Dzień Kobiet - Wersja do druku +- Hipologia (https://forum.hipologia.pl) +-- Dział: Kategoria (https://forum.hipologia.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Pleplanie, integrowanie się i inne pogwarki (https://forum.hipologia.pl/forumdisplay.php?fid=6) +--- Wątek: Dzień Kobiet (/showthread.php?tid=893) |
Dzień Kobiet - Marek Wiśniewski - 03-08-2011 To już 11.47 i jeszcze nikt się nie wychylił-więc będę pierwszy... Wszystkim szanownym forumowym koleżankom, życzę żeby 8 marca trwał przez 364 dni w roku (jeden dzień to dzień chłopaka), samych pozytywnych emocji i zadowolenia z absolutnie wszystkiego co się dookoła Was dzieje, żeby dzień jutrzejszy okazał się być najlepszy z tych, które za Wami i zarazem najgorszy z tych, które dopiero nadejdą... Re: Dzień Kobiet - Bartosz Marchwica - 03-08-2011 Życzenia dla Was - drogie Forumowiczki: By się żyło jak w marzeniach I czas płynął Wam pomału. Niech się żadna z Was nie zmienia (Chyba, że na lepsze). Całus. Bartel Re: Dzień Kobiet - Marta Suchocka - 03-08-2011 dziękujemy pięknie Re: Dzień Kobiet - Jacob Spahis - 03-08-2011 Dawniej byłem zatwardziałym przeciwnikiem świętowania trzech okazji: walentynek, Dnia Kobiet oraz rocznicy ustanowienia Międzynarodowej Leninowskiej Nagrody za Umacnianie Pokoju Między Narodami. No ale czasy się zmieniają, a my zmieniamy się wraz z nimi (tempora mutantur, nos et mutamur in illis), więc pamiętając, że to wszak radosne święto (Dzień Kobiet oczywiście) i chyląc czoła przed poezją Bartela (tradycyjne brawa!), dołączam się do Jego trafnych przemyśleń ze szczególnym uwzględnieniem całusa. A zatem - Wszystkiego Dobrego! Ps. Pozostało mi ostentacyjne "nieobchodzenie" radzieckiego nobla. Re: Dzień Kobiet - Krystyna Kukawska - 03-08-2011 Wielkie dzięki, Chłopaki Bardzo miłe te Wasze życzenia, zwłaszcza całusy :wink: , choć ja wolałabym w naturze :wink: Re: Dzień Kobiet - Bartosz Marchwica - 03-08-2011 Spahisie, ja jeszcze "ciepło" wspominam rocznice Bеликой Октябрьской Pеволюции... Ale Dzień Kobiet należy do świąt u nas, nolens volens, wrośniętych w tradycję i przyzwyczajenie. Choć cichutkie upomnienie się o Dzień Mężczyzn ciśnie się nieśmiało na usta. Re: Dzień Kobiet - Iwona Gasparewicz - 03-08-2011 dziekuję za pamięć Re: Dzień Kobiet - Jacob Spahis - 03-08-2011 Bartosz Marchwica Choć cichutkie upomnienie się o Dzień Mężczyzn ciśnie się nieśmiało na usta. Jest takie święto - 11 marca, w tradycji nazywane świętem 40 męczenników. Re: Dzień Kobiet - tamirxo - 03-08-2011 Dziękuję za miłe życzenia :wink: Re: Dzień Kobiet - Bartosz Marchwica - 03-08-2011 Spahis Jest takie święto - 11 marca, w tradycji nazywane świętem 40 męczenników.Niemniej życzeń, że retorycznie spytam, raczej nie usłyszałeś nigdy tego dnia? :wink: Ale oczywiście męska galanteria wobec płci odmiennej nakazuje, by być podmiotem a nie przedmiotem wielbienia i ubóstwiania. Choć czasy się zmieniają również w tym zakresie... :oops: Re: Dzień Kobiet - Dorotka Bogusz - 03-08-2011 Dziękujemy za miłe życzenia Re: Dzień Kobiet - Dorota Hałaburda - 03-08-2011 Dziekuję...Mordka mi sie ucieszyła... Re: Dzień Kobiet - Martha - 03-08-2011 Dziękuję Re: Dzień Kobiet - Karolina Jaskulska - 03-08-2011 Dziękuję :* |