Chwilowa awaria - przerwanie publikacji portalu hipologia.pl
Chwilowa awaria - przerwanie publikacji portalu hipologia.pl
Zauważyłam, że po tej awarii w niektórych wątkach "poznikały" strony. Proszę to sprawdzić. Może uda się to jakoś naprawić :roll:
U mnie Hipologii.pl o 8.30 jeszcze nie było. Teraz na szczęście już jest. Czułam się bez niej okropnie
Od razu mi się humor poprawił. Nie zdawałam sobie sprawy, że ten portal jest dla mnie taki ważny :!:
Pozdrawiam więc wszystkich na nowo :wink:
Internet mobilny w Orange - jest.
U mnie mobilny w Erze- blueconnect.
U mnie najdłużej trwały problemy . Jest ok. od kilkunastu minut ! Uf .... a już byłem gotów do rękoczynów :wink:
dziękuję za informacje, ale fakt faktem, że nieobecni się nie odezwą,
może znacie (z maili, gadu gadu, skype) problemy innych użytkowników, czyli, czy np gdzieś jeszcze to wisi
- np wczoraj dzwonił do mnie wieczorem Marek Gajewski z Wrocławia - nie miał, dziś M.Iglikowski z Gdańska - też jeszcze nie ma "normalnej" hipologii
w większych sieciach (osiedle, duży zakład) serwery lub routery mogą niestety jeszcze przez czas jakiś "pamiętać" stary serwer...
To ja z mobilnych melduję iPlusa - działa :-)
Dlaczego człowiek tak prędko się uzależnia, hę? :mrgreen:
melduje ze dziala!!! ) Kolobrzeg, Orange.
Dziala ale... nie wszystkie strony z danego watku np. nie ma ostatnich stron i wypowiedzi ;/
Nie zauważyłam braku konkretnych postów, ale z numeracją stron jest zamęt (przynajmniej w niektórych wątkach). Na przykład: wchodzę w "Początkową pracę z młodym koniem" - przez strzałkę kierującą do ostatniego nieprzeczytanego postu. Ląduję na ostatniej stronie - a podpisana jest jako 9 (wątek ma ich w danym momencie 36). Wciskam "następna strona" i dostaję informację, że takiej nie ma. Czyli prawdziwą, bo więcej postów nie ma. Tylko numeracja stron się popsuła.
mam tak samo
http://hipologia.pl/viewtopic.php?f=3&t=...&sk=t&sd=a
Stąd zniknęły posty urodzinowe (tak z pamięci to mogę powiedzieć, że ze cztery). Między 13 a 19 lutego (został do tych postów tylko jeden komentarz z 20 lutego, Nygusowe życzenia dla 'siwej' )
dziękuję za wszystkie informacje, potwierdzam, że faktycznie występują jeszcze problemy, proszę na bieżąco "dokładać" uwagi - stopniowo będziemy to regulować, proszę o cierpliwość
Nie ma dużej ilości postów z początkowej pracy z młodym koniem.
brakuje od października do lutego.