Koszulki i czapeczki
- Dorota Hałaburda
- Kontakt:
Re: Koszulki i czapeczki
tez dostałam takiego meila... ale cicho juz no:)..spokojnie:):D
Czekam na oficjalną ankietę nt koszulindek i czapindek...
howk;)
BTW... jadę zaraz do kolezanki dalej pracować na młodziakiem. Trzymajcie kciuki;)
Czekam na oficjalną ankietę nt koszulindek i czapindek...
howk;)
BTW... jadę zaraz do kolezanki dalej pracować na młodziakiem. Trzymajcie kciuki;)
Nie jestem Idealna, ale idealnie sobie z Tym radzę:)
- Krystyna Kukawska
- Administrator
Dorota Hałaburda pisze:BTW...

Będzie Trochę Wariactwa

albo... Bardzo Trudny Wierzchowiec

czy może... Będę Teraz Wielka

-
- Bartosz Marchwica
spoglądam na awatar...Krystyna Kukawska pisze:Dorota Hałaburda pisze:BTW...![]()
![]()
![]()
Będzie Trochę Wariactwa![]()
![]()
![]()
albo... Bardzo Trudny Wierzchowiec![]()
![]()
![]()
czy może... Będę Teraz Wielka![]()
![]()
heureka!
Burza Twarzowych Włosów!

Im więcej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
- Cejloniara
- Kontakt:
Bardzo To Wymowne 

Mówimy o sobie „miłośnicy koni”. Warto postarać się o to, by choć trochę Twój koń był Twoim miłośnikiem. To jest fair.
- Dorota Hałaburda
- Kontakt:
- Joanna Dobrzyńska
- Kontakt:
aj, chciałam coś o sicie, ale dopiero poczytałam cały wątek i już było...
"Zdobądź serce swojego konia, potem dotrzyj do jego umysłu, a wtedy będziesz mógł użyć siły jego według swego zamysłu"
www.stajniabartodziej.republika.pl
www.stajniabartodziej.republika.pl
-
- Kontakt:
Czekamy...Cezary Szamreta pisze:zgodnie z obietnicą projekty zostaną "ogłoszone" we wtorek wieczorem, wtedy i ankieta i sugestie i być może nowe pomysły - wszystko już publicznie!
- Ola Wewiórska
- Kontakt:
Spoko, spoko. Doczekamy się z pewnością
A lepiej na spokojnie wszystko dograć i poustalać bo potem znowu np ja z czymś wyskoczę, nie doczytam itp ..... ( tym bardziej ze teraz mam kłopoty z czytaniem ale za to musze baaardzo pracowac nad cierpliwością- wylądowałam w szpitalu i nudze się okropnicznie....)

- Cezary Szamreta
- Administrator
- Kontakt:
zaczynam o przeprosin za spóźnienie - Dagmara wywiązała się błyskawicznie (i pięknie) z zadania, ja natomiast nie domówiłem się z Cejloniarą i temat "zawisł" - już uzupełniam
oto czapki "oficjalne" - portalu, akcji anty-rollkur i Stowarzyszenia Pro Hipico Bono (takie organizacyjne mundurkowe)
oto czapki "oficjalne" - portalu, akcji anty-rollkur i Stowarzyszenia Pro Hipico Bono (takie organizacyjne mundurkowe)
-
Czapka stowarzyszeniowa bardzo mi się podoba. 

"Naprzód z długą swobodnie opuszczoną szyją o rozluźnionych, lecz elastycznych mięśniach, z lekkim przodem, czułym pyskiem i sprężystym zadem!" (A. Królikiewicz)
http://www.bazakoni.pl/horse_86431.html
http://www.bazakoni.pl/horse_86431.html
- Cezary Szamreta
- Administrator
- Kontakt:
koszulki - tutaj jest do wyboru ciemna wersja, bo przy koniach biały jest kolorem ulotnym
- Cezary Szamreta
- Administrator
- Kontakt:
no i jeszcze seria naklejek, z uproszczenia projektu uda się wykonać naszywki
- Marta Dziurkowska
- początkujący
- Kontakt:
projekty świetne, będę miała problem, aby wybrać jedną koszulkę, pewnie skończy się na co najmniej dwóch 
mam pytanie "techniczne"
czy jest już coś ustalone jak będą "rozprowadzane" te koszulki i czapeczki? tzn. czy każdy musi radzić sobie na własną rękę (bo początkowo ktoś rzucił taki pomysł, nie iwem czy w ogóle był brany pod uwagę przez zarząd) czy też będzie można zamówić już gotowce w odpowiednich rozmiarach i kolorach (koszulki)?
i czy jest brane pod uwagę "rozszerzenie" na koszulki polo lub bluzy z długim rękawem?

mam pytanie "techniczne"
czy jest już coś ustalone jak będą "rozprowadzane" te koszulki i czapeczki? tzn. czy każdy musi radzić sobie na własną rękę (bo początkowo ktoś rzucił taki pomysł, nie iwem czy w ogóle był brany pod uwagę przez zarząd) czy też będzie można zamówić już gotowce w odpowiednich rozmiarach i kolorach (koszulki)?
i czy jest brane pod uwagę "rozszerzenie" na koszulki polo lub bluzy z długim rękawem?
A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść? - spytał Krzyś. - Co wtedy? - Nic wielkiego.- zapewnił go Puchatek. - Posiedzę tu sobie i na Ciebie poczekam. Kiedy się kogoś kocha, to ten drugi ktoś nigdy nie znika.
- Cezary Szamreta
- Administrator
- Kontakt:
odpowiadam, bo to ważna kwestia;
jesteśmy za tym, żeby koszulki, czapeczki itd były przygotowywane i sprzedawane przez PHB,
wg współczesnej techniki i krytycznego oglądu Cejloniary - można drukować nawet pojedyncze sztuki, choć cel jest: zrobić większą serię w wysokiej jakości i możliwie niskiej cenie.
w piątek prawdopodobnie (najpóźniej po weekendzie) będziemy mieli cennik, i wtedy zaczniemy "zbierać zamówienia", może ktoś ma sklep, który podjąłby współpracę z PHB - dystrybucji na swoim terenie?
na pewno będą koszulki polo i bluzy z długimi rękawami, znakowanie polo, to haft zwykle, więc można robić małe serie lub pojedyncze sztuki - też będzie oferta
jeśli ktoś ma pomysł, albo apetyt - proszę zgłaszać pomysły - np wycenimy też smycze i naszywki, a wtedy dam to na forum, zobaczymy, jaki jest popyt
jesteśmy za tym, żeby koszulki, czapeczki itd były przygotowywane i sprzedawane przez PHB,
wg współczesnej techniki i krytycznego oglądu Cejloniary - można drukować nawet pojedyncze sztuki, choć cel jest: zrobić większą serię w wysokiej jakości i możliwie niskiej cenie.
w piątek prawdopodobnie (najpóźniej po weekendzie) będziemy mieli cennik, i wtedy zaczniemy "zbierać zamówienia", może ktoś ma sklep, który podjąłby współpracę z PHB - dystrybucji na swoim terenie?
na pewno będą koszulki polo i bluzy z długimi rękawami, znakowanie polo, to haft zwykle, więc można robić małe serie lub pojedyncze sztuki - też będzie oferta
jeśli ktoś ma pomysł, albo apetyt - proszę zgłaszać pomysły - np wycenimy też smycze i naszywki, a wtedy dam to na forum, zobaczymy, jaki jest popyt