Ja tez wstawiam malutkie, powiekszycie je sobie.
Ja niestety nie mam na tym komputerze zdjec mojego konia samego(musze przegrac z drugiego komputera, ale on ma wirusa i ciezko to zrobic).
Tak więc pokaże zdjecia mojego konia z zawodów - przy okazji z moim karygonym dosiadem z przeszłości(spokojnie, juz tak strasznie nie jeżdżę! - ale to przykład, że można jechac P klase na czysto nie mając równowagi i skacząć w dziwaczny sposób

nie wiem jak mi można było dac licencję!! - jeździłam z nogami strasznie do przodu i robiłam takiego śmiesznego nurka na skoku - choć przynajmniej nie ciągnełam za pysk nigdy(piewsze zdjecie może mylic, ale ogólnie daje koniowi dużo swobody w skoku) - jedyny plus

z drugiej strony na kamerze to zawsze wyglądało dobrze na mniejszych przeszkodach, ale na wyzszych widac lepiej, moja dziwaną sylwetkę:D - co ciekawe na innych koniach zawsze skakałam poprawniej)
a tu jeszcze gorszy dosiad! choc przynajmniej jeszcze z czasów gdy nie mialam licencji(ale ładny koń, dlatego sie upokorze i to wkleje, bo w koncu chodzi o konia!)
jejku jaka ona jest ślicznaaaa. Jak ja kocham jej głowkę