![]() |
Spotkajmy się w Poznaniu! (13 - 15 II 2009) - Wersja do druku +- Hipologia (https://forum.hipologia.pl) +-- Dział: Kategoria (https://forum.hipologia.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Pleplanie, integrowanie się i inne pogwarki (https://forum.hipologia.pl/forumdisplay.php?fid=6) +--- Wątek: Spotkajmy się w Poznaniu! (13 - 15 II 2009) (/showthread.php?tid=50) |
Re: Poznań 8-9 grudnia 2007 gryplan - T.B. - 12-04-2007 cezarys proponuję, żeby ekipa filmowa = Wojciech Mickunas, Małgosia Morsztyn i Daria Kobiernik byli dostępni "na pewno" na stoiskach Pavo (Stopa) i DezTim pomiedzy 14-15.30.Rozumiem, że chodzi o sobotę? (Bo w niedzielę w tych godzinach jest Grand Prix.) Ale ja głównie i nieśmiało chciałem zapytac: co Trener na to :?: spotkanie w Poznaniu - sobota - Cezary Szamreta - 12-05-2007 jasne, przepraszam za brak precyzji - oczywiście mowa o sobocie ;-) - Cejloniara - 12-06-2007 Macie emocje?? Eh... ja mam straszne :-) - Iwona Gasparewicz - 12-06-2007 BUUUUUUUUUUUUUUUUUU ja nie mogę jechać. Więc pozostaje mi czekać jak sie spotkamy na mazurach ![]() Przesyłam uściski przez Cejloniarę ![]() - Weteryniorz - 12-06-2007 Mieszkam ok. 75 km od Poznania i bywam tam raz na 2 lata... Gdzie to sie odbędzie, tak dokładniej... - Wojciech Mickunas - 12-06-2007 Kasiu! Pisałem już wcześniej więc poczytaj poprzednie posty. - T.B. - 12-08-2007 Transmisja internetowa z CSI-W w Poznaniu: http://www.swiatkoni.pl/index.php?p=1&idnews=3313 - Gaga - 12-09-2007 no i Gagę znów zrobili w balona musiałam zostać w stajni :-( kolejny rok nici z Poznania :-( - T.B. - 12-09-2007 No i spotkaliśmy się! 8) Z aktorami filmu - czyli naszym Trenerem, Małgorzatą Morsztyn i Darią Kobiernik: ![]() z producentem Cezarym: ![]() i Cejloniarą (czwarta od prawej): ![]() Na tym ostatnim zdjęciu - zasiedliśmy z zamiarem ogladania konkursu potęgi skoku ale za chwilę prawy do lewego i odwrotnie co i rusz zadawał pytanie "ile teraz skaczą?" Rozmowy tak nas zajęły, że nikt "nie uważał na lekcji". ![]() Spotkaliśmy się też z ekipą, którą zapowiadała tutaj Kenna. Tyle tylko, że nie było Marcina ale był Hoss: ![]() Efektowne flots (i dla wolnych od kierwnicy lampka wina) - od firmy DeZtim, jednego ze sponsorów filmu. - Cejloniara - 12-10-2007 To był wspaniały i dzień i jeden z tych "do zapamiętania". Dużo wiary i spokoju sie zyskuje dzięki takim spotkaniom. Znowu okazuje się, że osoby zdawałoby się nieosiągalne są wcale nie takie nieprzystępne :-) Wiele w kontaktach ułatwia internet, bo daje czas, by lepiej się poznać, a przedewszytskim dostrzec. Żałuję tylko, że nie miałam okazji poznać bliżej Pani Morsztyn. Ale może będzie jeszcze kiedyś okazja. Na przedostatnim zdjęciu ta noga w czerwonym bucie i białej skarpetce to noga mojego Artura, nie Darii hihi Się cfaniaczek za mną schował :-) Panie Trenerze, pytałam Cejlona, a on mi odpowiedział krótko "Oddałem Ci całe swoje końskie życie. Nikt nawet nie pytał mnie o zdanie. Jesteś mi to winna." Re: Spotkajmy się w Poznaniu! (7-9.XII) - Gaga - 01-28-2009 Czy w tym roku wybieracie się do Poznania? Może ponownie jakieś spoktanie zorganizować? Targi i zawody odbywają się 13 - 15 lutego. Ja chciałabym dotrzeć w sobotę 14 go... I mam 95% szans na powodzenie w dotarciu ;-) Re: Spotkajmy się w Poznaniu! (7-9.XII) - branka - 01-28-2009 Ja się chyba wybiorę na targi - to akurat po całej sesji będzie ![]() ![]() To ktoś będzie jeszcze? ![]() Re: Spotkajmy się w Poznaniu! (7-9.XII) - Wojciech Mickunas - 01-28-2009 Ja będę i liczę na to ,że przynajmniej z kilkoma osobistościami ![]() ![]() Z tego co pamiętam na targach nie jest drożej niż normalnie ,a czasami wręcz taniej . Re: Spotkajmy się w Poznaniu! (7-9.XII) - branka - 01-28-2009 To dobrze, kupię pełno super rzeczy ![]() ![]() Najbardziej lubię stoiska z paszami, można sobie wtedy na spokojnie porównać składy wszystkich, zobaczyć jak wyglądają, pachną itp. Re: Spotkajmy się w Poznaniu! (13 - 15 II 2009) - Cejloniara - 01-28-2009 Ja też chce!!! Rozpoczynam pertraktacje z moim Arturkiem :-) |