Godni zaufania weterynarze. - Wersja do druku +- Hipologia (https://forum.hipologia.pl) +-- Dział: Kategoria (https://forum.hipologia.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Chów koni - i wszystko, co z nim związane (https://forum.hipologia.pl/forumdisplay.php?fid=5) +--- Wątek: Godni zaufania weterynarze. (/showthread.php?tid=611) |
Re: Godni zufania weterynarze. - Martha - 05-28-2011 http://twoj-wet.pl/ (zach-pom) Polecam Anię!!! Nigdy mnie nie zawiodła Re: Godni zufania weterynarze. - karesowa - 05-28-2011 Dr.Aldona Kucharska-rzetelny fachowiec, ale także niezwykle uprzejmy i miły człowiek. Poproszona przyjedzie zawsze, odpowie też na każde pytanie, rozwieje wątpliwości. Osobiście nie powierzyłabym mojego konia nikomu innemu. Nawet gdy zadzwonię z jakąś pierdołą potrafi udzielać wyczerpujących odpowiedzi przez telefon, a w sprawach trudnych walczy do końca. Serdecznie polecam!!! Re: Godni zufania weterynarze. - pinezka133 - 05-31-2011 Kogo możecie polecić z woj. łódzkiego? chodzi mi o ogólnego i o ortopedę. Okolice Skierniewic lub taki który nie odmówi dojazdu z daleka. Re: Godni zufania weterynarze. - karesowa - 06-02-2011 A ja jeszcze dodam że ostatnio byłam zmuszona wezwać innego weta do mojego konia niż dotychczas, była późna godzina a moja Pani Doktor której ufam ponad wszystko jest z daleka na dodatek była u innego pacjenta a mojego Rudzielca trzeba było zszyć. I tutaj polecam kolejnego lekarza- dr.Poznański woj.śląskie niedaleko Częstochowy. Wyrwany ze snu przyjechał w błyskawicznym tempie, siedział u nas w stajni kilka godzin i zrobił wszystko co należało. Jestem bardzo zadowolona i choć uważam że dr. Aldona jest ponad wszystko najlepsza to w sytuacjach takich jak ta nie zawaham się zadzwonić do dr.Poznańskiego po raz kolejny. Re: Godni zaufania weterynarze. - Dorocia - 06-03-2011 Z okolic Gniezno-Poznań mogę polecić p Ola Zakryś jeżeli sama nie może przyjechać to daje namiary na innego weta.I pan Ryszard Grundwald bardzo rzeczowy człowiek. Re: Godni zaufania weterynarze. - Kamila Bareja - 06-14-2011 Na Śląsku polecam dr Waldemara Kalinowskiego i lekarke z kliniki Caballo. Re: Godni zaufania weterynarze. - Gazanna - 07-01-2011 Witam, Jeśli kogoś interesuje wet. z Białegostoku to polecam Annę Kaczyńską [nie wiem jakie nazwisko po ślubie, zawsze zapominam]. Pracowałyśmy razem na stadninie, bardzo miła osoba. Re: Godni zaufania weterynarze. - Roxy - 03-06-2012 Potrzebuję pilnie dobrego weterynarza zajmującego się rozrodem koni ze Śląska. Stoimy w Gliwicach. Ma ktoś może jakieś namiary? Re: Godni zaufania weterynarze. - Krystyna Kukawska - 03-06-2012 Waldemar Kalinowski z Żywca. tel w necie. Re: Godni zaufania weterynarze. - Czarna Perła - 04-20-2012 Mi takze przydarzylo sie,ze musialam wezwac do swojego konia przypadkowego weterynarza,ktory po prostu zgodzil sie w srodku nocy przyjechac do mojego konia i zszyc gleboka rane na nodze. Gdybym czekala na przyjazd weterynarza,ktorego znam,byloby za pozno. Obecnie rozgladam sie za fachowcami zajmujacymi sie leczeniem koni w poblizu powiatu żagańskiego,woj. lubuskie. Moze ktos moglby mi pomóc? Re: Godni zaufania weterynarze. - siku - 04-21-2012 Ja z Dolnego Śląska polecam mieszkającego koło Wrocławia dr. Jerzego Chmielowskiego. Prawdziwy specjalista, który nie odmówi pomocy w żadnym wypadku, a jeśli jest potrzebna pilna interwencja to potrafi ominąć mniej ważne wizyty. Oprócz tego, że ma wszystkie sprzęty w aucie (Ultrasonograf itp) to mężczyzna ma niesamowite poczucie humoru, którym potrafi każdego rozweselić. Do tego jako jeden z nielicznych weterynarzy w mojej okolicy nie od razu daje coś na uspokojenie tylko mówi i głaska konia. W 2010 roku inny weterynarz dosłownie rozerwał nam klacz ( próbował wyciągnąć martwe źrebię szczypcami do przyjmowania porodu krów wyciągając na zewnątrz źrebię oraz najprawdopodobniej macicę) i pomimo tego, że szanse były znikome to Pan Jerzy walczył do końca! Polecam jeszcze raz! Jeśli ktoś chcialby numer tel. do doktora to służę pomocą za pośrednictwem prywatnej wiadomości. Re: Godni zaufania weterynarze. - Jerzy Leon - 04-22-2012 Czarna Perła Ja na szczęście nie musiałem korzystać ale ponoć w Szprotawie jest dobry fachowiec choć nie lekarz tylko technik, ale z tych starych czasów, kiedy i ludzi potrafił dobrze zdiagnozować i leczyć felczer. Niestety nie pamiętam nazwiska, ale jak się postarasz to znajdziesz, ewentualnie ja poszukam. Re: Godni zaufania weterynarze. - Czarna Perła - 05-12-2012 Dziękuje bardzo za odpowiedzi. Wrocław to jednak daleko... Niestety... Ale za to Szprotawa całkiem blisko! Re: Godni zaufania weterynarze. - Roxy - 09-26-2012 Mam pytanie w trybie pilnym. Czy ktoś korzystał z RTG dr Kalinowskiego ? |