Koszulki i czapeczki - Wersja do druku +- Hipologia (https://forum.hipologia.pl) +-- Dział: Kategoria (https://forum.hipologia.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Pleplanie, integrowanie się i inne pogwarki (https://forum.hipologia.pl/forumdisplay.php?fid=6) +--- Wątek: Koszulki i czapeczki (/showthread.php?tid=892) |
Re: Koszulki i czapeczki - Cejloniara - 03-09-2011 Dobra, to teraz czekamy co ustali Rada Starszych tymczasem warto wpisywać swoje zainteresowanie, będzie mniej więcej wiadomo, ile tego i co robić Re: Koszulki i czapeczki - Ola Wewiórska - 03-12-2011 Dostałam maila z propozycjami wzorów na koszulki i czapeczki- fajne! Jedne podobaja mi sie mniej inne bardziej ale chyba muszę "nabrac dystansu" więc wrócę do ogladania po południu, na spokojnie W tej chwili chyba najbardziej odpowiada mi koszulka nr 5 i 6 oraz pierwsza czapeczka Re: Koszulki i czapeczki - Krystyna Kukawska - 03-12-2011 A nie mogliby wszyscy obejrzeć tych wzorów? Re: Koszulki i czapeczki - Wojciech Mickunas - 03-12-2011 Mogę zapewnić że będą superanckie Zresztą wszystko co projektuje dla nas Daga jest takie Re: Koszulki i czapeczki - Dorota Hałaburda - 03-12-2011 koszulka 04 i 01 czapeczka 03 .. mmm Inne tez świetne Re: Koszulki i czapeczki - Marek Wiśniewski - 03-12-2011 Krystyna Kukawska A nie mogliby wszyscy obejrzeć tych wzorów? A nie mogliby wszyscy obejrzeć tych wzorów? :wink: Re: Koszulki i czapeczki - Karolina Jaskulska - 03-12-2011 również dostałam maila. Bardzo podoba mi się koszulka 1 na zdj nr 1 i projekt 4... tylko uważam, że kolor biały koszulki jest bardzo niepraktyczny jeżeli chodzi o przebywanie w stajni przy koniach i warto pomyśleć o kolorze ciemniejszym, a co za tym idzie kolorystyka niektórych projektów musiałaby się zmienić. Chyba ze będą dostępne np dwie wersje...???? Re: Koszulki i czapeczki - Cezary Szamreta - 03-12-2011 no i się wydało ;-) , a prosiłem tych, do których posłałem maila z projektami o opinię poza forum, zasadniczo mało demokratyczne to było, ale wyszedłem przed Pana Wojtka, zanim wybrał - chciałem poznać opinię dyskutantów z wątku. Żeby uporządkować - w wtorek są cotygodniowe zdalne zebrania Zarządu i aktywu PHB oraz Prezesa Honorowego, po najbliższym spotkaniu opublikujemy, co Władza uzna, że może być reprezentacją portalu i Stowarzyszenia. Re: Koszulki i czapeczki - Krystyna Kukawska - 03-12-2011 Cezary Szamreta no i się wydało ;-) , a prosiłem tych, do których posłałem maila z projektami o opinię poza forumOj nieładnie :!: :!: :!: Re: Koszulki i czapeczki - Cejloniara - 03-12-2011 Krystyna no nie gniewaj się wyobrażasz sobie, co by było gdyby tyle osób zaczęło publicznie ustalać wzory?? pokażą nam pewnie jakies warianty I hope Re: Koszulki i czapeczki - Dorota Hałaburda - 03-13-2011 :oops: yyy yyy eeee... hmm...ooo..tia.....Nie mam nic sensownego na swoją obronę Tak czy inaczej będę z dumą nosić cokolwiek Rada Forum wybierze Re: Koszulki i czapeczki - Karolina Jaskulska - 03-13-2011 a ja nie sądziłam, że będą osoby (szczególnie z grona najstarszych użytkownikow) którzy nie dostaną maila... powinniśmy zrobić ankietę , wtedy będzie najłatwiej wybrać wzory i kolory koszulek Moim zdaniem nie możę zabraknąć koszulek anty- rollkurowych ! Re: Koszulki i czapeczki - Cezary Szamreta - 03-13-2011 oj, Drodzy Forumowicze - już się wytłumaczyłem i przepraszam, zgodnie z obietnicą projekty zostaną "ogłoszone" we wtorek wieczorem, wtedy i ankieta i sugestie i być może nowe pomysły - wszystko już publicznie! Wysłałem posta do uczestników dyskusji w tym wątku i członków PHB, nie stosowałem kryterium czasu uczestnictwa w forum - na przyszłość będę uważniejszy. Re: Koszulki i czapeczki - Krystyna Kukawska - 03-13-2011 Spoko, wcale się nie gniewam. Krystyna Kukawska Oj nieładnie :!: :!: :!:to było do tych: Cezary Szamreta a prosiłem tych, do których posłałem maila z projektami o opinię poza forum Re: Koszulki i czapeczki - Karolina Jaskulska - 03-15-2011 tylko ja w mailu dostałam: "Projekty koszulek-na razie bez publikacji." Żadnego wyjaśnienia co jak i dlaczego i dlatego wyraziłam tutaj swoją opinię. |