Apel o zgodę na forum - Wersja do druku +- Hipologia (https://forum.hipologia.pl) +-- Dział: Kategoria (https://forum.hipologia.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Konie chcą nas rozumieć (https://forum.hipologia.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Wątek: Apel o zgodę na forum (/showthread.php?tid=118) |
Re: Apel o zgodę na forum - Małgosia Odyniec - 11-10-2008 Panie Wojtku, jak najbardziej zgoda. Niech chociaż jedno miejsce w sieci będzie bez agresji i bicia piany. Przecież niektórzy to się upajają własnym wodolejstwem i żalem do wszystkich i o wszystko. Re: Apel o zgodę na forum - zorza.polarna - 11-10-2008 Zgoda Mam małą nadzieję, ze tu poczuję sie jakbym miala mnóstwo przyjaciol i nawet banalne pytanie nie zrodzi u innych kpiny i glupich zartow. Bo nawet ludzie z ogromnym doswiadczeniem miewają chwile zwatpienia ale nie zawsze potrafia o tym mowic, zeby nie byc potepionym. Tak jest na wiekszości for o konskiej tematyce, nawet tym ktorym sie poniekad zajmuje. Usciski dla wszystkich M. Re: Apel o zgodę na forum - Joanna Dobrzyńska - 12-13-2008 Zgoda! Jesteśmy w końcu po to aby się dzielić spostrzeżeniami i doświadczeniem, z pokorą przyjmować uwagi coraz to lepiej pracując z naszymi pupilami. To my jesteśmy dla nich skoro już tak bardzo konie pochłonięte przez nasz cywilizacyjny świat. Re: Apel o zgodę na forum - Tulaa - 12-13-2008 Zgoda :wink: Re: Apel o zgodę na forum - Julia z Orla - 12-13-2008 Ja się jeszcze nie podpisywałam i jednocześnie składam samokrytykę, że mnie tak poniosły emocje w niedawnym wątku. Zobowiązuję się do liczenia do stu zamiast pisania jadowitych postów. Re: Apel o zgodę na forum - Arabell&Egist - 12-14-2008 Zgoda Re: Apel o zgodę na forum - Ewa Polak - 12-14-2008 Trochę późno :oops: ale oczywiście się ZGADZAM i moje kopytne też :wink: Re: Apel o zgodę na forum - Wojciech Mickunas - 01-27-2009 Śledząc to co piszecie i jak piszecie , serce mi się raduje i dumny jestem widząc ile mądrości i wartościowej wiedzy gromadzi się na tym NASZYM forum ! I TAK TRZYMAĆ ! Mam jednak jedną uwagę ; bardzo proszę te osoby , które znają się z innych for , na których obowiazują trochę inne zasady niż na NASZYM , by nie przenosiły tutaj tamtejszych obyczajów. NASZE forum ma już wyrobioną opinię "innego" od innych i niech tak zostanie. Ponieważ jestem tutaj najstarszy pozwalam sobie na taką prośbę i będę pilnował stosowania się do niej. Wszystkich pozdrawiam serdecznie i tych którzy zaliczyli już pierwszy rok i rozpoczęli drugi ,tych którzy dołaczyli w trakcie i tych całkiem "nowych" . W.M. Re: Apel o zgodę na forum - branka - 01-27-2009 A tych, którzy sa w trakcie sesji i zamiast się uczyć, siedza na forum? W psychologii nazywa sie to strategią samoutrudniania :twisted: Dzięki temu zachowuje się wysoka samoocenę... Ratunku, niech mi ktos powie SIO! Re: Apel o zgodę na forum - Ailusia - 01-27-2009 O, dobrze że mi powiedziałaś jak to się nazywa, wiedziałam że to przerabialiśmy na fakultecie z psychologii! Więc ja tą strategię też stosuję :lol: Ale tak fajnie napisałaś czym się różni odczulanie od wyuczonej bezradności, że w sumie warto było, chociaż teraz pewnie posiedzę do rana nad projektami 8) No to już ci mówię - sio! Do nauki! Re: Apel o zgodę na forum - Klara Naszarkowska - 01-27-2009 Ania Guzowska Ratunku, niech mi ktos powie SIO!Zawsze możesz wystosować podanie o bana do końca sesji 8) :wink: Re: Apel o zgodę na forum - branka - 01-27-2009 No strategia samoutrudniania jest super, ja ja często stosuję jakby nie patrzeć - zachowujesz wtedy wysoką samoocenę nawet jak ci nie pójdzie egzamin, a jak pójdzie to jeszcze lepiej się będziesz czuć, bo będziesz miec poczucie, że zrobiłas coś pożytecznego obok nauki i ze w ogóle jestes super, bo zdałaś pomimo tego, że byłaś zajęta wieloma rzeczami :wink: Ale osoby z wysoka samooceną, ale stabilną nie będa stosować strategi samoutrudniania - za to jak im nie pójdzie egzamin, a sie do niego uczyły, to będa już po nim szukac jakiegoś wyjasnienia tego niepowodzenia i np stwierdzą, że to wina egzaminatora, albo ćiśnienia stmosferycznego :wink: Psychologia jest taka śmieszna, hhe - chociaż w sumie to się sprawdza jak tak popatrzeć - ci z bardzo wysoka samooceną stabilną będą narzekać po egzaminie na pytania, a ci tez z wysoką ale nie do końca pewną, uznają że mieli przeciez tyle do roboty(np było tyyyle nowych wątków na forum ), ze nie dali rady się nauczyć. Po każdym egzaminie słychac i takich i takich. Także bana do końca sesji nie mogę sobie zazyczyć, bo jak nie zdam to mi spadnie samoocena Re: Apel o zgodę na forum - Cejloniara - 01-28-2009 O kurczaki osmalone bobem! Jestem na drugim roku tego Forum :-) To nawet fajny system, nie? Jak sznurki kolorowe w PNH :-) Tekst Ani o różnicach między odczulaniem a wyuczoną bezradnościa super. Też mi się bardzo podobał. Re: Apel o zgodę na forum - Sylwia Polańska - 02-01-2009 ZGODA!!!! bardzo się cieszę, że znalazłam to forum Re: Apel o zgodę na forum - trzebiska - 03-31-2009 ZGODA, ZGODA i ZGODA! |