![]() |
Jazda konna a cellulit - Wersja do druku +- Hipologia (https://forum.hipologia.pl) +-- Dział: Kategoria (https://forum.hipologia.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Pleplanie, integrowanie się i inne pogwarki (https://forum.hipologia.pl/forumdisplay.php?fid=6) +--- Wątek: Jazda konna a cellulit (/showthread.php?tid=580) Strony:
1
2
|
Re: Jazda konna a cellulit - Maria Masaz - 01-19-2010 whisperer13 hahahaha... właśnie mi się przypomnieli nasi Niemcy przyjeżdżający na rajdy nad morze... Zawsze trzeciego dnia jest 2 km wyścig po plaży... Konie dają radę, tylko jeźdzcy wymiękająhm...gdzie po plaży w Polsce można teraz legalnie jeździć ?? Sopot w sezonie odpada, pewnie i Gdańsk/Gdynia tez...., to gdzie: od kwietnia do października ? pozdrawiam Re: Jazda konna a cellulit - Magdalena Macios - 01-19-2010 http://www.polskiekrajobrazy.pl/Artykuly/11:Nad_woda/87:Nowecin_Leba_Bialogora._Morze_dla_koniarzy.html Re: Jazda konna a cellulit - Magdalena Macios - 01-19-2010 najlepiej wpisz sobie jazda konna po plazy w google sporo tego wyskoczy ![]() Re: Jazda konna a cellulit - Karolina Jaskulska - 01-19-2010 My mamy obgadane z miejscowymi , że możemy zorganizowac wyścig w gdzinach wczesnorannych tzn zwykle około 4.00-5.00 rano, do godziny 6.00 wszystko musi być posprzątane ![]() Na rajdy jeździmy do Mielenka koło Mielna Re: Jazda konna a cellulit - Klara Naszarkowska - 01-21-2010 Pożytek pewien jest, może nie z jazdy konnej, ale z okolic... Zacząć szczotkować własną skórę ![]() A nawet jeśli nie pomoże (albo nie wystarczająco), bryczesy zakryją wszystko ![]() Re: Jazda konna a cellulit - JoannaDębina - 01-22-2010 Po pierwsze zgadzam sie z Tym aby mężczyźni pracowali w stajni, no pożyteczne zajęcie. po drugie jazda konna nie zwalcza celulitu, pracują mięsnie które sa bardziej widoczne i uda są twaresze dlartego celulit nie jst az tak widoczny ale nie jest zwalczony... Ale my kobiety potrzebujemy celulitu ale tylko podczas ciązy ![]() Re: Jazda konna a cellulit - Marta - 02-09-2010 hmm co do cellutitu to moze i troche pomoze jako, że jazda to w ogóle wysilek fizyczny... :-) ale słyszałam, że jazda konna może prowadzić do żylaków poniewaz łydka jest scisnieta i krew nie krąży tak jak trzeba... o tym to juz zupełnie nie wiem co myśleć...? a jeśli chodzi o bardziej świadomą jazdę to po paru kursach RWYM próbuje właśnie robić to bardziej świadomie... ;-) a niestety jeżdże baaardzo amatorsko i jeżeli zdarzy mi sie odpuścic i mniej jeździć to potem nie mam po prostu siły siedzieć prawidłowo...ha i najgorsze jest to, że teraz o tym wiem ;-) Re: Jazda konna a cellulit - Lutejaxx - 02-11-2010 a co to jest cellulit ??? Moglby mi ktos wyjasnic???? ![]() Re: Jazda konna a cellulit - Krystyna Kukawska - 02-12-2010 To jest takie coś co się pojawia gdzieś, wtedy kiedy ktoś nie ma innych problemów a chce je mieć. Re: Jazda konna a cellulit - Lutejaxx - 02-12-2010 aaa...no wlasnie, tez tak myslalam... ![]() Re: Jazda konna a cellulit - Katoda - 02-12-2010 To nie jest problem. O tym rozmawiają kobiety w życiu codziennym, które wcale nie uważają pomarańczowej skórki za problem. O wszystkim można rozmawiać, dyskutować... To, że wątek powstał nie znaczy, że ktoś ma z tym problem tylko jest ciekawy co jeździectwo ma do cellulitu i jak to wszystko oddziaływuje. Re: Jazda konna a cellulit - Lutejaxx - 02-12-2010 ![]() Re: Jazda konna a cellulit - Krystyna Kukawska - 02-12-2010 Nie denerwuj się, Katoda. Nikt nie chce Cię urazić. Po prostu wypowiadam swoją opinię, dla mnie to na prawdę błaha sprawa. ![]() Dla mnie ważne jest, żeby konie miały co jeść a czy ja mam cellulit czy nie ??? ........ ![]() Ale oczywiście każdy ma prawo... Trochę uśmiechu na co dzień każdemu się przyda. ![]() ![]() ![]() Re: Jazda konna a cellulit - Katoda - 02-12-2010 Nie no Duchowa, zauważyłam, że nie wiesz, ale czego tu się wstydzic ? ![]() ![]() ![]() Re: Jazda konna a cellulit - Katoda - 02-12-2010 Krystynko nie zdenerwowałam się, ale skoro dla Ciebie to błaha sprawa to możesz przymknąć oko na takie sprawy ![]() |