Konie..nasze konie :) - Wersja do druku +- Hipologia (https://forum.hipologia.pl) +-- Dział: Kategoria (https://forum.hipologia.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Pleplanie, integrowanie się i inne pogwarki (https://forum.hipologia.pl/forumdisplay.php?fid=6) +--- Wątek: Konie..nasze konie :) (/showthread.php?tid=145) |
Re: Konie..nasze konie :) - Joanna Misztela - 06-25-2009 ach widzisz zakrecona jestem bo ty do mnie tak i jak tez tak :lol: :oops: dobrze ze wybaczasz :wink: Re: Konie..nasze konie :) - faithe - 07-01-2009 Kontynuujac - Pilchowska Sekcja Prawie-Jezdziectwa przedstawia rowniez Sekcje Kaskaderska Re: Konie..nasze konie :) - Julia z Orla - 07-01-2009 Jak sobie przypomnę jak ten sympatyczny osiołek ze zdjęcia niegdyś "dawał z krzyża" to widzę oczyma wyobraźni animację, że Oliwia wyfruwa poza kadr, w kierunku północno-wschodnim :) Re: Konie..nasze konie :) - faithe - 07-01-2009 Wypluj Julia i odpukaj Nie no, wierze, ze jednak Gosia-trenejro nie chce mnie uszkodzic Re: Konie..nasze konie :) - Lutejaxx - 07-02-2009 w kierunku północno - wschodnim leci się bez uszkodzeń...!!! Po prostu wyrastają po drodze skrzydła... Re: Konie..nasze konie :) - Gaga - 07-02-2009 Julia ten sympatyczny osiołek to już zupełnie inny koń... on nawet nie gryzie - ot czasami jeszcze pokaże ząb ;-) ale nie trzeba go wiazać na pięc uwiązów... nie kopie... nie bryka... i - chyba - jest szczęśliwy z Faithe ;-) A uszkodzić Faithe się nie opłaca, bo kto będzie wówczas kochał Geniusza?? :mrgreen: Re: Konie..nasze konie :) - faithe - 07-02-2009 Intrepretacja o skrzydlach przekonala mnie 100% czuje sie bezpiecznaDD A na powaznie - tez bylam nieufna na poczatku - w koncu to supelnie nowy kon Ale teraz...duuuuzo latwiej mi sie na nim wyluzowac)) Z tego luzu zaczelam podziwiac nawet krajobraz dookola i Gosia rzadziej wola "nie patrz sie tam gdzie sie patrzysz!!" czyli na glebe i piasek Geniuszowy jest poczciwym zwierzakiem)) Re: Konie..nasze konie :) - amazonka950 - 07-05-2009 Hmm to ja się pochwalę swoimi pociechami Z góry sorki za ilość ... Amazonka Askaretto Elain Iluzja April Ptaszka Re: Konie..nasze konie :) - Julia z Orla - 07-05-2009 O, o Ptaszce to się nasłuchałam...! (ma swój dwuosobowy fanklub i jedną niezależną fankę ) Jesteś Amazonko z Leśna Górnego? Re: Konie..nasze konie :) - Ola Wewiórska - 07-05-2009 Sypmatyczne stadko O Ptaszce już gdzieś syszałam/ czytałam ( chyba, że to zbieg okoliczności jesli chodzi o imiona- pisłąś o niej na jakims forum? Może szukając czegos trafiłam na opis właśnie jej ) Podoba mi się to pierwsze zdjęcie Iluzji, z kwiatami. Askaretto to potomek Amazonki? W jakim jest wieku? fajny maluszek Skoro już tu zaglądnęłam to wstawie tez coś z ostatnich dni mojego kopyciaka: i w ramach podziękowania rumakowi za wyrozumiałość i cierpliwość - bez wodzy, a potem także ogłowia... A na koniec, po kąpieli, trawka Re: Konie..nasze konie :) - KaJaa - 07-05-2009 Amazonka Iluzja jest boska! Jak ja kocham siwki, są jedyne w swoim rodzaju. Re: Konie..nasze konie :) - amazonka950 - 07-06-2009 Julio bardzo mi miło że Ptaszka ma kolejną fankę. Ja jestem z Choszczna a Ptaszkę kupiłam z Leśna Górnego. Ola dużo osób zna Ptaszkę bo u wielu osób już była i jest sławna pisałam o niej troche na forum śk. Askaretto jest potomkiem Amazonki owszem - drugim w jej życiu . Ma 3 miesiące i trochę bo urodził się 15 marca tego roku ) Ps. Tak jeszcze dodam, że Iluzja niestety nie widzi, ale i tak świetnie sobie radzi. Jest cudownym koniem z niepowtarzalnym charakterem ) Re: Konie..nasze konie :) - Julia z Orla - 07-07-2009 Sprawdźcie lepiej czy po tych burzach ostatnich nie nastąpiła podmianka Waszych koni na ich złe odpowiedniki z innego wymiaru - ja dzisiaj znalazłam na łące takiego "evil twin" mojego młodego konia: Rano jeszcze wyglądał mniej więcej tak: Re: Konie..nasze konie :) - Ola Wewiórska - 07-07-2009 Faktycznie, został podmieniony! Choć z drugiej strony... łeb jakby podobny Ech, te konie błotne..... wystarczy jedno malutkie miejsce, w którym jest choć trochę błotka a one już doskonale wiedzą jak to wykorzystać No a w sytuacji gdy po ostatnich opadach na brak błotka nie można raczej narzekać ( zawsze sie znajdzie , mimo ze pare dni było upalnych) to "błotniaki" uzywają sobei ile sie da!!! A jakie mają superowe zabezpieczenie prezd owadami!!! trudno przeciez przegryźć się przez taką skorupkę Re: Konie..nasze konie :) - Izabella Dobrosz - 07-08-2009 odmładzał się :mrgreen: |