Koszulki i czapeczki - Wersja do druku +- Hipologia (https://forum.hipologia.pl) +-- Dział: Kategoria (https://forum.hipologia.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Pleplanie, integrowanie się i inne pogwarki (https://forum.hipologia.pl/forumdisplay.php?fid=6) +--- Wątek: Koszulki i czapeczki (/showthread.php?tid=892) |
Re: Koszulki i czapeczki - Marta Dziurkowska - 04-11-2011 a kolory polo takie same jak zwykłych? czy są jakieś inne przewidziane? Re: Koszulki i czapeczki - Cezary Szamreta - 04-12-2011 kolory koszulek polo - myślę, że dobre kolory jak na hipologię i PHB, z tym, że na ciemnych - wzór będzie jasny Re: Koszulki i czapeczki - Magdalena Jankowska - 04-12-2011 Mnie się podobają wszystkie ! Najbardziej srebrna Re: Koszulki i czapeczki - Cezary Szamreta - 04-12-2011 a to są koszulki polo męskie - przepraszam, nie zauważyłem wcięć w damskich - uzupełniam proponuję zbieranie zamówień wstępnie do połowy przyszłego tygodnia, a potem już zlecamy wykonanie i maj powitamy w nowych szatkach... Re: Koszulki i czapeczki - Marta Dziurkowska - 04-12-2011 no to teraz wybór już za duży jak dla mnie... muszę poważnie pomyśleć, bo nie mogę się zdecydować Re: Koszulki i czapeczki - Edyta - 04-12-2011 Witam, chciałam bardzo podziękować za możliwość zamówienia koszulek - wzory są piękne, a i same koszulki wyglądają niczego sobie :-) Pozdrawiam, Edyta Re: Koszulki i czapeczki - Iwona Gasparewicz - 04-13-2011 Czarku wstaw zdjęcia tych 2 wzorów polo bo będe nieco inne niż koszulki Re: Koszulki i czapeczki - Karolina Jaskulska - 04-13-2011 fajnie by było ,gdyby kiedyś można było kupić czapraki z logo lub jakimś haftem Re: Koszulki i czapeczki - Marta Dziurkowska - 04-20-2011 jak tam sprawa koszulek, ruszyło coś? bo nawet nie wiem czy mój mail doszedł... Re: Koszulki i czapeczki - Cezary Szamreta - 04-20-2011 dziękuję Wszystkim za dyskusję i korespondencję, oto ceny: KOSZULKI Rollkur i Portal - białe 32,20 Rollkur i Portal - kolor 35,79 PHB - białe 29,92 PHB - kolor 32,47 CZAPECZKI 27,55 Koszulki polo 180 g/m2, Cena 46,74 koszty poczty polskiej za paczkę ekonomiczną to 9,50 do 1 kg, kto chce kuriera - niech wskaże, która firma i odpowiednio zapłaci. zamówienia proszę wysyłać w opisie przelewu, proszę koniecznie napisać imię, nazwisko, adres do wysyłki i rodzaj zamawianego sposobu wysyłki, oraz oczywiście co zamawiacie (typ, kolor, rodzaj wzoru). Dodanie numeru telefonu pomoże w komunikacji w razie potrzeby. STOWARZYSZENIE HIPOLOGICZNE PRO HIPICO BONO BANK PEKAO S.A. I O. W ZIELONEJ GÓRZE Nr konta: 35 1240 2018 1111 0010 3763 5434 Numer KRS 0000373220 65-120 Zielona Góra, ul. Zjednoczenia 118 b mój nr to 602 484 588 zamówienia zbieramy do 8 maja włącznie, w poniedziałek 9tego wysyłamy do produkcji Re: Koszulki i czapeczki - tivio - 04-24-2011 To ja bym miała 3 pytania 1. Czyli "polo" to chodziło o koszulki polo? Myślałam, że o bluzy... 2. A co z naklejkami? Na razie nie ma cen, czyli rozumiem, że trzeba poczekać z zamawianiem? Mam nadzieję, że naklejki też dojdą do skutku, bo ja chcę z każdej po jednej 3. Co z rozmiarami koszulek damskich? Jest 1 uniwersalny rozmiar? Pozdrawiam Świątecznie Re: Koszulki i czapeczki - Cezary Szamreta - 04-24-2011 chodzi o koszulki polo, bluzy będą w przyszłości, jeśli będzie więcej osób zainteresowanych, naklejki wycenię do końca tygodnia - sądzę, że na folii najlepiej? z laminatem n wierzchu, żeby trwałe były np na samochód, czy na szybie koszulki damskie wg pełnej rozmiarówki - S-M-L-XL w środę chciałem wysłać zamówienie do dostawcy - wyślę te zlecenia, za które pieniądze będą na koncie stowarzyszenia z dokładnym opisem wg mojej wcześniejszej sugestii Re: Koszulki i czapeczki - Marta Dziurkowska - 04-24-2011 przelew wysłałam, ale wszystkich informacji nie mogłam wysłać w tytule przelewu - ograniczenie ilości znaków... czy mam w związku z tym wsyłać np. potwierdzenie przelewu w pdfie i resztę informacji? bo w sumie chyba brakuje numeru telefonu, bo moje dane personalne i adresowe są podane, co prawda nie w tytule przelewu, ale są... Re: Koszulki i czapeczki - tivio - 04-24-2011 Naklejki na folii - czyli przezroczyste tło? Osobiście bym wolała białe - tak, jak w tych tu projektach było. Zapewne na auto lepiej przezroczyste, ale ja nie myślę kategoriami samochodowymi, bo auta nie posiadam... I jeszcze zamówienia - do środy, czyli do 27 kwietnia? Miało być do 8 maja... a skoro naklejki będą wycenione, to wpłaciłabym od razu za wszystko... chyba, że tak ma być - już teraz za koszulkę, a za naklejki można osobno. Re: Koszulki i czapeczki - Cezary Szamreta - 04-24-2011 planowałem białą folię - na przezroczystej nie da się cyfrowo drukować, proponuję niezależnie potraktować koszulki - będą szybciej jak sądzę, naklejki potem - nie wiem, jakie jest zainteresowanie (np jakie rozmiary będą dla nas najlepsze?) |