Urodziny naszych koni :) - Wersja do druku +- Hipologia (https://forum.hipologia.pl) +-- Dział: Kategoria (https://forum.hipologia.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Pleplanie, integrowanie się i inne pogwarki (https://forum.hipologia.pl/forumdisplay.php?fid=6) +--- Wątek: Urodziny naszych koni :) (/showthread.php?tid=423) |
Re: Urodziny naszych koni :) - pasiak92 - 04-16-2010 A wczoraj oźrebiła się klacz i jest mała źrebówka o imieniu Elektra oo 15.04.2010r. data jej urodzin a oto Opisanka ur. 4.04.2010r. Re: Urodziny naszych koni :) - Karolina Jaskulska - 04-16-2010 mam nadzieje,ż enie będzie zbyt elektyczna Re: Urodziny naszych koni :) - pasiak92 - 04-17-2010 Słyszałam, ze jest bardzo żywiołowa jak na 2 dniowego źrebaczka) fotka jest słabej jakości bo mmmsem dostałam Re: Urodziny naszych koni :) - Krystyna Kukawska - 04-17-2010 Spahis 17 kwietnia, klacz Dzieweczka xx, stajenna Babulka, kończy 30 lat. Duuuużo zdrowia dla Babulki i wielkie gratulacje dla Jej Opiekunki :!: :!: :!: Jeszcze trochę i Dzieweczka dogoni Raczka, który dożył 40-stki Re: Urodziny naszych koni :) - Julia z Orla - 04-17-2010 Wszystkiego najlepszego dla Dzieweczki!!! Powinniście tak swoją drogą założyć jej osobny wątek, żeby wszyscy się uczyli jak się zajmować dojrzałym koniem :) Ja na ten przykład jeszcze nigdy nie stałam nawet koło 30-letniego konia. Re: Urodziny naszych koni :) - pasiak92 - 04-17-2010 ja najstarszego konia co znam to 2 lat i koń normalnie chodzi jeszcze pod jeźdźcem! Re: Urodziny naszych koni :) - AnnaRadomańczykMoroz - 04-18-2010 Spahis Sto lat dla Babulki i gratulacje dla Dzieweczki :!: Spóźnione życzenia dla Babulki i Dzieweczki ode mnie i od Pokusy, która tego samego dnia skończyła 8 lat ) Pokusa i Babulka stały zresztą kiedyś w jednej stajni, a opiekowała się moją kobyłką właśnie Dzieweczka Pozdrawiamy Was dziewczyny! Re: Urodziny naszych koni :) - Dzieweczka - 04-19-2010 Ojej, ojej!!! Tyle miłych słów i życzeń dziękuję w imieniu swoim i Dzieweczki :lol: Re: Urodziny naszych koni :) - branka - 04-19-2010 Spóźnione życzenia urodzinowe dla Dzieweczki, oby więcej forumowych koni dożywało tego wieku I w ogóle życzenia dla całej reszty urodzinowych rumaków, bo widzę że nie jestem na czasie z tym wątkiem Re: Urodziny naszych koni :) - Magdalena Slusarczyk - 04-20-2010 hurraa moja klacz Mademoiselle sie dzis ozrebila ( 8 dni po terminie ) Wydala na swiat pieknego srokatego ogierka. Imienia jeszcze nie wybralismy,ale kilka propozycji juz padlo Re: Urodziny naszych koni :) - Cejloniara - 04-21-2010 Marmur? Gratulacje!! Re: Urodziny naszych koni :) - Jacob Spahis - 04-21-2010 Wszem i wobec, wszystkim razem i każdemu z osobna, wiadomym się czyni, że w dniu dzisiejszym Adiutant kończy cztery lata. Re: Urodziny naszych koni :) - Bartosz Marchwica - 04-21-2010 Łoooo... to od jutra będzie daleko poważniejszy jegomość! Przekaż dzisiejszemu jubilatowi życzenia od... dzisiejszego solenizanta. :mrgreen: Re: Urodziny naszych koni :) - AnnaRadomańczykMoroz - 04-21-2010 Hmmm...Adaś nam dorośleje zatem wszystkiego wszystkiego najlepszego Re: Urodziny naszych koni :) - Karolina Jaskulska - 04-21-2010 Wszystkiego naj ! |