Witamy na naszym forum!
Witamy na naszym forum!
O, przeoczyłam panienkę! Bardzo się cieszę, że tu jesteś.
(Oliwia ma przykaz poczytać forum minimum 10 minut dziennie )
Ja również chciałabym się z Wszystkimi ciepło, wiosennie przywitać :-)
W skrócie o sobie - z zawodu nauczycielka i instruktorka rekreacji, ciągle szukająca odpowiedzi na coraz to nowsze i ciekawsze pytania jakie stawia przede mną mój koń :-)
witamy serdecznie i zapraszamy do wątku "Nasze konie"
Witam Kochani!
Siadłam i wstać nie mogę, urzekliście mnie...
Mam na imię Marta i na dniach (mam nadzieję!) będę współdzierżawcą ślicznego wałaszka!
Już zaopatrzyłam się w kartkę ołówek i czas, żeby co ważniejsze notować.
Zbyt wiele merytorycznej wiedzy nie wniosę ale mam nadzieję czerpać z Was tyle ile mój mózg będzie w stanie pomieścić, a ponoć uczeni mówią, że mózgi są niezwykle chłonne
sunniva Witam Kochani!
sunniva Witam Kochani!
Witaj sunniva !
No to mamy powód do radości. Dołączają do forum kolejne osoby, każdy cos powie, doda od siebie, trochę się podyskutuje i...w ten sposób każdy z nas nauczy sie czegos nowego, dostanie nowe zagadnienie do przemyślenia- m.in. o to przecież biega, prawda?
P.S. czekamy na wieści o Twoim wałaszku
Witam wszystkich serdecznie
i dziękuję organizatorom za to forum, bo czytam je już od jakiegoś czasu i chłonę
Coś o mnie, man an imię Marta, lat 27, mieszkam pod Poznaniem
razem z moim mężem Markiem jesteśmy posiadaczami 4x4 czyli czterech wspaniałych młodych wałachów.
Trochę o konikach.
Mój ukochany Tyran, lat 5, wymagający w siodle, wspaniały w obejściu Od miesiąca w pobliskim pensjonacie, na mój wyłączny użytek Uczę się z nim zabaw z ziemi, bo niestety w siodle ciągle jesteśmy klasyczni, brakuje mi dosiadu i osoby, która wskazała by mi drogę.
Podopieczny Marka, Nino, lat 4,5, po mamusi (Nakish xx) uwielbia biegać. Poza tym to jego początki w pracy pod siodłem i czasem się przeciw temu buntuje, skutecznie wysadzając Marka z siodła.
Najmłodsi
Tamtam i Rober mają po 4 lata i stoją na razie w pensjonacie pod Szczecinem
pozdrawiam ciepło
O, a można spytać, w którym pensjonacie pod Szczecinem? :)
Julia Zdrojewska O, a można spytać, w którym pensjonacie pod Szczecinem?
Julia Zdrojewska O, a można spytać, w którym pensjonacie pod Szczecinem?
Witam.
Właśnie dołączyłam do Waszego grona.
Pada deszcz więc pewnie pacjentów za dużo nie będzie, zabieram się do czytania.
Pozdrawiam wszystkich
obejzałam film i uwazam ze jest wspaniały......ja jezdze konno juz 9 lat ale zaczyna coraz zadziej jezdzic z powodu braku pieniedzy smutno mi z tego powodu