Spotkajmy się w Poznaniu! (13 - 15 II 2009) - Wersja do druku +- Hipologia (https://forum.hipologia.pl) +-- Dział: Kategoria (https://forum.hipologia.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Pleplanie, integrowanie się i inne pogwarki (https://forum.hipologia.pl/forumdisplay.php?fid=6) +--- Wątek: Spotkajmy się w Poznaniu! (13 - 15 II 2009) (/showthread.php?tid=50) |
Re: Poznań 8-9 grudnia 2007 gryplan - T.B. - 12-04-2007 cezarys proponuję, żeby ekipa filmowa = Wojciech Mickunas, Małgosia Morsztyn i Daria Kobiernik byli dostępni "na pewno" na stoiskach Pavo (Stopa) i DezTim pomiedzy 14-15.30.Rozumiem, że chodzi o sobotę? (Bo w niedzielę w tych godzinach jest Grand Prix.) Ale ja głównie i nieśmiało chciałem zapytac: co Trener na to :?: spotkanie w Poznaniu - sobota - Cezary Szamreta - 12-05-2007 jasne, przepraszam za brak precyzji - oczywiście mowa o sobocie ;-) - Cejloniara - 12-06-2007 Macie emocje?? Eh... ja mam straszne :-) - Iwona Gasparewicz - 12-06-2007 BUUUUUUUUUUUUUUUUUU ja nie mogę jechać. Więc pozostaje mi czekać jak sie spotkamy na mazurach Przesyłam uściski przez Cejloniarę - Weteryniorz - 12-06-2007 Mieszkam ok. 75 km od Poznania i bywam tam raz na 2 lata... Gdzie to sie odbędzie, tak dokładniej... - Wojciech Mickunas - 12-06-2007 Kasiu! Pisałem już wcześniej więc poczytaj poprzednie posty. - T.B. - 12-08-2007 Transmisja internetowa z CSI-W w Poznaniu: http://www.swiatkoni.pl/index.php?p=1&idnews=3313 - Gaga - 12-09-2007 no i Gagę znów zrobili w balona musiałam zostać w stajni :-( kolejny rok nici z Poznania :-( - T.B. - 12-09-2007 No i spotkaliśmy się! 8) Z aktorami filmu - czyli naszym Trenerem, Małgorzatą Morsztyn i Darią Kobiernik: z producentem Cezarym: i Cejloniarą (czwarta od prawej): Na tym ostatnim zdjęciu - zasiedliśmy z zamiarem ogladania konkursu potęgi skoku ale za chwilę prawy do lewego i odwrotnie co i rusz zadawał pytanie "ile teraz skaczą?" Rozmowy tak nas zajęły, że nikt "nie uważał na lekcji". Spotkaliśmy się też z ekipą, którą zapowiadała tutaj Kenna. Tyle tylko, że nie było Marcina ale był Hoss: Efektowne flots (i dla wolnych od kierwnicy lampka wina) - od firmy DeZtim, jednego ze sponsorów filmu. - Cejloniara - 12-10-2007 To był wspaniały i dzień i jeden z tych "do zapamiętania". Dużo wiary i spokoju sie zyskuje dzięki takim spotkaniom. Znowu okazuje się, że osoby zdawałoby się nieosiągalne są wcale nie takie nieprzystępne :-) Wiele w kontaktach ułatwia internet, bo daje czas, by lepiej się poznać, a przedewszytskim dostrzec. Żałuję tylko, że nie miałam okazji poznać bliżej Pani Morsztyn. Ale może będzie jeszcze kiedyś okazja. Na przedostatnim zdjęciu ta noga w czerwonym bucie i białej skarpetce to noga mojego Artura, nie Darii hihi Się cfaniaczek za mną schował :-) Panie Trenerze, pytałam Cejlona, a on mi odpowiedział krótko "Oddałem Ci całe swoje końskie życie. Nikt nawet nie pytał mnie o zdanie. Jesteś mi to winna." Re: Spotkajmy się w Poznaniu! (7-9.XII) - Gaga - 01-28-2009 Czy w tym roku wybieracie się do Poznania? Może ponownie jakieś spoktanie zorganizować? Targi i zawody odbywają się 13 - 15 lutego. Ja chciałabym dotrzeć w sobotę 14 go... I mam 95% szans na powodzenie w dotarciu ;-) Re: Spotkajmy się w Poznaniu! (7-9.XII) - branka - 01-28-2009 Ja się chyba wybiorę na targi - to akurat po całej sesji będzie Muszę pooglądac sprzęt, bo poluje na popręg fajny taki co we Wrocku nie ma, na strzemiona, na puśliska... Tylko nie wiem czy na targach nie jest drogo? Ale ja muszę zobaczyc coś takiego jak strzemie zanim kupie - internet w tej kwestii odpada. To ktoś będzie jeszcze? Re: Spotkajmy się w Poznaniu! (7-9.XII) - Wojciech Mickunas - 01-28-2009 Ja będę i liczę na to ,że przynajmniej z kilkoma osobistościami z forum się spotkamy Z tego co pamiętam na targach nie jest drożej niż normalnie ,a czasami wręcz taniej . Re: Spotkajmy się w Poznaniu! (7-9.XII) - branka - 01-28-2009 To dobrze, kupię pełno super rzeczy Jak zwykle pewnie niepotrzebnych Najbardziej lubię stoiska z paszami, można sobie wtedy na spokojnie porównać składy wszystkich, zobaczyć jak wyglądają, pachną itp. Re: Spotkajmy się w Poznaniu! (13 - 15 II 2009) - Cejloniara - 01-28-2009 Ja też chce!!! Rozpoczynam pertraktacje z moim Arturkiem :-) |