezienie domu.. choćby tymczasowego... inaczej z tą łapką pojedzie do schroniska [nie mojego] w którym po prostu zginie Jest bardzo grzeczna, ma maksymalnie dwa lata, nawet będąc w szoku mnie nie pogryzła..w tym miejscu błąkała się ponoć około tygodnia Proszę o dom dla niej.. choćby tymczasowy.. z mojej strony oferuję wszelaką pomoc w utrzymaniu i znalezieniu jej domu docelowego. Dziękuję za pomoc Ania taki apel z tego co wiem jest juz jakis posep w tej sprawie Re: Wszyscy nasi bracia mniejsi.. :) - Ola Wewiórska - 11-20-2010 DOROTKO TO ZDJĘCIE MNIE POWALIŁO!!!!! Zgodze się, że takie miny i psie zachowania potrafia sprawić, że człowiek nawet w najgorszym dołku na chwile sie uśmiechnie Re: Wszyscy nasi bracia mniejsi.. :) - AnnaRadomańczykMoroz - 11-20-2010 Magdalena Jankowska 18/11/2010 dziś..7:30.. w drodze do pracy do której miałam się nie spóźnić znalazłam psa.. to właśnie znajduje się w linku który wrzuciłam, no chyba że się nie otwiera? Re: Wszyscy nasi bracia mniejsi.. :) - Magdalena Jankowska - 11-24-2010 To ja przedstawię mojego ullubieńca . Jestto 3 letni miezaniec Amstaffa . Tak przy okazjii ma ktos moze namiar na dobrego behawiorystę w okolicy Poznania? Re: Wszyscy nasi bracia mniejsi.. :) - santi08 - 11-24-2010 ale słodziak :mrgreen: dobrze mu z oczu patrzy |