Konie..nasze konie :) - Wersja do druku +- Hipologia (https://forum.hipologia.pl) +-- Dział: Kategoria (https://forum.hipologia.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Pleplanie, integrowanie się i inne pogwarki (https://forum.hipologia.pl/forumdisplay.php?fid=6) +--- Wątek: Konie..nasze konie :) (/showthread.php?tid=145) |
Re: Konie..nasze konie :) - Joanna Misztela - 06-21-2009 No Aniu to fakt jego upasc to jakis koszmar. wszytsko wchlania i przetwarza. Dostaje ilosci ogromne a zeberka nadal widac. Re: Konie..nasze konie :) - Ela Rapta - 06-22-2009 Asiu jaki on cudny !!!!!!!! i bardzo bym chiała aby moja Roksana tak wyglądała. A u niej jest odwrotnie i mniej tym bardziej gruba. A zdjęcia jak z obrazka podobnie jak Lex Ta sylwetka no coś wspaniałego. Bardzo mi się podoba. Re: Konie..nasze konie :) - Julie 1 - 06-23-2009 Moim zdaniem Leksiu troszkę za chudy, ale to chyba ten wiek. Ma ładną budowę i będzie piękny jak nabierze masy. A ja mam ślicznego, grubego, złoto-kasztanowego Wojtusia Re: Konie..nasze konie :) - Joanna Misztela - 06-23-2009 Wojtus jest piekny!!! i zdjecie bardzo udane!!! Re: Konie..nasze konie :) - Marek Wiśniewski - 06-23-2009 Julia! Zdjęcie bomba! Konik też :wink: Lexus... jedna rzecz mnie frapuje- rozetka jest ręcznie malowana?? Re: Konie..nasze konie :) - faithe - 06-23-2009 A co tam, tez sie pochwale Gosiowa sekcja prawie-jezdziecka przestawia swoich reprezentantow na IO w: skokach : oraz ujezdzeniu : A po treningach relaksujemy sie na lonie natury W rolach glownych wystapili: ja i Geniusz Re: Konie..nasze konie :) - Gaga - 06-24-2009 faithe a gdzie nasza reprezentacja woltyżerska ? hihi Moskwo przybywamy ;-) Re: Konie..nasze konie :) - faithe - 06-24-2009 Aaaa, zapomnialam! Jest i sekcja woltyzeska, co jak co, ale braku wszechstronnosci to nie mozna nam zarzucic Re: Konie..nasze konie :) - Ola Wewiórska - 06-24-2009 Wojtusiowe spojrzenie na świat- z góry Fajny moment został uchwycony. faithe widzę, że niektórzy w tym kraju niesłusznie obawiają się o przyszłość polskiego jeździectwa. Przecież mamy reprezentację jak sie patrzy! I do tego jakże wszechstronną! A to konio, który ostatnio sprawdzał czy dostatecznie szybko się "orientuję" i fundował mi brykanka jak się patrzy Nie mój ale należy do "stadka", przy którym czasem pomagam. Przedstawiam Bajera: Re: Konie..nasze konie :) - Joanna Misztela - 06-24-2009 wow jak pieknie sie geniusz prezentuje. A widze tez ze duzo sie dzieje po drugiej stronie drogi:-))))) musze koniecznie znalezc czas zeby was odwiedzic Plankton - nic tam nie jest recznie malowane :wink: Re: Konie..nasze konie :) - faithe - 06-24-2009 Asia - ale jak ja bede! tez cie dawno nie widzialam czyli wtorki-srody-czwartki najlepiej A Geniusz jak to na wiosne-lato - kwitnie Re: Konie..nasze konie :) - Gaga - 06-25-2009 faithe Geniusz kwitnie, bo w końcu znalazł sie ktoś, kto go kocha, poprzytula, podrapie za uchem - nawet jeśli tylko we wtorki-środy-czwartki ;-) Re: Konie..nasze konie :) - faithe - 06-25-2009 :oops: jak wroce z wyjazdu to bede czesciej)) i popracujemy i w ogole bedzie piekny Milo sie na niego patrzy jak jest w dobrej formie)))) Re: Konie..nasze konie :) - Joanna Misztela - 06-25-2009 Asiu to blizej ssrody wpadne bo wtorki i czwartki w pracy popoludniu . To juz zrozumiale dlaczego geniusz rozkwitl- milosc milosc :lol: :lol: oby tak dalej.!!! Re: Konie..nasze konie :) - faithe - 06-25-2009 Ci dam Asiu Oliwio! ale niech bedzie ze wybaczam Swoja droga: jakie piekne to rude brykajace wyzej!! sliczna masc |