Wspólny dojazd do Sierakowa na zajęcia UPHB - Wersja do druku +- Hipologia (https://forum.hipologia.pl) +-- Dział: Kategoria (https://forum.hipologia.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Konie chcą nas rozumieć (https://forum.hipologia.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Wątek: Wspólny dojazd do Sierakowa na zajęcia UPHB (/showthread.php?tid=1092) |
Re: Wspólny dojazd do Sierakowa na zajęcia UPHB - Katarzyna Suchecka - 05-20-2013 Standardowo mam jeszcze 3 wolne miejsca w aucie. Dojazd z poznania Re: Wspólny dojazd do Sierakowa na zajęcia UPHB - Magda_N - 05-20-2013 Witam Ja również mam 3 wolne miejsca w samochodzie. Planuję wyjechać z Wrocławia koło godziny 12. Re: Wspólny dojazd do Sierakowa na zajęcia UPHB - Cezary Szamreta - 03-08-2014 odnawiam wątek, już za tydzień zaczynamy zajęcia, tym razem 2 grupy - 1 i 2 rok UPHB - kto ma transport lub potrzebę dojazdu na zajęcia - proszę o wpisy tutaj lub kontakt mailowy na uniwersytet@hipologia.pl Re: Wspólny dojazd do Sierakowa na zajęcia UPHB - Pola29 - 03-09-2014 Witam Czy ktoś z Wrocławia wybiera się w piątek na zajęcia? Re: Wspólny dojazd do Sierakowa na zajęcia UPHB - Katarzyna Suchecka - 03-09-2014 Jade z poznania mam 2 wolne miejsca. Re: Wspólny dojazd do Sierakowa na zajęcia UPHB - Cezary Szamreta - 03-10-2014 Ja będę wyjeżdżać z Zielonej Góry około południa w piątek. Mam dwa miejsca w samochodzie wiec mogę zabrać 2 osoby z Zielonej Góry. info na martakrokos@hotmail.com Re: Wspólny dojazd do Sierakowa na zajęcia UPHB - Marta Wojtkowiak - 03-10-2014 Jadę w piątek (14.03.) z Poznania i mam trzy wolne miejsca, mogę zabrać kogoś po drodze lub z samego Poznania do Chalina. Wracam planowo w niedzielę. Mój mail: marta.wojtkowiak.bialon@vp.pl lub proszę o tel. 603 996 248 Planuję wyjechać ok. 15:30 z Poznania. Re: Wspólny dojazd do Sierakowa na zajęcia UPHB - legousia - 03-10-2014 Hej, ja jadę z Bielska. Jak by się ze mną zabrał ktoś ze śląska, pojadę autem, jak nie, pojadę pociągiem i w takim razie chętnie dołączę do kogoś z Poznania. Jedzie ktoś z południowej polski? Re: Wspólny dojazd do Sierakowa na zajęcia UPHB - DorotaZ. - 03-11-2014 Witam, jadę ze Zgorzelca, mogę zabrać kogoś z Jeleniej Góry, Bolesławca, Zagania, Zielonej Góry. Info dorotazygart@o2.pl Re: Wspólny dojazd do Sierakowa na zajęcia UPHB - gosiah - 03-11-2014 Cześć i czołem, Jadę z Poznania, mogę zabrać trzy osoby. 691571159, g1978@o2.pl Gosiah Re: Wspólny dojazd do Sierakowa na zajęcia UPHB - Magdalena - 03-12-2014 Hej, ja mam jak dojechać, lecz nie mam jak wrócić do Zielonej Góry w niedzielę wieczorem. Czy ktoś może mnie przygarnąć? Re: Wspólny dojazd do Sierakowa na zajęcia UPHB - Marta Wojtkowiak - 03-13-2014 Jeszcze dwa miejsca wolne, jak ktoś chętny Poznań :mrgreen: Re: Wspólny dojazd do Sierakowa na zajęcia UPHB - dandiva - 05-19-2014 Już za parę dni kolejny zjazd u-phb. Odnawiam wątek. Możecie robić wpisy jak poprzednio Re: Wspólny dojazd do Sierakowa na zajęcia UPHB - Karolia - 05-20-2014 Czy ktoś się wybiera do Sierakowa później? Szukam transportu z Poznania po 20:20 w piątek :/ Tym razem nie uda mi się wcześniej urwać z pracy i dopiero o 17 mam pks z Wrocławia. |