Konie..nasze konie :) - Wersja do druku +- Hipologia (https://forum.hipologia.pl) +-- Dział: Kategoria (https://forum.hipologia.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Pleplanie, integrowanie się i inne pogwarki (https://forum.hipologia.pl/forumdisplay.php?fid=6) +--- Wątek: Konie..nasze konie :) (/showthread.php?tid=145) |
Re: Konie..nasze konie :) - amazonka950 - 07-09-2009 No zobacz, podmieniacze koni grasują po stajniach... moją Ptaszkępodmienili, jak przyjechałam z nią w sobotę z zawodów i puściłam ja na padok bo jeszcze wcześnie było. Siwa na zawodach była siwa, ale jak wróciła z padoku to się okazało, że mam następnego karego konia... Re: Konie..nasze konie :) - branka - 07-09-2009 A moje biedne zwierzątko ma wielką banie na szyji, trzeba było ją naciąc i wychodzi z tego od kilku dni ropa. Ale jest bardzo dzielna, pozwala sobie wstrzykiwac tam antybiotyk do środka i to naciskać i robić zastrzyk w zadek, nawet nie musi mieć kantara. W ogóle jest grzecznym koniem odkąd jest w Jarkowie Mam nadzieję, że będzie dalej miło spędzać wakacje bez żadych takich zdrowotnych historii, bo ja wyjeżdżam Re: Konie..nasze konie :) - faithe - 07-28-2009 A o to i nasz pilchowski Geniusz w wersji blekitnej, prawda ze piekny? Re: Konie..nasze konie :) - Gaga - 07-31-2009 Dawno nas tu z Darco nie było Doktor kazał lekko się ruszać, to się ruszamy Czy z ogłowiem Czy bez: Re: Konie..nasze konie :) - Ela Rapta - 08-03-2009 Oj tak dawno Was nie było ale już jesteście i bardzo się cieszę. Widać, że macie się oboje dobrze i ładnie się prezentujecie Kurcze ja też muszę kiedyś tak spróbować na sznurku pojeździć Bardzo się mi podoba ten Twój koń. Lubię konie o maść karej i skarogniadej. Mają to coś w sobie .... :wink: zresztą jak wszystkie konie Re: Konie..nasze konie :) - Ela Rapta - 08-03-2009 Jest niedziela 2 sierpnia godzina 5. Dwie "szalone" i ich dzielne rumaki w końcu się spotkali Teren cudny, konie dzielne i co tu dużo mówić sami zobaczcie: chwila odpoczynku i zadumy jak jest cudownie bo widoki takie a rumaki dzielne jedna "szalona" szczęśliwa i druga "szalona" szczęśliwa W opowiadaniu wystąpili: rumaki: Roksana czyli Roksa i Siwy czyli Galon szalone: ja i Angelia Re: Konie..nasze konie :) - Krystyna Kukawska - 08-04-2009 Piękne konie,prześliczne tereny i szczęśliwe amazonki !!! I to jest TO. Re: Konie..nasze konie :) - Krystyna Kukawska - 08-05-2009 To Don Karlos,podgryzający swoją mamę i prezentujący się z gracją. Re: Konie..nasze konie :) - Lutejaxx - 08-10-2009 piekny Niuniek Krysiu ...jak dobrze, ze ja nie mam zbyt wiele kasy.... bo w tym roku mialabym juz w domu i fryzika, i konika polskiego i nowego arabka....i sp skarogniadego i duuuzo wiecej koni. Moze czas juz zostac babcia...ech../no bo wyraznie przeszlam na zrebaki.../hihi Re: Konie..nasze konie :) - Martyna - 08-11-2009 Ten siwy to ja, Arbor A za mną mój kumpel Białasek, nigdy się nie przemęcza jak biegamy... Niestety nie mam koleżanek, bo ta ruda, no ta... Martyna twierdzi, że je bałamucę. Nie wiem o co jej chodzi, one wszystkie mnie kochają Wiem, bo parę razy się do nich zakradłem Re: Konie..nasze konie :) - Ola Wewiórska - 08-11-2009 Don Karlos prezentuje się jak prawdziwy młody arystokrata Martyna- super ujęcie Arborka! Bardzo mi się podoba Re: Konie..nasze konie :) - Paulina Derezińska - 08-12-2009 Przepiękne te wasze koniki. A to kilka zdjęć mojego konika Re: Konie..nasze konie :) - faithe - 08-29-2009 To ja zapraszam do obejrzenia nas filmikowo Geniuszek stoi w stajni Gosiowej, uczymy sie razem po troszku ujezdzenia i skokow -a tak czasem bawimy sie na cordeo) daleko nam jeszcze do waszych zabaw naturalowych, ale cos tam powolutku probujemy http://www.youtube.com/watch?v=DSMWRK0srfU Re: Konie..nasze konie :) - Ola Wewiórska - 09-06-2009 Odwiedziłam w zeszłym tygodniu starych znajomych w Bieszczadach. Mają bardzo sympatyczne koniki i chciałabym pokazać Wam parę fotek z 1 września : Nie pamietam kiedy ostatni raz tak dobrze wypoczełam.... ( a to były tylko 3 dni...) Re: Konie..nasze konie :) - Ela Rapta - 09-07-2009 Ale sielanka i dla oka i dla ducha i człowieka i koni więc się nie dziwię, że wypoczęłaś. A konie piękne i jakie zadowolone :-) Mnie w oko wpadły te dwa kare. Jeden z łysinką a drugi bez. Cudne widoki i niesamowiet miejsce. Tylko pozazdrościć takich 3 dni |