Wszyscy nasi bracia mniejsi.. :) - Wersja do druku +- Hipologia (https://forum.hipologia.pl) +-- Dział: Kategoria (https://forum.hipologia.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Pleplanie, integrowanie się i inne pogwarki (https://forum.hipologia.pl/forumdisplay.php?fid=6) +--- Wątek: Wszyscy nasi bracia mniejsi.. :) (/showthread.php?tid=123) |
Re: Wszyscy nasi bracia mniejsi.. :) - Bartosz Marchwica - 06-30-2010 A dzięki, dzięki. Mamusia? He he - ona teraz wpada na 3 minuty karmienia, a cała reszta spada na mnie. :lol: Nieprzespane noce to już norma. Ale to taki naprawdę fajny obowiązek! Re: Wszyscy nasi bracia mniejsi.. :) - Marta Suchocka - 06-30-2010 śliczne te maluchy ja oprócz kopytnych mam jeszcze dwoje audiofilów Re: Wszyscy nasi bracia mniejsi.. :) - Katoda - 08-04-2010 A ja pochwalę się śliczną kocurą pod koniec sierpnia doczekałam się własnego zwierzęcia nareszcie!! Widziałam ją już, jest śliczna i duuużo mruczy. Mam nadzieję, że wyrośnie na piękną i mądrą kotkę . Re: Wszyscy nasi bracia mniejsi.. :) - Anna Skrzypczak - 08-05-2010 A kiciule co oglądają 8) Re: Wszyscy nasi bracia mniejsi.. :) - donka - 08-31-2010 Nasze stadko - mniejszych braci Whisky 6l, Balbina 7l Black Jack 7l Theo 14l Lilo 5l Pozdrawiam Re: Wszyscy nasi bracia mniejsi.. :) - Monika Szumert - 10-04-2010 Wszystkim naszym zwierzakom z okazji Światowego Dnia Zwierząt tyle miłości ile one dają nam każdego dnia Re: Wszyscy nasi bracia mniejsi.. :) - Jacek Moroz - 10-09-2010 Czułe pożegnanie przed odjazdem Re: Wszyscy nasi bracia mniejsi.. :) - Dorota Hałaburda - 10-11-2010 Miłość nie zna "granic" Re: Wszyscy nasi bracia mniejsi.. :) - AnnaRadomańczykMoroz - 10-11-2010 Nie żebym się licytowała, ale mamy tu podobne obrazki Re: Wszyscy nasi bracia mniejsi.. :) - Dorota Hałaburda - 10-11-2010 a licytuj się licytuj... takimi zdjęciami jak Twoje można....co ten kociak mleczka szukał ?...słodziak Re: Wszyscy nasi bracia mniejsi.. :) - AnnaRadomańczykMoroz - 10-11-2010 Szukał, ale nie znalazł niestety, na szczęście psina była cierpliwa i co sobie possał to jego a teraz jest dorosłą pełną wdzięku kocicą, a do towarzystwa ma jeszcze 2 kocury Gratuluję stadka Re: Wszyscy nasi bracia mniejsi.. :) - Dorota Hałaburda - 10-11-2010 Mam siedem w porywach osiem kotów, dwie kozy, dwie suczki, konia, szczurka i zapewne wiele dzikich myszy Re: Wszyscy nasi bracia mniejsi.. :) - omry - 11-01-2010 Konia swojego jeszcze nie mam, niestety. Uznaję jednak, że z tą decyzją nie ma się co śpieszyć, trzeba sobie wszystko poukładać Na dzień dzisiejszy: Szczury. Trzej bracia urodzeni 6 sierpnia tego roku. Oczywiście adoptowane, nie kupione w sklepie zoologicznym. Kochane chłopaki. Wcześniej miałam Fazi. Ona była kupiona w sklepie, a do tego żyła samotnie. To z powodu niedouczenia. Dlatego, że była ze sklepu (czyli z chowu wsobnego) była chora i odeszła przedwcześnie. To znaczy.. Musiałam ulżeć jej w cierpieniu. To było sraszne. Do szczura idzie się przywiązać, jak do psa. Była moim szczęściem i wymarzoną przyjaciółką. Chłopaków też kocham, ale nigdy nie pokocham tak, jak kochałam ją. Nie potrafię. Dolar. Timon. Bingo. Fazulka. Rubi. Kotka, którą przygarnęliśmy w wakacje. Miała być kotem domowym, ale urodziła i wychowała się na dworze, więc nie ma na nią rady. Kochana kocica, lubi przyjść do domu i pobuszować, ale jej główną atrakcją jest wchodzenie najwyżej jak się da, nieudolne polowanie na gołębie, lańsko z innymi kotami i spanie w budzie z rottweilerem. Co do tego lańska, to zawsze w pogotowiu ma właśnie Ivana, który nikomu nie pozwoli jej skrzywdzić Torika. Skończyła 10 lat, a przyjechała do mnie z drugiej strony Polski. Przeszła już operację, około 5 miotów, ale trzyma się nieźle. Bardzo kochana i mądra jak na złośliwego yorko-krzykacza. (Wbrew pozorom lubi się kąpać.) Doksia. Ma trzy lata, to taki szogun mały jest. Oczywiście myśli, że jest najpiękniejsza, najlepsza i najgroźniejsza, każdy się ma jej bać i ją kochać A brudas nie z tej ziemi! No i Ivan. Ośmioletni rottweiler. Kochany pies z wielkim sercem, muchy by nie skrzywdził. Tak w skrócie nasza rodzinka Re: Wszyscy nasi bracia mniejsi.. :) - Karolina Jaskulska - 11-02-2010 wesoła gromadka... . Re: Wszyscy nasi bracia mniejsi.. :) - santi08 - 11-02-2010 a to moje małe pociechy ratlerek Ciara i shih-tzu Gizmo |