Witamy na naszym forum! - Wersja do druku +- Hipologia (https://forum.hipologia.pl) +-- Dział: Kategoria (https://forum.hipologia.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Konie chcą nas rozumieć (https://forum.hipologia.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Wątek: Witamy na naszym forum! (/showthread.php?tid=1) |
Re: Witamy na naszym forum! - Paulina Brzaskowa - 11-07-2008 Ania Juchnowicz Witam wszystkich nowych Dziękuję za komplement dla konia, przekażę, co do siodła, tak , to bezterlicowe, ale nie chciałabym o nim tu rozpisywac, w końcu do wątek do przywitań :wink: Ania, masz PW Re: Witamy na naszym forum! - Amarillo - 11-21-2008 Witam Jestem z Krakowa,,, mam 27 lat,,, Jestem pare lat po studiach, pracuje w korporacji,, Cwicze joge, pilates, lubie podrozowac,, nie mam wlasnego konika ale mam szczury jezdze w stadninie pod Krakowem na roznych koniach. Re: Witamy na naszym forum! - Dagmara Matuszak - 11-21-2008 Witamy, Amarillo . Ja też jestem z Krakowa. Można spytać, gdzie jeździsz? Re: Witamy na naszym forum! - Amarillo - 11-21-2008 Dagmara, jezdze w Zabierzowie. A Ty? Re: Witamy na naszym forum! - Dagmara Matuszak - 11-21-2008 Dokładnie po przeciwnej stronie Krakowa - w Bodzanowie. Ale znam parę osób z Zabierzowa i kilka razy tam jeździłam. Chyba jesteśmy jedynymi Krakowiankami na forum... Re: Witamy na naszym forum! - Emila - 11-22-2008 Więc może ja też się przedstawie. Moje słońce ma na imę Indiana, ma 9 lat i jest wałachem ;(. Nie trenujemy nic . Żyjemy sami dla siebie i jest nam razem nice. Indianę kupiłam po "promocyjnej" cenie bo wszyscy się go bali, nikt nie chciał zajmować się nim itp. Gryzł i rzycał się na ludzi i konie. A pod siodłem w kłusie i galopie tak się rozpędzał że zaliczał gleby na zakrętach. Mamy siebie już prawie 4 lata i w chwili obecnej jeździmy na kantarku w ramach próby przed sznureczkiem . Bardzo kochamy się, tzn ja jego a on moją kieszeń. Indianka ma szpat,ale jest bardzo dzielny. A! A ja mam na imę Emila. Chciałabym dodać zdjęcie ale nie potrafić. Moją pasją jest również fotografia, uwielbiam fotografować konie na pastwisku 2 in1.Pozdrawiam Re: Witamy na naszym forum! - Amarillo - 11-24-2008 Dagmara Matuszak Dokładnie po przeciwnej stronie Krakowa - w Bodzanowie. Ale znam parę osób z Zabierzowa i kilka razy tam jeździłam. Pozdrawiam Krakowianko 8) W Zabierzowie jest srednio ale firma mi placi za lekcje...I mam blisko. Re: Witamy na naszym forum! - Dagmara Matuszak - 11-24-2008 Emila Chciałabym dodać zdjęcie ale nie potrafić. Moją pasją jest również fotografia, uwielbiam fotografować konie na pastwisku 2 in1.Pozdrawiam Witamy serdecznie . Tutaj masz instrukcję, jak wstawiać zdjęcia. Amarillo Pozdrawiam Krakowianko 8) No i niezłe zaplecze . Może warto od czasu do czasu wziąć lekcję indywidualną, nie wiem, czy bierzesz taką opcję pod uwagę? Re: Witamy na naszym forum! - Emila - 11-24-2008 http://www.photoblog.pl/indiannka/27018077 tam możecie nas zobaczyć Re: Witamy na naszym forum! - Damianos - 11-26-2008 Witam wszystkich forumowiczów. Dziś zupełnie przypadkiem trafiłem na forum i tak mi się spodobało, że zdecydowałem się dołączyć do Waszego grona. Mam na imię Damian, jeżdżę konno od 5 lat, od dwóch jestem instruktorem. Interesuję się wszystkim co związane z tematyką konną. Marzę by mieć własne konie i własny ośrodek jeździecki. Re: Witamy na naszym forum! - Tulaa - 11-30-2008 Witam bardzo serdecznie Nazywam sie Natalia, w marcu koncze 17 lat Z konmi ,,zyje`` od 5 roku zycia, od roku mam wlasnego konia. Klusaczke Orlowska, ma 21 lat, import z Rosji. Nazywa sie Kiegla i jest siwa Na forum trafilam poprzez znajoma ze stajni ktora pokazala mi filmik. Bardzo mi sie spodobal poniewaz staram sie praktykowac naturalne metody postepowania z koniem, noi uwielbiam ujezdzenie. I tak wlasnie sie bawimy... pozdrawiam Re: Witamy na naszym forum! - Dagmara Matuszak - 11-30-2008 Coś nam się komitet powitalny zepsuł :mrgreen: W imieniu wszystkich witam oficjalnie nowych forumowiczów. Szczególnie tych, których nie zdążyłam jeszcze powitać - Dorena, Damianos, Tulaa - welcome! Re: Witamy na naszym forum! - Julie 1 - 11-30-2008 Ooo!! Tula! Fajnie że się zjawiłaś. Oczywiście witam serdecznie wszystkie nowe osoby :-) Ale Tulę szczególnie, bo się znamy. No to teraz będziemy razem czytać wszystkie mądrości na forum i praktykować z Twoim koniem polarnym :-) Słuchajcie, Kiegla naprawdę wygląda jak koń polarny, bo ma długie, gęste, białe futro. Dorena: Bardzo fajny ten Twój Misiek! Ładne umaszczenie i ładnie zbudowany. Re: Witamy na naszym forum! - Tulaa - 12-01-2008 Oczywiście że będziemy) Kochany konik polarny) pozdrawiam wszystkich Re: Witamy na naszym forum! - AlicjaCz - 12-05-2008 Witam wszystkich! A szczególnie Pana Wojciecha Mickunasa. Podziwiam Pańskie zaangażowanie na forum, poczucie humoru i wiedzę naturalnie. Dzięki Wam jestem coraz bardziej "naturalna" a mój koń szczęśliwy . Dzięki! |