Warsztaty z Małgorzatą Morsztyn
Warsztaty z Małgorzatą Morsztyn
Nie mogę pojechać, a szkoda. Maku- współczuję...
maku Na 90% będę jechał na to szkolenie. Jadę z Poznania autem.
Jakiś bezpieczny parking na miejscu faktycznie byłby mile widziany.
Raz już wracałem z Warszawy pociągiem choć wcale pociągiem tam nie pojechałem.
maku Na 90% będę jechał na to szkolenie. Jadę z Poznania autem.
Jakiś bezpieczny parking na miejscu faktycznie byłby mile widziany.
Raz już wracałem z Warszawy pociągiem choć wcale pociągiem tam nie pojechałem.
Wjazd na teren Łazienek Królewskich jest bardzo ograniczony, więc dla zmotoryzowanych jest opcja następująca:
- kto przyjedzie ze zwierzakiem - wjeżdża, rozładowuje, trailer zostaje przy stajni, samochód wyjeżdża,
- słuchacze zmotoryzowani muszą znaleźć parkingi w pobliżu (jest ich wiele, byłem ostatnio, parkowałem pod opuszczonym ???budynkiem ambasady węgierskiej vis a vis jednej z bram do Łazienek - jest blisko), są też parkingi strzeżone, też płatne, ale drożej, to jest niestety "pierwsza strefa", więc darmowe parkingi nie są tam w modzie,
adres: Stajnia w Łazienkach Królewskich, ul. 29 listopada 3A, 00-465 Warszawa na tym planie:
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/co...wskich.jpg
to będzie koło kółeczka z nr "20" - przy Muzeum Jeździectwa i Łowiectwa
czyli parkować należy przy Łazienkach - od strony ul.29 listopada
maku Nie znam zupełnie Łazienek.
Czy mogę liczyć na jakąś podpowiedź z której strony tam najlepiej podjechać i gdzie się kierować.
Ten teren nie jest taki całkiem mały. Nie chciałbym błądzić pierwszego dnia od rana.
maku Nie znam zupełnie Łazienek.
Czy mogę liczyć na jakąś podpowiedź z której strony tam najlepiej podjechać i gdzie się kierować.
Ten teren nie jest taki całkiem mały. Nie chciałbym błądzić pierwszego dnia od rana.
Wojtas i w weekend nie powinno być dużych korków.Liczyłem właśnie na barak większych korków w weekend.
Wojtas i w weekend nie powinno być dużych korków.Liczyłem właśnie na barak większych korków w weekend.
makuWojtas i w weekend nie powinno być dużych korków.Liczyłem właśnie na barak większych korków w weekend.
Już słyszę moją Jadzię: przeliczam, przeliczam, przeliczam….
Od strony Poznania na mapie trasa wygląda całkiem prosto.
Ile czasu powinienem przewidzieć na przejazd od rogatek Warszawy do Łazienek trasą na wprost?
Są jakieś roboty drogowe na tej trasie?
makuWojtas i w weekend nie powinno być dużych korków.Liczyłem właśnie na barak większych korków w weekend.
Już słyszę moją Jadzię: przeliczam, przeliczam, przeliczam….
Od strony Poznania na mapie trasa wygląda całkiem prosto.
Ile czasu powinienem przewidzieć na przejazd od rogatek Warszawy do Łazienek trasą na wprost?
Są jakieś roboty drogowe na tej trasie?
Mam prośbę organizacyjną:
- kilka osób, które zapłaciło za uczestnictwo nie podało żadnego kontaktu do siebie na przelewie (email, telefon), w efekcie nie możemy wysłać potwierdzenia rezerwacji, jeśli ktoś z nich czyta - niech napisze do mnie cezary@hipologia.pl lub dzwoni 602 484 588, mam listę wpłat, które wpłynęły i będę w stanie poinformować o sytuacji.
Ja melduję, że otrzymałem emaila z potwierdzeniem wpłaty. I cieszę się na spotkanie
Ja też otrzymałam potwierdzenie i też się cieszę na spotkanie :wink: