![]() |
Wszyscy nasi bracia mniejsi.. :) - Wersja do druku +- Hipologia (https://forum.hipologia.pl) +-- Dział: Kategoria (https://forum.hipologia.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Pleplanie, integrowanie się i inne pogwarki (https://forum.hipologia.pl/forumdisplay.php?fid=6) +--- Wątek: Wszyscy nasi bracia mniejsi.. :) (/showthread.php?tid=123) |
Re: Wszyscy nasi bracia mniejsi.. :) - Dzieweczka - 01-15-2010 Bartel - historia Twoja i Bagiego jest niesamowita :!: Niestety niewielu ludzi potrafiłoby zatrzymać się przy psie, który leży na poboczu.... Ja czytając popłakałam się.... :oops: Już wcześniej przedstawiałam moją gromadę czworonogów. Historia jednego a właściwie jednej z moich suczek też jest smutna, ale chyba z "happy endem" (chyba - bo mam nadzieję, że u mnie jest jej dobrze :mrgreen: ) Suczka o imieniu Pierniczek :mrgreen: została znaleziona przez moją serdeczną przyjaciółkę w lesie... Pierniczek z trójką swojego rodzeństwa wisiała tak sobie w reklamówce na drzewie :evil: . Moja przyjaciółka dużo nie myśląc zgarnęła maluchy i biegusiem do weta. Weterynarz powiedział, że szczeniaki mają najwyżej dzień :!: Poleciła eutanazję. Przyjaciółka nie zgodziła się ... powiedziała, że postara się je uratować.... Zabrała do domu i tak odkarmiła maluchy wstając do nich w nocy co godzinę w ciągu dnia oczywiście to samo...niestety jeden z psich dzieciaków nie dał rady i odszedł za Tęczowy Most..... Ale cała reszta znalazła kochające domki ![]() Re: Wszyscy nasi bracia mniejsi.. :) - Bartosz Marchwica - 01-15-2010 Zawsze mnie to dziwi. Czemu niewielu potrafi przystanąć widząc cudze nieszczęście? W przypadku ludzi, owszem, sam mam wątpliwości, bo jest wielu naciągaczy, ale zwierzęta... one przecież nie kłamią. Dobrze, że są Ludzie wśród ludzi, dobrze, że są Pierniczki :wink: Pozdrawiam ciepło! Re: Wszyscy nasi bracia mniejsi.. :) - Jacob Spahis - 01-15-2010 Postuluję uzupełnienie historii Pierniczka :!: Pierniczek me też swój pseudonim - Placek. Jak widać imię nie dla suczki, pseudonim też, ale i pies jest mocno inny. Najogólniej nie dostrzega swojego nadzwyczajnego podobieństwa z innymi psami. Jeżeli już, to najbardziej uznaje siebie za... Ogara polskiego. Nie lubi zimna w łapki, kulek (karmy dla psów), preferuje rosół z makaronem oraz kopytka po kowalu. Nie lubi jak obcy ją dotykają i choć nie ugryzie widać u niej wyraźny wstręt. O tym kto i kiedy ma głaskać decyduje sama. Taki to Placek. Re: Wszyscy nasi bracia mniejsi.. :) - Dzieweczka - 01-15-2010 Spahis Najogólniej nie dostrzega swojego nadzwyczajnego podobieństwa z innymi psami. Jeżeli już, to najbardziej uznaje siebie za... Ogara polskiego.a to pewnie dlatego, że reszta NASZEJ ekipy to Ogary Polskie szlachetnej półkrwi :mrgreen: po Ogarowym Tatusiu i łaciatej Kundelce czyli po prostu kundelki :mrgreen: a całe uzupełnienie historii Pierniczka zwanego dalej Plackiem przedstawionej przez Spahisa to najprawdziwsza prawda ... jak mawia moja Babcia :lol: Re: Wszyscy nasi bracia mniejsi.. :) - wioletta mika - 01-15-2010 Dzieweczka strzsznie smutna historia tych psiaków ![]() Re: Wszyscy nasi bracia mniejsi.. :) - Iwona Gasparewicz - 01-23-2010 5 chłopców i 4 dziewczynki ![]() Re: Wszyscy nasi bracia mniejsi.. :) - Joanna Dobrzyńska - 02-05-2010 Znalazłam zdjęcia mojej małej pomocnicy :wink: : Re: Wszyscy nasi bracia mniejsi.. :) - Jacob Spahis - 02-05-2010 Szok :!: Wywiozłaś kozę i kazałaś jej samej kopać dół :?: Pieniędzy nie oddała :?: Re: Wszyscy nasi bracia mniejsi.. :) - Joanna Dobrzyńska - 02-05-2010 :lol: Jasne. Kozy są bardzo mądre. Nie dadzą się zrobić "w konia", przynajmniej nie tak łatwo :wink: . Re: Wszyscy nasi bracia mniejsi.. :) - granada - 02-05-2010 Haker zimowo ![]() ![]() Re: Wszyscy nasi bracia mniejsi.. :) - AnnaRadomańczykMoroz - 02-05-2010 Ale GOSC ![]() Re: Wszyscy nasi bracia mniejsi.. :) - granada - 02-05-2010 Historia pt:walka o przetrwanie w rolach głównych : HAker i Kiara miłość do patyków i pewny stan emocjonalny oślepia ![]() czas uciekać ![]() udało się ![]() ![]() Re: Wszyscy nasi bracia mniejsi.. :) - Ewa Polak - 02-05-2010 Śmiechowa historia i śliczne zdjęcia ![]() Re: Wszyscy nasi bracia mniejsi.. :) - Ola Wewiórska - 04-29-2010 Muszę się z Wami podzielic wiadomością -mam nowego psiaka ![]() ![]() Ze względu na swoją "przylepność" otrzymał imię HUG, zdrobniale Huggi ![]() Re: Wszyscy nasi bracia mniejsi.. :) - Wojciech Mickunas - 04-29-2010 Olu ! Hugi jest śliczny :!: Życzę Wam wieeeelu wspólnych wspaniałych przeżyć ![]() |