Kącik Samodzielnej Grupy Naturalsów Ziem Zachodnich - Wersja do druku +- Hipologia (https://forum.hipologia.pl) +-- Dział: Kategoria (https://forum.hipologia.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Pleplanie, integrowanie się i inne pogwarki (https://forum.hipologia.pl/forumdisplay.php?fid=6) +--- Wątek: Kącik Samodzielnej Grupy Naturalsów Ziem Zachodnich (/showthread.php?tid=524) |
Re: Kącik Samodzielnej Grupy Naturalsów Ziem Zachodnich - Jacob Spahis - 03-19-2010 Przeczytałem raz jeszcze i przepraszając za niejasność spowodowaną pośpiechem wyjaśniam. Mając kategorię B+E muszę mieć samochód do 3,5 tony. Przyczepa zaś może mieć dowolne DMC, byle zgodna z homologacją samochodu. Re: Kącik Samodzielnej Grupy Naturalsów Ziem Zachodnich - maku - 03-19-2010 No to wszystko jasne. Re: Kącik Samodzielnej Grupy Naturalsów Ziem Zachodnich - Magdalena - 03-23-2010 W imieniu Moniki zamieszczam informację o kolejnym kursie. M.W "Witam serdecznie, Zapraszam na kolejny kurs Podstawowy (Foundation II) Silversand Horsemanship, który odbędzie się w WOSiR w Drzonkowie /www.drzonkow.pl/, 5km od Zielonej Góry, w dniach 9,10,11 kwiecień. W kursie można uczestniczyć: - jako uczestnik z koniem - jako obserwator Planowane godziny kursu: piątek 12.00 - 18.00/19.00 sobota 9.00 - 18.00 niedziela 9.00 - 15.00 Termin zgłoszeń upływa 31 marca. Informacje i rezerwacje: Monika Damec Instruktor Silversand Horsemanship monikadamec@wp.pl tel.: 0601963146 Pozdrawiam serdecznie i zapraszam, Monika Damec " Re: Kącik Samodzielnej Grupy Naturalsów Ziem Zachodnich - Nygus - 03-31-2010 Cześć, Poznań melduje swoją obecność na kwietniowym kursie w składzie: Aga - była w październiku Marta Gosia i ja Kasia Już nie mogę się doczekać :-) Jakby kto miał problem ze spaniem to dysponuję telefonami do kwater prywatnych w okolicy ośrodka w którym będą się odbywać zajęcia, mogę pomóc. Pozdrawiam K P.S. Wesołych Świąt Wielkanocnych :-) Re: Kącik Samodzielnej Grupy Naturalsów Ziem Zachodnich - Magdalena - 03-31-2010 Super Kasiu! Gratuluję składu! Miło, że będą nowe twarze! Do zobaczenia!!! Re: Kącik Samodzielnej Grupy Naturalsów Ziem Zachodnich - Nygus - 03-31-2010 Madziu, Już normalnie nie możemy się doczekać. Jeszcze tylko 10 dni - jakbym na obóz jakiś jechała, albo na wakacje czekała hahahaa K Re: Kącik Samodzielnej Grupy Naturalsów Ziem Zachodnich - Anula - 04-05-2010 Witajcie Naturalsi Życzę Wam zdrowych radosnych swiąt, mokrego jajka, smacznego dyngusa i zająca z pełnym worem :wink: Pozdrywusy Ania Re: Kącik Samodzielnej Grupy Naturalsów Ziem Zachodnich - Dorotka Bogusz - 04-15-2010 Anula, brakowało nam tym razem twego miłego towarzystwa. Re: Kącik Samodzielnej Grupy Naturalsów Ziem Zachodnich - Anula - 04-15-2010 Dzięki Dorotka Mi Was też baaaaaaaaardzo brakowało!!! Zamiast śmigać na koniu śmigałam po autostradzie w drodze na egzam. Pomimo to zapisuję się na materiały- z pierwszego i drugiego kursu. Czekam też na relację-szczegółową Wysłałam też maila do pana Mickunasa. Mam nadzieję że mnie przyjmie do stowarezyszenia :? Mój Piszczek stal się czołowym trenerem w lonżowaniu Fali(moja kobyłka). Siedzi z poważną miną na padoku pod ogrodzeniem i przygląda się naszej pracy. Jak coś mu się nie podoba podchodzi do mnie i lonżuje razem ze mną! cwaniak |