Konferencja PHB i jubileuszowy zjazd forumowiczów - Wersja do druku +- Hipologia (https://forum.hipologia.pl) +-- Dział: Kategoria (https://forum.hipologia.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Konie chcą nas rozumieć (https://forum.hipologia.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Wątek: Konferencja PHB i jubileuszowy zjazd forumowiczów (/showthread.php?tid=1003) |
Re: Jubileuszowy zjazd forumowiczów - Edyta Rzepka - 02-19-2012 29 września - świetna data. Gdyby miejscem był w dodatku Poznań - od razu wpisuję się na listę Cudownie będzie się poznać bliżej. Re: Jubileuszowy zjazd forumowiczów - Wojciech Mickunas - 02-20-2012 Mamy jeż miejsce Wprawdzie nie będzie to Poznań ale po sąsiedzku Spotykamu się w Stadninie Koni RACOT . 40 km. od Poznania w kierunku Wrocławia 7 km.od miejscowości Kościan. Racot to jedna z niewielu istniejących jeszcze Państwowych Stadnin . Do dyspozycji będziemy mieli salę inne piękne pałacowe wnętrza . Wysłuchamy ciekawych wystąpień , obejrzymy ciekawe pokazy , obejrzymy stajnie , stadninową, zabytkową powozownię z cikawymi pojazdami ( między innymi pojazd, którym wieziony był przez Poznań Ignacy Paderewski) , podyskutujemy ,i poznamy się w realu . Dla przyjezdnych z daleka hotel na miejscu . Szczegółowy program konferencji wkrótce . Re: Jubileuszowy zjazd forumowiczów - Joanna Dobrzyńska - 02-20-2012 Piękne miejsce! Z przyjemnością zgarnę kogoś z Was po drodze. Na dzień/dwa pewnie znajdę zastępstwo. Re: Konferencja PHB i jubileuszowy zjazd forumowiczów - Cejloniara - 02-23-2012 Cudnie, już zapisałam w kalendarzu i będę!! Nie mogę się doczekać Re: Konferencja PHB i jubileuszowy zjazd forumowiczów - Magda Pawlowicz - 02-23-2012 Blisko mamy! Może się wygrzebiemy jakoś... Re: Konferencja PHB i jubileuszowy zjazd forumowiczów - Cezary Szamreta - 02-24-2012 wstępnie zarezerwowałem całą bazę noclegową w Racocie, jest tam ok 50 miejsc do spania, niestety - sala konferencyjna nie przyjmie więcej niż 70 osób, a to mniej niż na niektórych naszych zwykłych szkoleniach. Proponuję w ciągu 3-4 tygodni ustalić ilość osób realnie zainteresowanych czy wręcz zdecydowanych, żeby uznać, że Racot (piękny i historyczny przecież) będzie mógł nas pomieścić. Proszę pisać w postach, a pytania na adres: cezary@hipologia.pl, Jest ambicja, żeby poza ciekawymi wykładami zrobić prezentację jeździecką, albo nawet więcej niż jedną Na to warunki Racotu akurat pozwalają (były tam w 91ym pierwsze Halowe Mistrzostwa Polski w Skokach). Jak ustalimy szczegóły - określę koszty - będziemy przyjmować wpłaty, i żeby było sprawiedliwie - kolejność wpłat decyduje o udziale. Re: Konferencja PHB i jubileuszowy zjazd forumowiczów - Marta Dziurkowska - 02-24-2012 ja się zgłaszam, choć to zależy również od kosztów Re: Konferencja PHB i jubileuszowy zjazd forumowiczów - Cezary Szamreta - 02-24-2012 to ja od razu wyjaśnię - zależy nam, by mimo ciekawego programu koszty nie były barierą, przecież dla wielu z nas jest jeszcze koszt dojazdu, w tym celu chcemy wynająć cały pałac i uzyskać cenę "hurtową", dlatego ważne jest, żeby w miarę szybko ustalić listę uczestników "pewnych", bo tak wyjdzie taniej. Re: Konferencja PHB i jubileuszowy zjazd forumowiczów - Jacob Spahis - 02-24-2012 Zgłaszam się - Jakub Spahis czyli dwie osoby i dwa miejsca. Re: Konferencja PHB i jubileuszowy zjazd forumowiczów - Marta Suchocka - 02-27-2012 Ja również się zgłaszam, dwie osoby, bez noclegów Re: Konferencja PHB i jubileuszowy zjazd forumowiczów - Ania Dobrowolska - 03-03-2012 Zgłaszam 2 osoby z noclegami Re: Konferencja PHB i jubileuszowy zjazd forumowiczów - Cejloniara - 03-06-2012 Zgłaszam dwie osoby z noclegami! Jak mąż się wyłamię to go wymienię Bardzo proszę o prezentacje jeździeckie!! Re: Konferencja PHB i jubileuszowy zjazd forumowiczów - Edyta Rzepka - 03-11-2012 Ekstra! Proszę wpisać na listę 1 osobę, raczej bez noclegu, chociaż to będzie zależało od kosztów ostatecznych. Ale suuuuuper. :lol: Re: Konferencja PHB i jubileuszowy zjazd forumowiczów - Dorota Gałecka - 03-12-2012 Genialny pomysł Trenerze. Chyba też się zapiszę. Pozdrawiam. Re: Konferencja PHB i jubileuszowy zjazd forumowiczów - Gaga - 03-13-2012 Ja niestety w marcu nie mogę w 100% powiedzieć, czy pod koniec września będę mogła przyjechać własna stajnia to jednak duże uwiązanie i na tak odległy termin nie mogę mieć 100% pewności że ktoś się końmi zajmie szkoda :-( |