Konie..nasze konie :) - Wersja do druku +- Hipologia (https://forum.hipologia.pl) +-- Dział: Kategoria (https://forum.hipologia.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Pleplanie, integrowanie się i inne pogwarki (https://forum.hipologia.pl/forumdisplay.php?fid=6) +--- Wątek: Konie..nasze konie :) (/showthread.php?tid=145) |
Re: Konie..nasze konie :) - wild_filly - 10-22-2009 wszystkie zdjecia moich podopiecznych znajduja sie tutaj http://s98.photobucket.com/albums/l263/wild_colt/Pasionek%20and%20Numer%20na%20Bis/?start=all ... mozna by rzec ze to cala nasza historia od poczatku jakzesmy sie poznawali i razem pracowali mam nadzieje ze ich wlascicielki nie beda mialy mi za zle ze je tak udostepniam , no trzeba im przyznac sa sa bardzo temeramentnymi konikami, chetnymi do pracy i wspolpracy rowniez, jesli sie tylko dobrze zagada, bo uparte tez byc potrafia. Najbardziej mnie rozbrajaja jak dobrze wiedza kto na nich siedzi i kogo trzeba sluchac a kogo mozna troszke olac i szukaja najwmniejszej dziury w systemie zeby tylko cosik zrobic po swojemu.. a noz widelec im sie uda :] przefajne a oto i Pielgrzym piekny rumaczek, ale jak samo imie wskazuje konik z niezla historia fruwanie pastwiskowe, troszke lepiej go widac. wspolny popas;] Re: Konie..nasze konie :) - wild_filly - 10-22-2009 a tu jeszcze jedno zdjecie ktore mnie osobiscie niezwykle sie podoba. niby nic ale jednak cos. Re: Konie..nasze konie :) - Ela Rapta - 10-25-2009 Piękne foty na których widać niesamowite zufanie zarówno człowieka do konia jak i konia do człowieka. Widzę kantarek sznurkowy czyli natural piękne zdjęcie - oczywiście wszystkie są piękne - jest to na którym tak mocno jesteś przytulona do konia. A widoki niczym moje rodzinne okolice. Ja do Krakowa mam 60km więc może dlatego takie mi znajome. Re: Konie..nasze konie :) - Ela Rapta - 10-25-2009 A dziś zrobiłam sobie terenik w stylu angielskim hehe :lol: i tak to wyglądało: przed nami przejazd przez potok: przez mały potok: kilka zdjęć pozowanych: i takie tam inne: i wracamy do domu: Pogoda super tyle że błotnisto ale teren się udał i nareszcie mam zdjęcia Re: Konie..nasze konie :) - Ola Wewiórska - 10-25-2009 Ech! ale fajne widoczki...zazdroszczę tereniku! ja niestety musze na razie poczekać jeszcze z wypadami , zwłaszcza dłuższymi- rozłożyło mnie choróbsko,tym razem dośc solidnie, no i chcąc czy nie musiałam trochę poleżeć...;/ Wczoraj pojechałam pierwszy raz w tym tyg do stajni, wisadłam na Grecję i powedrowałyśmy na halę ale szybko się zastanawiałam czy to był dobry pomysł...Co sie stało z moja kondycją???! Jutro zno do lekarza i zobaczymy co powie. Nudze się już w domu!! Nie przywykłam do takiego siedzenia. Fajnie że moge przynajmniej fotki z tereników pooglądać Re: Konie..nasze konie :) - Ailusia - 10-25-2009 Przepiękny styl angielski Re: Konie..nasze konie :) - wild_filly - 10-25-2009 Ela Twoje tereniki nie brzydsze... widze ze szalejesz po lasach a to jedne z najwspanialszych wypadow na konskim grzbiecie ;] u mnie faktycznie tereniki fajne ale niestety za duzo kamienistych sciezek... po wiekszosci nawet ciezko klusem przejechac nie mowiac juz o galopach... no ale jakos sobie trzeba radzic. w koncu cos za cos. Re: Konie..nasze konie :) - wild_filly - 10-25-2009 a gdzie dokladnie kolo tego krakowa jezdzisz/jestes? Re: Konie..nasze konie :) - Ela Rapta - 10-29-2009 Do Krakowa to ja mam 60km a mieszkam przy trasie Kraków - Zakopane dokładnie Raba Niżna k. Mszany Dolnej. Ja najczęściej jeżdżę po Beskidzie Wyspowym. Cudowne tereny i dla mnie i dla konia bo to same pola i łąki Kamieni mało ale za to sporo jazdy pod górę i z góry. Re: Konie..nasze konie :) - Gwiazdorka - 11-01-2009 Witam! Jestem tu nowa więc przedstawiam mojego stwora : Re: Konie..nasze konie :) - Karolina Jaskulska - 11-01-2009 śliczny!!!!! maśc ma jak Szafirek mój Re: Konie..nasze konie :) - Ewa Polak - 11-05-2009 Dawno nas tutaj nie było... Takie migawki z jesieni Kobitki patrzyły co ten facet za galopy urządza.. A on przecież tylko się popisuje jak zwykle Jednakże Panie pozostały niewzruszone Re: Konie..nasze konie :) - wild_filly - 11-05-2009 nie nooo.... nastaral sie zeby uwage przyciagnac nie ma co Re: Konie..nasze konie :) - Nirwana - 11-05-2009 a mi się najbardziej podoba ten jęzor na ostatnim zdjęciu :mrgreen: Re: Konie..nasze konie :) - Gwiazdorka - 11-05-2009 whisperer13 - Dziękuję :wink: |