Konie..nasze konie :) - Wersja do druku +- Hipologia (https://forum.hipologia.pl) +-- Dział: Kategoria (https://forum.hipologia.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Pleplanie, integrowanie się i inne pogwarki (https://forum.hipologia.pl/forumdisplay.php?fid=6) +--- Wątek: Konie..nasze konie :) (/showthread.php?tid=145) |
- Lutejaxx - 02-13-2008 no to moja Lunka byłaby przy nim "taka mała"...haha 153 cm. Ale pewnie szczęśliwa! Ja też wsiadam z podwyższenia, mimo, ze konik mały...ale wygodniej i dla mnie i dla niej. - Anna Skrzypczak - 02-17-2008 Pan Cantos razem Pan Seret - Guli - 02-18-2008 Naprawdę bardzo ładne konie I jaka kobieca derka A co za skomplikowany nachrapnik na ostatnim zdjęciu? - Anna Skrzypczak - 02-18-2008 kobieca? to chłopiec dziecko ale chłpiec :twisted: nachrapnik to dually halter montiego robertsa. ps. dziekuje za komplement :wink: - el_djazairek - 02-18-2008 też wstawię coś od siebie ahh to kochane konisko El Djazair oo wybieg trening na krossie trening 2 amu amu (już mu nie widać żeberek ) taak, nawet na spacerku i uwiązie trzeba się wytarzać! (ale jak tu nie pozwolić :roll: ) mam nadzieję, że nikogo nie zanudziłam. hock: Pozdrawiam - Gaga - 02-19-2008 wow, kuhailanek pełnym pyskiem :-) i jaki waleczny na crossie hock: - el_djazairek - 02-19-2008 Gaga i jaki waleczny na crossie hock:naprawde świetne konisko, skakałam na nim najwięcej 125cm, na krossie nie boi się prawie niczego, wyłamuje tylko wtedy kiedy ja popełnię błąd ( :oops: ) a tak to widać, że nawet krossówki sprawiają mu przyjemność naprawdę świetny arabek - Gaga - 02-21-2008 Znalazłam stare i nowsze zdjęcia koni i szczerze baba się zmieniła mocno :-) czyli mam sieczym pochwalić ;-) 2003/2004 2006 2007 (innego ujęcia nie mam :-( ) Widać też jaką robotę zrobił kowal , bo kobyła po kupnie "siedziała na piętkach" :-) - Lutejaxx - 02-21-2008 El Djazairek...kurde czemuż te araby maja takie trudne imiona! Mogłabyś napisać jaki charakter ma ten arabek i jakich ma przodków..? - Gaga - 02-21-2008 Praktycznie wszystkie araby można znaleźć na stronie janowskiej. Rewelacyjna baza danych :-) : Rodowód El-Djazairka - Lutejaxx - 02-21-2008 no tak, faktycznie... i zerknęłam, Z Mironem mało wspólnego. Ale mój ma bardziej chyba impulsywnych przodków...kiedyż przestanę doszukiwać się w nim ewent. zagrożeń dla mnie...ech! Tylko dlaczego nie zmieniają błędów w rodowodzie mego konia...chlip. Juz o tym gadałam na Służewcu...No chyba, że jak jeden z "arabistów" powiedział "dla mnie to kasztan. To nic , ze grzywa i ogon czarne..." - Małgorzata Pasieka - 02-21-2008 Gaga, widzę, że na początku nie stosowałaś czarnej pasty nabłyszczającej :wink: :lol: Zmiana jest niesamowita tylko pogratulować - Gaga - 02-21-2008 Dzięki. Pastę odkryłam po kilku miesiącach (żywienia ;-)) Sama jestem mile zaskoczona konią - dziś przeszukiwałam stare płyty z danymi i natknęłam się na stare zdjęcia... porównałam z nowszymi i szok - autentycznie - Lutejaxx - 02-21-2008 a jak sądzisz Gaga dlaczego konik tak błyszczy? Dodajesz coś do pożywienia czy ustawiasz odpowiednio w słońcu? - Gaga - 02-21-2008 Na drugim zdjęciu jest spocona po treningu (widać na zadzie próby wycierania nawet ;-)) . do tego oczywiście odpowiednie światło - ale ustawia się sama ;-) no i genetyczne skłonności do świecenia i maść i rodzaj sierści - też mają wpływ Ale żywienie też nie przechodzi "bez echa" ;-) |