Witamy na naszym forum!
Witamy na naszym forum!
Chcialam sie przywitac i podziekowac jednoczesnie za stworzenie tego forum.
Jestem ze Szczecina i mam od miesiaca mlodego ogierka o wdziecznym imieniu Lexus. Praca z koniem na porozumieniu obu stron wziela sie troszke z zawodu poniewaz sama zajmuje sie szkoleniem psow metodami pozytywnymi i troszke przez to ze Lexus ma wade zgryzu przez co wedzidlo odpada. nie ukrywam ze ciesze sie ze metal nie bedzie stanowil bariery pomiedzy nami.
Narazie w kwestii praktyki dotyczacej koni niewiele moge powiedziec, oboje bedziemy sie uczyc i mam nadzieje ze wiele ciekawych informacji znajde na forum. Wiele rzeczy wykonuje troche na logike jak z psem bo praca ze zwierzetami ogolnie polega na zaufaniu ale wole bledow nie popelnic stad melduje sie na stanowisku:-)
Pozdrawiamy wszystkich. Asia Lexus i psie stadko:-)
Znałam zatem innego. Ładny chłopak A trzymasz go w pensjonacie jakimś?
Na forum sporo jest ciekawych wątków(tak myslę), więc na pewno coś dla siebie znajdziesz Młody ogr może być nieco wymagający dla właściciela, ale Twoje pozytywne nastawienie do pozytywnego treningu dobrze rokuje
m.n. Witam Wszystkich.Mam na imię Małgorzata.Miło jest czytać tak fachowe forum.Dziękuję za film.
Asiek Praca z koniem na porozumieniu obu stron wziela sie troszke z zawodu poniewaz sama zajmuje sie szkoleniem psow metodami pozytywnymi (...)
m.n. Witam Wszystkich.Mam na imię Małgorzata.Miło jest czytać tak fachowe forum.Dziękuję za film.
Asiek Praca z koniem na porozumieniu obu stron wziela sie troszke z zawodu poniewaz sama zajmuje sie szkoleniem psow metodami pozytywnymi (...)
Ania Guzowska Znałam zatem innego. Ładny chłopak A trzymasz go w pensjonacie jakimś?
Na forum sporo jest ciekawych wątków(tak myslę), więc na pewno coś dla siebie znajdziesz Młody ogr może być nieco wymagający dla właściciela, ale Twoje pozytywne nastawienie do pozytywnego treningu dobrze rokuje
Ania Guzowska Znałam zatem innego. Ładny chłopak A trzymasz go w pensjonacie jakimś?
O, jesteś Asia
Bardzo fajnie, że tu jesteś (nie zaglądaj na szafę, bo jeszcze nic tam nie ma )
Ja Lexusa z uszkami postawionymi jeszcze nie widziałam, więc te zdjęcia to chyba fotomontaż To będzie bardzo ciekawy egzemplarz do rozkminek na forum! I historię tez ma bardzo ciekawą
arabiatta O, jesteś Asiahej. no a dzis akurat zagladalam Julia styl na foke to on bardzo lubi.Chetnie porozkminiam "problem" Lexa z wami bo nie ukrywam ze mnie zadziwia.
Ja Lexusa z uszkami postawionymi jeszcze nie widziałam, więc te zdjęcia to chyba fotomontaż To będzie bardzo ciekawy egzemplarz do rozkminek na forum! I historię tez ma bardzo ciekawą
arabiatta O, jesteś Asiahej. no a dzis akurat zagladalam Julia styl na foke to on bardzo lubi.Chetnie porozkminiam "problem" Lexa z wami bo nie ukrywam ze mnie zadziwia.
jako nowa osoba na Forum witam wszystkich serdecznie
Witam wszystkich bardzo serdecznie. Jestem posiadaczką trzech koni , w tym dwóch klaczy małopolskich i jednego wałaszka hucuło-kuca . Interesują mnie wszelkie metody nawiazywania blizszych relacji z końmi, poniewaz sama codziennie odkrywam cos nowego w moich zwierzetach . To naprawed wielce pouczajace doświadczenie .
Oprocz koni, od wielu lat zajmuję sie hodowla psów ( chartów polskich) .