Hipologia
Warsztaty z Małgorzatą Morsztyn - Wersja do druku

+- Hipologia (https://forum.hipologia.pl)
+-- Dział: Kategoria (https://forum.hipologia.pl/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Konie chcą nas rozumieć (https://forum.hipologia.pl/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Wątek: Warsztaty z Małgorzatą Morsztyn (/showthread.php?tid=879)

Strony: 1 2 3 4

Re: Warsztaty z Małgorzatą Morsztyn - Cezary Szamreta - 10-18-2011

no właśnie - to dobry czas na propozycje - proszę Was o wskazanie miejsc, gdzie można w dobrych warunkach zrobić tego typu zajęcia

Re: Warsztaty z Małgorzatą Morsztyn - Rozalia Woźniczka - 10-18-2011

A jakie są wymagania?

Re: Warsztaty z Małgorzatą Morsztyn - Cezary Szamreta - 10-18-2011

niby nie takie wielkie:

- hala jeździecka, podłoże przyzwoite, konieczna możliwość posadzenia widowni - było już ćwiczone z powodzeniem siedzenie na balotach słomy,
- hala wyłączona z innych zajęć na czas szkoleń,
- zaplecze sanitarne - podstawowe, ale działające,
- dostęp do gorących napojów (mamy własne, ale gorąca woda na miejscu),
- sala wykładowa - pożądana, jak się okazało w Łazienkach - koniarze luksusów nie wymagają,
- noclegi w rozsądnej odległości,
- jedzenie do ściągnięcia na miejsce, lub do wytworzenia na miejscu, lub też w pobliżu,
- nagłośnienie - bardzo przydatne, posiadamy możliwość przywiezienia wynajętego,

to chyba tyle co do infrastruktury

z warunków ogólnych:
- są stajnie, w których warunki bytowania i treningu koni są powszechnie uznane za sprzeczne z ideami naszego Stowarzyszenia, tam szkoleń nie robimy

Re: Warsztaty z Małgorzatą Morsztyn - karola1064 - 10-20-2011

i ja jestem zainteresowana okolicami Poznania Smile)

Re: Warsztaty z Małgorzatą Morsztyn - Marta Suchocka - 10-21-2011

Ja byłabym chętna na Poznań, choć zastanawiam się czy jest w naszej okolicy ośrodek odpowiedni do takiego przedsięwzięcia.

Re: Warsztaty z Małgorzatą Morsztyn - Joly - 10-31-2011

Ja jeszcze nie miałam przyjemności uczestniczyć w warsztatach P. Morsztyn, nie ukrywam, że dużą rolę odgrywa u mnie bliskość miejsca, gdzie miałyby się odbyć spotkania. Dlatego z mojej strony proponuję śląsk lub okolice Wrocławia czy Opola.

Re: Warsztaty z Małgorzatą Morsztyn - Cezary Szamreta - 10-31-2011

najprawdopodobniej wczesną wiosną będą organizowane warsztaty z Małgorzatą Morsztyn w okolicach Gdańska, ogólna informacja - układany jest obecnie kalendarz szkoleń i zbieramy dane na ten temat - chętni i ew miejsca, w których może to się odbyć.

Re: Warsztaty z Małgorzatą Morsztyn - Krystyna Kukawska - 10-31-2011

Pamiętajcie o Poznaniu :wink:

Krysiu - pamiętam, bardzo chętnie, podpowiedz, gdzie warto to zrobić w Poznaniu?

Re: Warsztaty z Małgorzatą Morsztyn - Krystyna Kukawska - 10-31-2011

Może Wola?

dawno nie byłem - czas odświeżyć, dzięki za wskazówkę

Re: Warsztaty z Małgorzatą Morsztyn - karola1064 - 11-01-2011

Może Iwno Smile)??

Re: Warsztaty z Małgorzatą Morsztyn - Gazanna - 11-01-2011

może na podlasiu? :oops:

Re: Warsztaty z Małgorzatą Morsztyn - Cezary Szamreta - 11-01-2011

to taka miła licytacja, ale dobry czas na to - planowany jest kolejny sezon i są już pierwsze konkrety, do zorganizowania warsztatów potrzeba nam jak wiadomo - miejsca odpowiedniego i zainteresowanych osób. W niedługim mam nadzieję czasie (początek grudnia) - postaram się w imieniu PHB przedstawić szkic kalendarza, a wcześniej przesłać do wszystkich ankietę z opcjami szkoleń, jakie rozważamy.

Za wszelkie pomysły (tematyka, miejsce, trenerzy - wykładowcy) będę bardzo wdzięczny, z bardzo wielu ankiet po szkoleniach tegorocznych i obozach -mam mówić nie obozy, a warsztaty ;-) mamy sporo ankiet i już z nich wiele wynika, jednak jak ktoś chce coś podpowiedzieć - zaproponować - proszę pisać do Trenera lub do mnie: cezary@hipologia.pl

Re: Warsztaty z Małgorzatą Morsztyn - Lutejaxx - 06-01-2012

ja bym była bardzo zainteresowana gdyby było takie szkolenie w okresie koniec września/październik w okolicach Gorzów/Zielona Góra/Poznań/Szczecin. Czy będzie coś u nas w takim terminie?