Koszulki i czapeczki - Wersja do druku +- Hipologia (https://forum.hipologia.pl) +-- Dział: Kategoria (https://forum.hipologia.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Pleplanie, integrowanie się i inne pogwarki (https://forum.hipologia.pl/forumdisplay.php?fid=6) +--- Wątek: Koszulki i czapeczki (/showthread.php?tid=892) |
Re: Koszulki i czapeczki - Dorota Hałaburda - 03-15-2011 tez dostałam takiego meila... ale cicho juz no..spokojnie Czekam na oficjalną ankietę nt koszulindek i czapindek... howk BTW... jadę zaraz do kolezanki dalej pracować na młodziakiem. Trzymajcie kciuki Re: Koszulki i czapeczki - Krystyna Kukawska - 03-15-2011 Dorota Hałaburda BTW...:?: :?: :?: Będzie Trochę Wariactwa :?: :?: :?: albo... Bardzo Trudny Wierzchowiec :?: :?: :?: czy może... Będę Teraz Wielka :?: :?: :?: Re: Koszulki i czapeczki - Karolina Jaskulska - 03-15-2011 by the way Re: Koszulki i czapeczki - Bartosz Marchwica - 03-15-2011 Krystyna Kukawskaspoglądam na awatar...Dorota Hałaburda BTW...:?: :?: :?: heureka! Burza Twarzowych Włosów! Re: Koszulki i czapeczki - Cejloniara - 03-15-2011 Bardzo To Wymowne Re: Koszulki i czapeczki - Dorota Hałaburda - 03-16-2011 hihihih Ciekawe Re: Koszulki i czapeczki - Joanna Dobrzyńska - 03-17-2011 aj, chciałam coś o sicie, ale dopiero poczytałam cały wątek i już było... Re: Koszulki i czapeczki - Ania Dobrowolska - 03-23-2011 Cezary Szamreta zgodnie z obietnicą projekty zostaną "ogłoszone" we wtorek wieczorem, wtedy i ankieta i sugestie i być może nowe pomysły - wszystko już publicznie!Czekamy... Re: Koszulki i czapeczki - Ola Wewiórska - 03-23-2011 Spoko, spoko. Doczekamy się z pewnością A lepiej na spokojnie wszystko dograć i poustalać bo potem znowu np ja z czymś wyskoczę, nie doczytam itp ..... ( tym bardziej ze teraz mam kłopoty z czytaniem ale za to musze baaardzo pracowac nad cierpliwością- wylądowałam w szpitalu i nudze się okropnicznie....) Re: Koszulki i czapeczki - Cezary Szamreta - 03-23-2011 zaczynam o przeprosin za spóźnienie - Dagmara wywiązała się błyskawicznie (i pięknie) z zadania, ja natomiast nie domówiłem się z Cejloniarą i temat "zawisł" - już uzupełniam oto czapki "oficjalne" - portalu, akcji anty-rollkur i Stowarzyszenia Pro Hipico Bono (takie organizacyjne mundurkowe) Re: Koszulki i czapeczki - Jacob Spahis - 03-23-2011 Czapka stowarzyszeniowa bardzo mi się podoba. Re: Koszulki i czapeczki - Cezary Szamreta - 03-23-2011 koszulki - tutaj jest do wyboru ciemna wersja, bo przy koniach biały jest kolorem ulotnym Re: Koszulki i czapeczki - Cezary Szamreta - 03-23-2011 no i jeszcze seria naklejek, z uproszczenia projektu uda się wykonać naszywki Re: Koszulki i czapeczki - Marta Dziurkowska - 03-23-2011 projekty świetne, będę miała problem, aby wybrać jedną koszulkę, pewnie skończy się na co najmniej dwóch mam pytanie "techniczne" czy jest już coś ustalone jak będą "rozprowadzane" te koszulki i czapeczki? tzn. czy każdy musi radzić sobie na własną rękę (bo początkowo ktoś rzucił taki pomysł, nie iwem czy w ogóle był brany pod uwagę przez zarząd) czy też będzie można zamówić już gotowce w odpowiednich rozmiarach i kolorach (koszulki)? i czy jest brane pod uwagę "rozszerzenie" na koszulki polo lub bluzy z długim rękawem? Re: Koszulki i czapeczki - Cezary Szamreta - 03-23-2011 odpowiadam, bo to ważna kwestia; jesteśmy za tym, żeby koszulki, czapeczki itd były przygotowywane i sprzedawane przez PHB, wg współczesnej techniki i krytycznego oglądu Cejloniary - można drukować nawet pojedyncze sztuki, choć cel jest: zrobić większą serię w wysokiej jakości i możliwie niskiej cenie. w piątek prawdopodobnie (najpóźniej po weekendzie) będziemy mieli cennik, i wtedy zaczniemy "zbierać zamówienia", może ktoś ma sklep, który podjąłby współpracę z PHB - dystrybucji na swoim terenie? na pewno będą koszulki polo i bluzy z długimi rękawami, znakowanie polo, to haft zwykle, więc można robić małe serie lub pojedyncze sztuki - też będzie oferta jeśli ktoś ma pomysł, albo apetyt - proszę zgłaszać pomysły - np wycenimy też smycze i naszywki, a wtedy dam to na forum, zobaczymy, jaki jest popyt |