Uniwersytet Pro Hipico Bono - semestr pierwszy - Wersja do druku +- Hipologia (https://forum.hipologia.pl) +-- Dział: Kategoria (https://forum.hipologia.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Konie chcą nas rozumieć (https://forum.hipologia.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Wątek: Uniwersytet Pro Hipico Bono - semestr pierwszy (/showthread.php?tid=1083) |
Re: Uniwersytet Pro Hipico Bono - semestr pierwszy - Cejloniara - 02-25-2013 No, ja też mam maila. W pierwszej chwili, jak otworzyłam konspekt na biomechanikę i przeczytałam, to pomyślałam "o matko wejściówka! pierwszy zjazd a ja już mam wagary zaliczyć??". No nie ma żartów, poważny uniwerek jest trzeba się normalnie uczyć i lekcje odrabiać! Re: Uniwersytet Pro Hipico Bono - semestr pierwszy - Dorotka Bogusz - 02-25-2013 Cejloniaro jak się zgubisz po drodze dzwoń do mnie - po moim ostatnim dojeździe pod Warszawę nic mi nie straszne. Kasia - miałaś jakiegoś znajomego studenta wet - powinien mieć Akajewskiego. Jeżeli nie ma to niestety nie pomogę hock: bo sama nie mam. Chyba że jakieś prywatne korepetycje przed zjazdem... Re: Uniwersytet Pro Hipico Bono - semestr pierwszy - Cejloniara - 02-27-2013 Mam do oddania pad do jazdy na oklep taki polskiej produkcji tylko bez popręgu (zgubiłam). Trzeba go tylko wyprać (mam za małą pralkę). Może przywieźć komuś na uniwerek? Re: Uniwersytet Pro Hipico Bono - semestr pierwszy - Krystyna Kukawska - 02-27-2013 Jeśli nikt się jeszcze nie zgłosił, to ja chętnie skorzystam Re: Uniwersytet Pro Hipico Bono - semestr pierwszy - Cejloniara - 02-27-2013 Krysiu, to jesteśmy umówione To teraz, kto zabiera gitarę? Re: Uniwersytet Pro Hipico Bono - semestr pierwszy - Katarzyna Suchecka - 02-27-2013 Boziu a ja jak zwykle autem. Re: Uniwersytet Pro Hipico Bono - semestr pierwszy - Cejloniara - 02-28-2013 Gitarę, nie alkohol Re: Uniwersytet Pro Hipico Bono - semestr pierwszy - Katarzyna Suchecka - 02-28-2013 Mi bardziej chodzi o to ze za kółkiem można zasnąć jadąc na nocleg. Re: Uniwersytet Pro Hipico Bono - semestr pierwszy - Katarzyna Kulikowska - 03-04-2013 Wszyscy wrócili bezpiecznie? i czy ktoś oprócz mnie po drodze zasponsorował Wielkopolski Urząd Wojewódzki za pośrednictwem panów z suszarką...? 8) Re: Uniwersytet Pro Hipico Bono - semestr pierwszy - Katarzyna Suchecka - 03-04-2013 Mnie! Na przedłużeniu Bukowskiej, przed Poznaniem. Ale to wredne jest! 50 na drodze dwu-pasmowej przedzielonej pasem. Re: Uniwersytet Pro Hipico Bono - semestr pierwszy - Cejloniara - 03-05-2013 Mi się jechało super fajnie, nigdzie się nie spieszyłam, zawrotna średnia 60/godz., bo jak się już człowiek do 110 rozpędzał to już widział tablicę z 70 lub 50 w czerwonym kółeczku. A że wiedziałam i spotkaniu Kasi z błękitną laguną to byłam bardzo uważna. Ja minęłam w sumie 6 patroli i nie wiem ile radarów. Bardzo trudno się jedzie przepisowo, oj bardzo. Wracałam sobie totalnie przez sam środek Bydgoszczy ( w nocy było pusto i łatwo) a potem poleciałam na Grudziądz, by zobaczyć noca najpiękniejszt widok na Świecie (Świecie to taka miejscowość). No ciekawa jestem, czy mi jakiś rachuneczek z podróży przyjdzie Re: Uniwersytet Pro Hipico Bono - semestr pierwszy - Katarzyna Kulikowska - 03-05-2013 a jak wrażenia? wiem, że Cejloniara napisała na fb swoje impresje, Gosia Mąkosa też. a pozostali? przyznajcie się i podzielcie linkiem, chętnie poczytamy Re: Uniwersytet Pro Hipico Bono - semestr pierwszy - Karolia - 07-29-2013 Czy w ramach ubezpieczenia na letnie warsztaty wystarcza ubezpieczenie z karty euro26Sport czy jednak potrzebna jest osobna polisa? Re: Uniwersytet Pro Hipico Bono - semestr pierwszy - a-inna - 08-06-2013 Witam, mam pytanie do jakich zniżek jestem upoważniona, jakie są ich proporcje, gdy należę do stowarzyszenia phb? |