Chwilowa awaria - przerwanie publikacji portalu hipologia.pl - Wersja do druku +- Hipologia (https://forum.hipologia.pl) +-- Dział: Kategoria (https://forum.hipologia.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: O Forum - porady, porządki, aktualności (https://forum.hipologia.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Wątek: Chwilowa awaria - przerwanie publikacji portalu hipologia.pl (/showthread.php?tid=645) |
Re: chwilowa awaria - przerwanie publikacji portalu hipologia.pl - Dorota Gałecka - 03-11-2010 Zauważyłam, że po tej awarii w niektórych wątkach "poznikały" strony. Proszę to sprawdzić. Może uda się to jakoś naprawić :roll: Re: chwilowa awaria - przerwanie publikacji portalu hipologia.pl - Krystyna Kukawska - 03-11-2010 U mnie Hipologii.pl o 8.30 jeszcze nie było. Teraz na szczęście już jest. Czułam się bez niej okropnie Od razu mi się humor poprawił. Nie zdawałam sobie sprawy, że ten portal jest dla mnie taki ważny :!: Pozdrawiam więc wszystkich na nowo :wink: Re: chwilowa awaria - przerwanie publikacji portalu hipologia.pl - Jacob Spahis - 03-11-2010 Internet mobilny w Orange - jest. Re: chwilowa awaria - przerwanie publikacji portalu hipologia.pl - Krystyna Kukawska - 03-11-2010 U mnie mobilny w Erze- blueconnect. Re: chwilowa awaria - przerwanie publikacji portalu hipologia.pl - Wojciech Mickunas - 03-11-2010 U mnie najdłużej trwały problemy . Jest ok. od kilkunastu minut ! Uf .... a już byłem gotów do rękoczynów :wink: Re: chwilowa awaria - przerwanie publikacji portalu hipologia.pl - Cezary Szamreta - 03-11-2010 dziękuję za informacje, ale fakt faktem, że nieobecni się nie odezwą, może znacie (z maili, gadu gadu, skype) problemy innych użytkowników, czyli, czy np gdzieś jeszcze to wisi - np wczoraj dzwonił do mnie wieczorem Marek Gajewski z Wrocławia - nie miał, dziś M.Iglikowski z Gdańska - też jeszcze nie ma "normalnej" hipologii w większych sieciach (osiedle, duży zakład) serwery lub routery mogą niestety jeszcze przez czas jakiś "pamiętać" stary serwer... Re: chwilowa awaria - przerwanie publikacji portalu hipologia.pl - Bartosz Marchwica - 03-11-2010 To ja z mobilnych melduję iPlusa - działa :-) Dlaczego człowiek tak prędko się uzależnia, hę? :mrgreen: Re: Chwilowa awaria - przerwanie publikacji portalu hipologia.pl - Ewa Polak - 03-11-2010 U nie też juz jest Warszawa Ursynów W koncu... Re: Chwilowa awaria - przerwanie publikacji portalu hipologia.pl - AnnaRadomańczykMoroz - 03-11-2010 melduje ze dziala!!! ) Kolobrzeg, Orange. Re: Chwilowa awaria - przerwanie publikacji portalu hipologia.pl - Magdalena Macios - 03-11-2010 Dziala ale... nie wszystkie strony z danego watku np. nie ma ostatnich stron i wypowiedzi ;/ Re: Chwilowa awaria - przerwanie publikacji portalu hipologia.pl - Klara Naszarkowska - 03-11-2010 Nie zauważyłam braku konkretnych postów, ale z numeracją stron jest zamęt (przynajmniej w niektórych wątkach). Na przykład: wchodzę w "Początkową pracę z młodym koniem" - przez strzałkę kierującą do ostatniego nieprzeczytanego postu. Ląduję na ostatniej stronie - a podpisana jest jako 9 (wątek ma ich w danym momencie 36). Wciskam "następna strona" i dostaję informację, że takiej nie ma. Czyli prawdziwą, bo więcej postów nie ma. Tylko numeracja stron się popsuła. Re: Chwilowa awaria - przerwanie publikacji portalu hipologia.pl - Karolina Jaskulska - 03-11-2010 mam tak samo Re: Chwilowa awaria - przerwanie publikacji portalu hipologia.pl - Julia z Orla - 03-12-2010 http://hipologia.pl/viewtopic.php?f=3&t=458&st=0&sk=t&sd=a Stąd zniknęły posty urodzinowe (tak z pamięci to mogę powiedzieć, że ze cztery). Między 13 a 19 lutego (został do tych postów tylko jeden komentarz z 20 lutego, Nygusowe życzenia dla 'siwej' ) Re: Chwilowa awaria - przerwanie publikacji portalu hipologia.pl - Cezary Szamreta - 03-12-2010 dziękuję za wszystkie informacje, potwierdzam, że faktycznie występują jeszcze problemy, proszę na bieżąco "dokładać" uwagi - stopniowo będziemy to regulować, proszę o cierpliwość Re: Chwilowa awaria - przerwanie publikacji portalu hipologia.pl - Katarzyna Suchecka - 03-13-2010 Nie ma dużej ilości postów z początkowej pracy z młodym koniem. brakuje od października do lutego. |