Koszulki i czapeczki - Wersja do druku +- Hipologia (https://forum.hipologia.pl) +-- Dział: Kategoria (https://forum.hipologia.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Pleplanie, integrowanie się i inne pogwarki (https://forum.hipologia.pl/forumdisplay.php?fid=6) +--- Wątek: Koszulki i czapeczki (/showthread.php?tid=892) |
Re: Koszulki i czapeczki - Krystyna Kukawska - 07-05-2011 Może ktoś wstawi fotkę. Zobaczmy, jak "na żywo" prezentują się koszulki i czapeczki. Dorota, bądź pierwsza :wink: Re: Koszulki i czapeczki - Ola Wewiórska - 07-25-2011 No i jak? Nikt nie pochwali się "firmowymi" ciuchami??? Prosze, prosze!!! P.S. Ma ktoś może nadliczbową czapeczkę? Re: Koszulki i czapeczki - Magdalena Jankowska - 07-26-2011 Informuję iż zamierzam zdobić siebie koszulka hipologi podczas Mistrzostw Europy Pony w Jaszkowie . Zdjęcia wstawię po weekendzie Re: Koszulki i czapeczki - Marta Dziurkowska - 07-26-2011 piszę ponieważ mnie poproszono (już dawno, ale czasu brak ) ja wypróbowałam koszulki hipologiczne polo oraz czapeczkę na obozie Hipologii rozmiar okazał się być w porządku, ale jak dla mnie to nie jest żaden damski model koszulki. tzn. nie ma w ogóle własciwie wcięcia w talii. na długość dla mnie ok, ale dla niższych kobiet może okazać się nieco za długa. i mimo że sama pisałam o tym, żeby logo na polówkach było mniejsze, to wydaje się, że jest może nieco za małe. albo można by pomyśleć o tym, żeby dodać jeszcze większe na plecach. ale jestem zadowolona bardzo. a czapeczka też bardzo wygodna, kolor w porządku, choć wiadomo, że takie jasne rzeczy w przy koniach brudzą się bardzo szybko załączam zdjęcie w koszulce hipologia.pl (loga właściwie nie widać ) na Lalusiu ps. nie zwracajcie uwagi na moją głupią minę Re: Koszulki i czapeczki - Iwona Gasparewicz - 07-28-2011 Jak zasłaniasz ręką to nadruku nie widać Re: Koszulki i czapeczki - Marta Dziurkowska - 07-28-2011 ręką może zasłaniam, ale raczej ostatnią literę, choć prawdą jest, że nadruk słabo widac również ze względu na oświetlenie. co nie zmienia faktu, że nie jest za duży Re: Koszulki i czapeczki - Cezary Szamreta - 07-28-2011 OT: ale, ale, koszulka, koszulką, nadruk nadrukiem - a skąd i dlaczego takie siodło? Re: Koszulki i czapeczki - Marta Dziurkowska - 07-28-2011 Trener użyczył siodła, a Marzena swojego Lalusia i można było wypróbować, co prawda z przyczyn niezależnych tylko w stępie, ale i tak frajda była bardzo mi się spodobało Re: Koszulki i czapeczki - santi08 - 08-04-2011 Specjalnie dla pani Krystyny... Re: Koszulki i czapeczki - Ola Wewiórska - 08-04-2011 Ja wprawdzie nie Krystyna ale.... Super fotka, a Twój uśmiech nieco przysłania urok portalowej czapeczki, skądinąd bardzo fajnej ( coraz bardziej żałuje, że takiej nie mam...) Re: Koszulki i czapeczki - santi08 - 08-04-2011 Bardzo dziękuję, czapeczkę super się nosi i są plusy, że jest jasna, bo nie łatwo ją zgubić, zawsze ją widać i widać tego kto ją nosi Re: Koszulki i czapeczki - Krystyna Kukawska - 08-05-2011 Dziękuję Santi Bardzo twarzowa ta czapeczka :wink: Re: Koszulki i czapeczki - Dorota Hałaburda - 08-05-2011 Koszulki i czapeczki są świetne. Szkoda, że na obozie zgubiłam jedną...Ktoś się zapewne pomylił i do niej przykolegował...hihi..pare osób miało takie same Re: Koszulki i czapeczki - Ola Wewiórska - 09-01-2011 Od jakiegoś czasu mam już czapeczkę i "maltretuję" ją niemal codziennie ale jakoś nigdy nie ma "fotografa"... więc z dziś takie nieco nietypowe fotki, bo musiałam poradzić sobie sama Re: Koszulki i czapeczki - santi08 - 11-13-2011 Do twarzy w tej czapeczce |