Witamy na naszym forum!
Witamy na naszym forum!
Ania Juchnowicz Witam wszystkich nowych
Paulina, czy ty przypadkiem masz siodło bezterlicowe? Mogłabyś coś więcej o nim napisać?
A Brzask jest bardzo piękny!
Ania Juchnowicz Witam wszystkich nowych
Paulina, czy ty przypadkiem masz siodło bezterlicowe? Mogłabyś coś więcej o nim napisać?
A Brzask jest bardzo piękny!
Witamy, Amarillo . Ja też jestem z Krakowa. Można spytać, gdzie jeździsz?
Dokładnie po przeciwnej stronie Krakowa - w Bodzanowie. Ale znam parę osób z Zabierzowa i kilka razy tam jeździłam.
Chyba jesteśmy jedynymi Krakowiankami na forum...
Więc może ja też się przedstawie. Moje słońce ma na imę Indiana, ma 9 lat i jest wałachem ;(. Nie trenujemy nic . Żyjemy sami dla siebie i jest nam razem nice. Indianę kupiłam po "promocyjnej" cenie bo wszyscy się go bali, nikt nie chciał zajmować się nim itp. Gryzł i rzycał się na ludzi i konie. A pod siodłem w kłusie i galopie tak się rozpędzał że zaliczał gleby na zakrętach. Mamy siebie już prawie 4 lata i w chwili obecnej jeździmy na kantarku w ramach próby przed sznureczkiem . Bardzo kochamy się, tzn ja jego a on moją kieszeń. Indianka ma szpat,ale jest bardzo dzielny. A! A ja mam na imę Emila. Chciałabym dodać zdjęcie ale nie potrafić. Moją pasją jest również fotografia, uwielbiam fotografować konie na pastwisku 2 in1.Pozdrawiam
Dagmara Matuszak Dokładnie po przeciwnej stronie Krakowa - w Bodzanowie. Ale znam parę osób z Zabierzowa i kilka razy tam jeździłam.
Dagmara Matuszak Dokładnie po przeciwnej stronie Krakowa - w Bodzanowie. Ale znam parę osób z Zabierzowa i kilka razy tam jeździłam.
Emila Chciałabym dodać zdjęcie ale nie potrafić. Moją pasją jest również fotografia, uwielbiam fotografować konie na pastwisku 2 in1.Pozdrawiam
Amarillo Pozdrawiam Krakowianko 8)
W Zabierzowie jest srednio ale firma mi placi za lekcje...I mam blisko.
Emila Chciałabym dodać zdjęcie ale nie potrafić. Moją pasją jest również fotografia, uwielbiam fotografować konie na pastwisku 2 in1.Pozdrawiam
Amarillo Pozdrawiam Krakowianko 8)
W Zabierzowie jest srednio ale firma mi placi za lekcje...I mam blisko.
http://www.photoblog.pl/indiannka/27018077 tam możecie nas zobaczyć
Witam wszystkich forumowiczów. Dziś zupełnie przypadkiem trafiłem na forum i tak mi się spodobało, że zdecydowałem się dołączyć do Waszego grona.
Mam na imię Damian, jeżdżę konno od 5 lat, od dwóch jestem instruktorem. Interesuję się wszystkim co związane z tematyką konną.
Marzę by mieć własne konie i własny ośrodek jeździecki.
Witam bardzo serdecznie
Nazywam sie Natalia, w marcu koncze 17 lat
Z konmi ,,zyje`` od 5 roku zycia, od roku mam wlasnego konia.
Klusaczke Orlowska, ma 21 lat, import z Rosji. Nazywa sie Kiegla i jest siwa
Na forum trafilam poprzez znajoma ze stajni ktora pokazala mi filmik.
Bardzo mi sie spodobal poniewaz staram sie praktykowac naturalne metody postepowania z koniem, noi uwielbiam ujezdzenie.
I tak wlasnie sie bawimy...
pozdrawiam
Coś nam się komitet powitalny zepsuł :mrgreen:
W imieniu wszystkich witam oficjalnie nowych forumowiczów.
Szczególnie tych, których nie zdążyłam jeszcze powitać - Dorena, Damianos, Tulaa - welcome!
Ooo!! Tula! Fajnie że się zjawiłaś.
Oczywiście witam serdecznie wszystkie nowe osoby :-)
Ale Tulę szczególnie, bo się znamy.
No to teraz będziemy razem czytać wszystkie mądrości na forum i praktykować z Twoim koniem polarnym :-)
Słuchajcie, Kiegla naprawdę wygląda jak koń polarny, bo ma długie, gęste, białe futro.
Dorena: Bardzo fajny ten Twój Misiek! Ładne umaszczenie i ładnie zbudowany.