Witamy na naszym forum! - Wersja do druku +- Hipologia (https://forum.hipologia.pl) +-- Dział: Kategoria (https://forum.hipologia.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Konie chcą nas rozumieć (https://forum.hipologia.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Wątek: Witamy na naszym forum! (/showthread.php?tid=1) |
- Magdalena Roik - 02-13-2008 Witam, dopiero dziś udało mi się trafić na to forum, ale widzę, że szkoda, że tak późno. Mam nadzieję, że wniosę coś od siebie, ale wierzę, że przede wszystkim dużo się nauczę. Jeżdżę ok 12 lat, od 10 startuję w zawodach. Mam największego przyjaciela - holsztyńskiego ogiera, który w piątek skończy 15 lat pozdrawiam wszystkich miłośników koni Ariana. - Karolina & Skat - 02-15-2008 Witam wszystkich , nazywam się Karolina, jestem z Milicza woj Dolonośląskie. Od dłuższego czasu przeglądam forum i nie mogę wyjść z podziwu, jest to pierwsze forum w którym widzę niezadufanych w sobie użytkowników którzy pragną podzielić się swoją wiedzą bez wymądrzania się, za to dla was wszystkich wielkie DZIĘKUJĘ!!! A tak na wstępie powinnam podziękować trenerowi Mickunasowi za bezinteresowne przekazywanie wiedzy i za zrealizowanie i pokazanie filmu! - Anna Skrzypczak - 02-17-2008 Witam serdecznie wszystkim tu zaglądających bardzo się cieszę ze takie forum poznało a jest mi tym bardziej miło , że możemy korzystać z doświadczenia p. W. Mickunasa dziękuję :wink: - Juha - 02-18-2008 cześć witam serdecznie. widzę że dzięki temu forum można sie bardzo wiele dowiedzieć pozdrawiam :!: Juha - el_djazairek - 02-18-2008 krótko i zwięźle :lol: witam i pozdrawiam Kasia - Cejloniara - 02-18-2008 Jako prawie weteran witam serdecznie wszystkich niepowitanych :-) !! - Wojciech Mickunas - 02-24-2008 Z powodu przymusowej przerwy w kontakcie z forum ( w szpitalu nie wolno używać komputerów bo zakłucają pracę urządzeń ratujących życie) nie mogłem utrzymać zwyczaju osobistego przywitania "nowych" przez pm. Cejloniara zrobiła to za mnie witając "nowych" na forum. Witam więc i ja , życząc (tym którym jeszcze nie życzyłem) miłego czytania i pisania. Czujcie się wśród swoich :!: - sokolowskipiotr - 02-25-2008 !!!Witam!!! Witam wszystkich serdecznie! Już jakiś czas uczestniczę w tym forum, ale nie zaglądałem na ten wątek. „Lepiej późno niż wcale”, bo jak wszyscy to wszyscy niech się przywitają i przedstawią… Więc witam a moje imię i nazwisko jest w mojej nazwie, więc nie trzeba pisać... :lol: Pozdrawiam Piotr Sokołowski - pigwuś - 03-03-2008 ja tez witam serdecznie. na forum trafilam przypadkiem i mysle, ze pozostane tu na dluzej. filmik obejrzalam, super robota pozdrawiam - Krystyna Kukawska - 03-04-2008 Witam serdecznie. Od pewnego czasu przeglądam forum i muszę przyznac, że wciągnęło mnie na całego. Niestety nie mam na to zbyt wiele czasu, ponieważ mam siedem koni, którymi zajmuję się sama. Częśc z nich, to takie, które miały byc przerobione na kiełbasy. Na szczęście żyją a ja się bardzo cieszę, że mogłam się do tego przyczynic. Pozdrawiam Wszystkich ! - Loretta - 03-06-2008 Witam i pozdrawiam serdecznie wszystkich użytkowników. Re: Witamy na naszym forum! - Atos - 03-22-2008 witam wszyskich cieszę się, że trafiłam na to forum Re: Witamy na naszym forum! - m2ri2n - 03-22-2008 To i ja przywitam sie z cala spolecznoscia korzystajaca z tego forum Jedze rekreacyjnie, mam wlasna 8-letnia klacz Re: Witamy na naszym forum! - miloska - 03-25-2008 Witam! Ja dziś znalażlam stronę tego forum i odrazu się przyłaćzyłam. Z forum można sie durzo dowiedzieć. Pozdrawiam. Re: Witamy na naszym forum! - Cejloniara - 04-01-2008 No jak miło, tyle nowych twarzy :-) Fajnie, że się meldujecie i chcecie tu z nami tworzyć towarzystwo wzajemnej pomocy i porady wszelakiej :-) Teolinek, czyli Pani Klara N., Administrator, śmieje się ze mnie, że jestem odźwierny. A co ja zrobie, że lubie nowych i cieszę sie, że są :-) No to żeglujcie przyjaciele! |