![]() |
Chwilowa awaria - przerwanie publikacji portalu hipologia.pl - Wersja do druku +- Hipologia (https://forum.hipologia.pl) +-- Dział: Kategoria (https://forum.hipologia.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: O Forum - porady, porządki, aktualności (https://forum.hipologia.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Wątek: Chwilowa awaria - przerwanie publikacji portalu hipologia.pl (/showthread.php?tid=645) |
Re: chwilowa awaria - przerwanie publikacji portalu hipologia.pl - Dorota Gałecka - 03-11-2010 Zauważyłam, że po tej awarii w niektórych wątkach "poznikały" strony. Proszę to sprawdzić. Może uda się to jakoś naprawić :roll: Re: chwilowa awaria - przerwanie publikacji portalu hipologia.pl - Krystyna Kukawska - 03-11-2010 U mnie Hipologii.pl o 8.30 jeszcze nie było. Teraz na szczęście już jest. Czułam się bez niej okropnie ![]() ![]() ![]() Od razu mi się humor poprawił. ![]() Pozdrawiam więc wszystkich na nowo :wink: Re: chwilowa awaria - przerwanie publikacji portalu hipologia.pl - Jacob Spahis - 03-11-2010 Internet mobilny w Orange - jest. Re: chwilowa awaria - przerwanie publikacji portalu hipologia.pl - Krystyna Kukawska - 03-11-2010 U mnie mobilny w Erze- blueconnect. Re: chwilowa awaria - przerwanie publikacji portalu hipologia.pl - Wojciech Mickunas - 03-11-2010 U mnie najdłużej trwały problemy ![]() Re: chwilowa awaria - przerwanie publikacji portalu hipologia.pl - Cezary Szamreta - 03-11-2010 dziękuję za informacje, ale fakt faktem, że nieobecni się nie odezwą, może znacie (z maili, gadu gadu, skype) problemy innych użytkowników, czyli, czy np gdzieś jeszcze to wisi - np wczoraj dzwonił do mnie wieczorem Marek Gajewski z Wrocławia - nie miał, dziś M.Iglikowski z Gdańska - też jeszcze nie ma "normalnej" hipologii w większych sieciach (osiedle, duży zakład) serwery lub routery mogą niestety jeszcze przez czas jakiś "pamiętać" stary serwer... Re: chwilowa awaria - przerwanie publikacji portalu hipologia.pl - Bartosz Marchwica - 03-11-2010 To ja z mobilnych melduję iPlusa - działa :-) Dlaczego człowiek tak prędko się uzależnia, hę? :mrgreen: Re: Chwilowa awaria - przerwanie publikacji portalu hipologia.pl - Ewa Polak - 03-11-2010 U nie też juz jest Warszawa Ursynów ![]() W koncu... Re: Chwilowa awaria - przerwanie publikacji portalu hipologia.pl - AnnaRadomańczykMoroz - 03-11-2010 melduje ze dziala!!! ![]() Re: Chwilowa awaria - przerwanie publikacji portalu hipologia.pl - Magdalena Macios - 03-11-2010 Dziala ale... nie wszystkie strony z danego watku np. nie ma ostatnich stron i wypowiedzi ;/ Re: Chwilowa awaria - przerwanie publikacji portalu hipologia.pl - Klara Naszarkowska - 03-11-2010 Nie zauważyłam braku konkretnych postów, ale z numeracją stron jest zamęt (przynajmniej w niektórych wątkach). Na przykład: wchodzę w "Początkową pracę z młodym koniem" - przez strzałkę kierującą do ostatniego nieprzeczytanego postu. Ląduję na ostatniej stronie - a podpisana jest jako 9 (wątek ma ich w danym momencie 36). Wciskam "następna strona" i dostaję informację, że takiej nie ma. Czyli prawdziwą, bo więcej postów nie ma. Tylko numeracja stron się popsuła. Re: Chwilowa awaria - przerwanie publikacji portalu hipologia.pl - Karolina Jaskulska - 03-11-2010 mam tak samo ![]() Re: Chwilowa awaria - przerwanie publikacji portalu hipologia.pl - Julia z Orla - 03-12-2010 http://hipologia.pl/viewtopic.php?f=3&t=458&st=0&sk=t&sd=a Stąd zniknęły posty urodzinowe (tak z pamięci to mogę powiedzieć, że ze cztery). Między 13 a 19 lutego (został do tych postów tylko jeden komentarz z 20 lutego, Nygusowe życzenia dla 'siwej' ![]() Re: Chwilowa awaria - przerwanie publikacji portalu hipologia.pl - Cezary Szamreta - 03-12-2010 dziękuję za wszystkie informacje, potwierdzam, że faktycznie występują jeszcze problemy, proszę na bieżąco "dokładać" uwagi - stopniowo będziemy to regulować, proszę o cierpliwość Re: Chwilowa awaria - przerwanie publikacji portalu hipologia.pl - Katarzyna Suchecka - 03-13-2010 Nie ma dużej ilości postów z początkowej pracy z młodym koniem. brakuje od października do lutego. |