ZMIANA TRENERA NA LUBUSKIM OBOZIE!!! - Wersja do druku +- Hipologia (https://forum.hipologia.pl) +-- Dział: Kategoria (https://forum.hipologia.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Konie chcą nas rozumieć (https://forum.hipologia.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Wątek: ZMIANA TRENERA NA LUBUSKIM OBOZIE!!! (/showthread.php?tid=936) |
ZMIANA TRENERA NA LUBUSKIM OBOZIE!!! - Magdalena - 07-01-2011 Witam wszystkich. Mam informację o letnim, lubuskim obozie, którego organizatorem jest Stowarzyszenie Hipologiczne Pro Hipico Bono. Pan Wojciech Mickunas nie przyjedzie na obóz. Myślę jednak, że godnie zastąpi go Pani Małgorzata Morsztyn. . Będzie do dyspozycji obozowiczów przez trzy dni. To wiadomość potwierdzona i pewna. Zapraszam. Re: ZMIANA TRENERA NA LUBUSKIM OBOZIE!!! - Magdalena - 07-02-2011 Witam. Mam nadzieję Sandro,że już po maturze i że zaglądasz tutaj czasem. Wcześniej nie chcieliśmy zaprzątać Twoich i tak w ostatnim okresie zajętych myśli. Mam nadzieję, że wszystko zdane, i że masz już wakacje. Czytałam, że masz nowy wózek. Mam nadzieję, że przyda Ci się na "Letnim lubuskim obozie szkoleniowym". W imieniu właścicieli Starego Folwarku oraz Stowarzyszenia Pro Hipico Bono zapraszam Ciebie i Twojego opiekuna do uczestnictwa w obozie zupełnie za darmo!!! Mam nadzieję, że termin nie będzie problemem, i że przyjmiesz nasze zaproszenie. Zamieszczam informacje o obozie: Stowarzyszenie Hipologiczne Pro Hipico Bono i Trener Wojciech Mickunas zapraszają na LETNI LUBUSKI OBÓZ SZKOLENIOWY. czyli wakacje hipologiczne - jedyna w swoim rodzaju okazja, by przez osiem dni w pięknych okolicznościach przyrody szlifować swoje umiejętności pod okiem wyjątkowej kadry. Termin: 24 - 31 lipca 2011 r. Miejsce: stajnia Stary Folwark, Pietrzyków, k. Żar, http://stary-folwark.pl/pl_kontakt.php Prowadzą: Małgorzata Morsztyn i Monika Damec,gościnnie lek. med. wet. Dorota Bogusz. Monika Damec pokaże jak pracować z koniem zarówno z ziemi pod kątem pogłębienia wzajemnej relacji, jak i przygotowania konia do lepszego reagowania na pomoce podczas jazdy. Ponadto będziecie mogli rozwiązać przy jej pomocy zasygnalizowane przez Was indywidualne problemy Waszych koni, jak np.: strach przed przyczepą transportową, poruszanie się przy wsiadaniu, wpychanie się na was, płochliwość. Małgorzata Morsztyn osiągnięcia sportowe: 7-krotna medalistka Mistrzostw Polski Seniorów, Mistrzyni Polski (2000), finalistka Pucharu Świata (2001) osiągnięcia trenerskie: 7 medali Mistrzostw Polski, dwukrotny udział w Mistrzostwach Europy współpraca zawodowa - Johann Riegler (szef wyszkolenia Hiszpańskiej Szkoły Jazdy, od 2006) współpraca z dr Gerdem Heuschmannem (2011) Małgorzata Morsztyn pomoże odpowiedzieć Wam na te, oraz wiele innych pytań: - czy Twoje szkolenie idzie w dobrym kierunku? - czy ćwiczenia, które stosujesz są zgodne z naturalnymi warunkami konia? - jak połączyć zasady treningu naturalnego z treningiem klasycznym? - jeśli jesteś otwarty na wprowadzanie nowych idei do swojego szkolenia to ten obóz jest dla Ciebie! Dorota Bogusz wyłoży w sposób przystępny niezbędną wiedzę na temat żywienia oraz dbania o konie. Życie w cywilizacji sprawia iż konie oraz ich kopyta nie mają się dobrze. Posiadając odpowiednią wiedzę będziecie mogli podejmować świadome decyzje dotyczące chowu koni. Zapisy: wiceprezes@hipologia.pl , Tel: 509 309 277 LETNI LUBUSKI OBÓZ SZKOLENIOWY Termin obozu : 24.07.2011 – 31.07.2011 (8 dni) Miejsce obozu : Stary Folwark, Pietrzyków k. Żar 1.Uczestnik z własnym koniem 1650, 00zł 2 Uczestnik z koniem wynajętym z ośrodka 1650, 00zł 3 Uczestnik w formie słuchacza 1000, 00zł 4 Osoba towarzysząca, niebiorąca udziału w zajęciach 630, 00zł 5 Dzieci uczestników 350, 00zł STOWARZYSZENIE HIPOLOGICZNE PRO HIPICO BONO BANK PEKAO S.A. I O. W ZIELONEJ GÓRZE Nr konta: 35 1240 2018 1111 0010 3763 5434 Numer KRS 0000373220 65-120 Zielona Góra, ul. Zjednoczenia 118 b Ilość miejsc jest ograniczona. Rezerwacja następuje w dniu wpłaty zaliczki w kwocie 500 zł. Wszystkie zaliczki prosimy przelać do 10.07.2011r z dopiskiem „Obóz w Pietrzykowie ‘’ Szczegóły na hipologia.pl Pozdrawiam. Re: ZMIANA TRENERA NA LUBUSKIM OBOZIE!!! - Wojciech Mickunas - 07-04-2011 Moi Drodzy ! Liczę na to że usprawiedliwicie moją nieobecność w Pietrzykowie . Jestem pewien, że zajęcia z Małgorzatą Morsztyn będą dla Was niezwykłą okazją do nauki i dostarczą Wam niezapomnianych wrażeń. Dostałem propozycję przygotowania krosu na Mistrzostwa Europy WKKW Pony , a taka okazja nie zdarza się często , więc nie mogłem jej nie wykorzystać . Mistrzostwa odbywają się w Centrum Hippiki w Jaszkowie koło Śremu akurat w terminie obozu. Jeszcze raz proszę o wyrozumiałość i życzę wszystkim udanego obozu . Re: ZMIANA TRENERA NA LUBUSKIM OBOZIE!!! - Dorota Hałaburda - 07-04-2011 Nie wiem czy Sandra była w tym wątku, czy widziała niespodziankę jaką dla niej zorganizowaliście....a może już wie inną drogą @, pw czy telefoniczną... Bardzo się cieszę, że będzie mogła z Wami być te pare dni.... Sandro...jedź, matma nie zając...Muszę Cię znowu odwiedzić i przyciąć w końcu szczękę Twojego żółwia... Re: ZMIANA TRENERA NA LUBUSKIM OBOZIE!!! - santi08 - 07-05-2011 Jestem w szoku!! nie wiem co powiedzieć :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: BARDZO DZIĘKUJĘ!!! pani Magdo bardzo dziękuję Dorotko zadzwonię do ciebie jutro. Bardzo wszystkim dziękuję, tylko szkoda, że pana Trenera nie będzie Re: ZMIANA TRENERA NA LUBUSKIM OBOZIE!!! - Magdalena - 07-06-2011 Cieszę się, że się cieszysz Rozumiem, że możemy wpisać Cię na listę słuchaczy? Paaa. Re: ZMIANA TRENERA NA LUBUSKIM OBOZIE!!! - dandiva - 07-10-2011 Też będę na tym obozie.Sandro jeżeli będziesz miała problem z dojazde m do Pietrzykowa,to słuze pomocą jak ostatnio. Re: ZMIANA TRENERA NA LUBUSKIM OBOZIE!!! - santi08 - 07-10-2011 dandiva to super, mam nadzieję, że Nektar też będzie :wink: Dziękuję, przyjadę z Dorotką Pozdrawiam i do zobaczenia w Pietrzykowie :mrgreen: Re: ZMIANA TRENERA NA LUBUSKIM OBOZIE!!! - Dorota Hałaburda - 08-05-2011 Chciałam Bardzo podziękowac za Wszystko Cieszę się, ze miałam możliwość być tam z Wami...podszkolić się, poznać świetnych ludzi, miejsce...ojj mogłabym tak wymieniac Jedyne co mogłabym zmienić to pogoda, która męczyła nas trzy dni Buziaki |