Kącik Samodzielnej Grupy Naturalsów Ziem Zachodnich - Wersja do druku +- Hipologia (https://forum.hipologia.pl) +-- Dział: Kategoria (https://forum.hipologia.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Pleplanie, integrowanie się i inne pogwarki (https://forum.hipologia.pl/forumdisplay.php?fid=6) +--- Wątek: Kącik Samodzielnej Grupy Naturalsów Ziem Zachodnich (/showthread.php?tid=524) |
Re: Kącik Samodzielnej Grupy Naturalsów Ziem Zachodnich - Klara Naszarkowska - 12-04-2009 Magdaleno (i reszto nowych użytkowników): Tu można przeczytać trochę o działaniu forum: Informacje podstawowe czyli krótki wstęp do Forum Jeśli chodzi o wstawianie avatorów-emblematów-"fotografii z boczku": Twoje konto (u góry z prawej) > Profil > Avatar I tu można wstawić zdjęcie, które mamy w komputerze (Wgraj ze swojego komputera). Albo użyć zdjęcia, które jest w sieci (na przykład wrzuciliśmy je na serwer), wklejając jego adres (Wgraj z adresu WWW). Avatar musi mieć wymiary do 100 x 100 pikseli i ważyć do 60kb. Re: Kącik Samodzielnej Grupy Naturalsów Ziem Zachodnich - Magdalena - 12-04-2009 Dziękuję za info o wstawianiu zdjęć. Poczekam na materiały z kursu, może jakiś interesujący egzemplarz tam znajdę:wink: Super, że wśród nas znalazł się kamerzysta amator?! 4 płyty DVD to strasznie dużo i równie fajnie i już teraz to naprawdę nie mogę się doczekać. Jeżeli mogę prosić Cię o kopie, kolego Cezary, w imieniu kilku osób (dokładnie ośmiu) nieobecnych na forum to będę zobowiązana. Napisz proszę na moją pocztę jaki będzie tego koszt. P.S Podziękuj proszę w naszym imieniu Ewie. Gdzieś zakopałam do niej maila i nie mogę znaleźć. Pozdrawiam. M Re: Kącik Samodzielnej Grupy Naturalsów Ziem Zachodnich - Nygus - 12-05-2009 Cezary, Ja również poproszę o jeden, albo najlepiej dwa zestawy do Poznania. Przyślij mi proszę informację o kosztach na PW, przekażę CI adresy wysyłki. Daj znać czy mam Ci jeszcze dosyłac moje materiały, ale skoro Ewa zrobiła tyle to chyba nie ma co. Swoje przeglądałam z Agą i w zasadzie chyba najważniejsze rzeczy mam, ale nie wiem czy jest sens powtarzać??? Pozdrowienia z Poznania Madziu, Czekamy na kolejny kurs, ale chyba wtedy zaszaleję i przyjadę z Nygusem. Macie kogoś zaufanego kto trudni się przewozem koni??? Buźka Re: Kącik Samodzielnej Grupy Naturalsów Ziem Zachodnich - wild_filly - 12-05-2009 W takim razie czekamy na informacje o nastepnych spotkaniach/warsztatach/kursach rowniez chetnie sie wybiore chocby i na zachod Re: Kącik Samodzielnej Grupy Naturalsów Ziem Zachodnich - Magdalena - 12-06-2009 Dzień doberek! Kasiu na dzień dzisiejszy nikt nie przychodzi mi do głowy, ale pomyślę, popytam i jak coś wymyślę to dam znać. Na pewno wrzucimy informację o kolejnych szkoleniach i mamy nadzieję, że Kraków dotrzyma słowa :!: Pozdrawiam. M. Re: Kącik Samodzielnej Grupy Naturalsów Ziem Zachodnich - Cezary Szamreta - 12-08-2009 właśnie odebrałem zdjęcia od Waldka (choć chory - wywiązał się!). rozumiem, że to, co mam, to raczej wszystko, co nam potrzeba (zdjęcia i filmy Ewy, fotki Waldka/Marioli i moje). z filmów Ewy da się złożyć 2 opasłe płyty DVD wideo ponad 4godzinne łącznie, oraz płytkę z zbiorem wszystkich fotek - koszty - materiały+ przesyłka, oprawienie filmów w nowy format i duplikacja - to mój wkład w całość, jutro powinienem mieć pierwszą płytę DVD video (kolejne filmiki Ewy będą rozdziałami - chapterami na takiej płycie). Całość po prostu wg chronologii, chyba, że są jakieś pomysły inne. proszę na PM adresy, jeśli jakiś nie mam Re: Kącik Samodzielnej Grupy Naturalsów Ziem Zachodnich - Katarzyna Suchecka - 12-09-2009 Mam do was takie pytanie jest moze ktos w okolicach Leszna Poznania, bo bardzo chcialabym zobaczyc ja wyglada praca naturlana z koniem i wiem ze napewno z moim koniem tak bede pracowac ale szukam kogos kto mi pokaze podstawy. Chodzi mi o to zebym mogla ewentualnie przyjechc do kogos i zeby mi ktos pokazal podstawy. Re: Kącik Samodzielnej Grupy Naturalsów Ziem Zachodnich - Magdalena - 12-11-2009 Cześć. W okolicach Poznania urzędują dwie "naturalne" dziewczyny(które były na kursie). Koleżanka Nygus jest na tym forum. Napisz do niej. Powodzenia. Re: Kącik Samodzielnej Grupy Naturalsów Ziem Zachodnich - Katarzyna Suchecka - 12-11-2009 dziekuje najmocniej napewno sie odezwe, wlasciwie to juz sie do mnie odezwano DZIEKUJE najmocniej. Re: Kącik Samodzielnej Grupy Naturalsów Ziem Zachodnich - Dorotka Bogusz - 12-12-2009 Mam pytanko, czy ktoś pisał do Moniki w sprawie terminów ciekawych kursów w przyszłym roku? Jeśli tak to proszę o podzielenie się wiedzą, jeśli nie to napiszę. :roll: Re: Kącik Samodzielnej Grupy Naturalsów Ziem Zachodnich - Cezary Szamreta - 12-13-2009 na kursie Monika Damec mówiła, że dopiero zaczyna planowanie przyszłego roku i że jeszcze da się ułożyć większość terminów, ale chyba nikt konkretów nie zaproponował Re: Kącik Samodzielnej Grupy Naturalsów Ziem Zachodnich - Dorotka Bogusz - 12-13-2009 Chodziło mi o inne ciekawe kursy np RWYM, TTouch itp. o których mówiła Monika Re: Kącik Samodzielnej Grupy Naturalsów Ziem Zachodnich - Ailusia - 12-13-2009 Cześć naturalsi Tu zawsze było aktualne info: http://www.parelli-info.waw.pl/viewpage.php?page_id=1 Re: Kącik Samodzielnej Grupy Naturalsów Ziem Zachodnich - Dorotka Bogusz - 12-13-2009 Niestety jak na razie pod wskazanym adresem nie ma jeszcze kursów na rok 2010 ale jak po telepatycznej nici przyszedł mail od Moniki z informacją o tych kursach. Re: Kącik Samodzielnej Grupy Naturalsów Ziem Zachodnich - Nygus - 12-14-2009 Ja nie dostałam emaila od Moniki :-(((( Czy ktoś może mi przesłać bo jestem ciekawa tego nowego kalendarza imprez. My w stajni organizujemy takie spotkanie z Asią. Dziewczyną, która również promuje metody natulalne, jest instruktorem i organizuje kursy na terenie wielkopolski. Więcej informacji na http://www.wharmoniizkoniem.ning.com |