Hipologiczny Portal Edukacyjny Hipologia.pl startuje !
Hipologiczny Portal Edukacyjny Hipologia.pl startuje !
Kochani w tym miesiącu mijają 2 lata działalności naszego Forum Hipologia.pl
Dzięki Wam wszystkim Forum działa, jest żywe, a w opinii wielu wyjątkowe.
Wyjątkowość naszego Forum polega na tym, że jest na nim wyjątkowa atmosfera, atmosfera merytorycznej wymiany poglądów i doświadczeń z poszanowaniem wszystkich zabierających głos i życzliwym stosunkiem do wszystkich Forumowiczów.
Z przyjemnością czytuję Wasze posty, czasami też coś napiszę, choć wolę zdecydowanie czytać i obserwować jak forum wpływa na Wasze podejście do wielu spraw, i jak zmieniło wielu z Was przez te 2 lata.
Nadszedł czas na realizację zamierzenia, które urodziło się z Waszej inspiracji i pod wpływem Waszego czynnego udziału w Forum Hipologia.pl lada moment wchodząc na stronę http://www.Hipologia.pl otworzy się Wam strona główna Portalu Edukacyjnego Hipologia.pl
Ambicją naszą jest, aby portal ten stał się źródłem szeroko pojętej wiedzy hipologicznej dla wszystkich, którzy wiedzy takiej poszukują.
Portal powstał dzięki pracy niewielkiego grona entuzjastów.
Liczymy na to, że z czasem „Załoga” portalu będzie się powiększała o kolejnych zapaleńców.
Każdy z Was może do nas dołączyć i być współtwórcą tego projektu. Liczymy na Was.
Życzę wszystkim, by na naszym portalu znaleźli wiedzę jakiej szukają i by stali się jego stałymi gośćmi, a może i współtwórcami.
Oczywiście Forum nie przestaje działać lecz staje się częścią Hipologicznego Portalu Edukacyjnego Hipologia.pl
Życzę Wam i Waszym czworonogim przyjaciołom wszystkiego najlepszego!
Wojciech Mickunas
Czekam z niecierpliwością na inaugurację!
Nawet nie wiedziałam, że minęły już dwa lata....ech, ale ten czas leci!!!!!!!
A co do forum- owszem, jest wyjątkowe i co do tego nie mam wątpliwości. Sądż, że każda z osób tu zaglądających ma podobne odczucia, bo atmosfera zdecydowanie odbiega od tego co spotykamy na innych forach jeździeckich.
Trafiłam tu przez przypadek, najpierw tylko czytałam wypowiedzi, w końcu odważyłam się zalogować, czasem sie odezwę i zabiore głos w jakiejś dyskusji ale....prawie codziennie tu zagląam i zawsze chętnie czytam nowe posty. Wiele z nich daje mi do myślenia i sądzę, że najbardziej zadowolony z tych przemyśleń jest mój koń
Wierzę, że portal będzie równie wyjątkowy
Trzymam kciuki!
gratulacje!! i oczywscie zyczymy zeby "hipologiczne dziecko" rozwijalo sie zgodnie z zamierzeniem "rodzicow" :wink:
Gratuluę i naprawdę cieszę się, że się udało Chciałabym jeszcze by miłość i szacunek do koni uczyły nas nie gorszego traktowania ludzi
Taki ja sama widze sens istnienia forów internetowych i pisania na nich:by móc podzielić się wiedza którą mam i dowiedzieć się czegoś nowego. I w zasadzie tylko w takich-merytorycznych-dyskusjach staram sie brać udział(chyba że mnie nerwy poniosą-czasem mi się zdarza chociaż nie tu!!!!).
Bardzo jest miłe własnie nastawienie tego forum-bez "żucia szmat" i dyskusji o różowych czaprakach
Czekam na Portal Edukacyjny z ogromna ciekawością!
Właśnie coś skojarzyłam! Edukacyjny Portal Hipologiczny! EPH... jak PNH, SNH, itd.
Rewelacyjny pomysł! Gratulcje Na pewno wiele osób dzięki temu skorzysta. I koni też
A forum rzeczywiście jest wyjątkowe, nie czytuję i nie udzielam się już na innych forach, bo nie starcza mi czasu, a tu warto zaglądać, bo i atmosfera przyjazna niezwykle, co (niestety) rzadko zdarza się gdzie indziej i poziom dyskusji wysoki, tematy ciekawe i bardzo różnorodne, fajnie że nie zamykacie się na żadne tematy i poglądy - z tym też się raczej nie spotkałam. Czyli - dobrze, ze tu trafiłam
Wlasnie przejrzalam "z grubsza" (dokladniej uczynie to wieczorem ) portal i jestem zachwycona. Wyszlo fantastycznie i z ogromna checia bede sledzila co sie na nim (w nim? ) dzieje Gratulacje!!!
jestem naprawde pod wrazeniem stronka swietna. malo czasu do poczytania ale widac ze to bedzie cos GRATULUJE
gratuluje! wspaniały pomysł i rewelacyjna kopalnia wiedzy
Przeczytałam tu już sporo postów, z wielu różnych dziedzin i muszę powiedzieć, że mam duże zaufanie do tych wiadomości, rad zarówno jeśli chodzi o pracę z koniem jak i jego zdrowie. Wierzę, że pomoże mi to w trudnych trochę początkach opieki i pracy.
Ten portal nasycony jest ciekawymi opiniami, jak równiez pomocami w formie tekstów, firum jest wiele ale to zdecydowanie zasłużyło na poświęcenie uwagi, gdy tylko moge tu zaglądam