![]() |
Baza polecanych instruktorów/trenerów - Wersja do druku +- Hipologia (https://forum.hipologia.pl) +-- Dział: Kategoria (https://forum.hipologia.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Chów koni - i wszystko, co z nim związane (https://forum.hipologia.pl/forumdisplay.php?fid=5) +--- Wątek: Baza polecanych instruktorów/trenerów (/showthread.php?tid=498) |
Re: Baza polecanych instruktorów/trenerów - el_djazairek - 02-24-2010 a ja mogę szczerze polecić p.Roberta Skrzypczak. Trener WKKW, świetne podejście do koni, bardzo duża wiedza, potrafi naprawdę doradzić i pomóc. Dojeżdża w okolice Małopolski, a także Śląska. co do p.Uli Śliwy- również bardzo dobra trenerka. Jest dosyć młoda, ale nie znam osoby która nie byłaby zadowolona z treningów, a wszyscy startujący i trenujący pod jej okiem, mają naprawde b.dobre wyniki. Re: Baza polecanych instruktorów/trenerów - Hedone - 02-24-2010 . Re: Baza polecanych instruktorów/trenerów - rozbrykany kucyk - 08-16-2010 A ja szukam kogoś z jastrzębia zdroju (śląsk) i okolic. jestem początkująca i szukam kogo kto podchodzi z miłością do koni i najlepiej zna się trochę na naturalu ![]() Re: Baza polecanych instruktorów/trenerów - rozbrykany kucyk - 11-10-2010 podbijam wątek! szukam osoby w pobliżu jastrzębia zdrój ![]() Re: Baza polecanych instruktorów/trenerów - Ania Dobrowolska - 11-17-2010 Jeśli jest tylko taka możliwość warto szukać, słuchać i uczyć się od najlepszych. Do naszej krajowej czołówki zdecydowanie należy Pan Trener Wojciech Mickunas. Tak móc trenować pod jego okiem regularnie to dopiero marzenie... No i my postanowiliśmy to marzenie zrealizować i robimy wszystko by spotykać się na treningach z Panem Wojtkiem jak najczęściej. Jeśli ktoś z Pomorza ma ochotę dołączyć do naszej grupki jeźdźców i koni - serdecznie zapraszamy. Nasze spotkania są weekendowe, mamy posiłki, jazdy są nagrywane, potem jest wieczorne omawianie nagranych jazd - tak więc z wiedzy i doświadczenia Pana Trenera można czerpać dużooo i do woli:o) Najbliższe spotkanie odbędzie się 27-28 listopad 2010. Re: Baza polecanych instruktorów/trenerów - amazons - 11-18-2010 a z Krakowa i okolic jakiego trenera moglibyście polecić? Re: Baza polecanych instruktorów/trenerów - santi08 - 11-18-2010 Marta Suchocka Świetny temat, ja mogę polecić Trenera Konstantego Sznitko, ma klub jeździecki "Europejczyk" koło Poznania w Rogoźnie... specjalizuje sie w ujeżdzeniu i skokach, polecam, bo sama u niego jaździłam i super prowadzi jazde, jest bardzo wymagający, ale skuteczny ![]() Re: Baza polecanych instruktorów/trenerów - wild_filly - 11-21-2010 Ja bym również była wdzięczna za jakieś podpowiedzi co do osób, koniarzy, instruktorów bądź ośrodków w pobliżu Krakowa. Jakieś sugestie? ![]() Re: Baza polecanych instruktorów/trenerów - Anna Tomaszewska - 11-22-2010 Szukam trenera, instruktora z głową na karku, do WKKW, dla mojej uczennicy ze Śląska. W związku z tym ,że ma już swoje konie, nie może dojeżdżać do mnie na treningi 500km. Kogo możecie polecić? pozdrawiam Re: Baza polecanych instruktorów/trenerów - zydus - 01-30-2011 Witam. Czy znacie kogoś godnego polecenia z okolic Bydgoszczy? Z góry dzięki. Re: Baza polecanych instruktorów/trenerów - Marta Suchocka - 02-07-2011 zydus Witam. Czy znacie kogoś godnego polecenia z okolic Bydgoszczy? Z góry dzięki. Ponoć w okolice Bydgoszczy przeniosła się Pani Natalia 509508633, nie znam nazwiska, ale na mnie zrobiła świetne wrażenie. Re: Baza polecanych instruktorów/trenerów - Karolina Jaskulska - 02-10-2011 Kogo polecacie w okolicach Biedruska, Woli koło Poznania? (dojeżdżającego ) Re: Baza polecanych instruktorów/trenerów - Marek Wiśniewski - 02-21-2011 To ja zapytam o kogoś z Opolszczyzny, ewentualnie dawne wałbrzyskie lub jeleniogórskie (regularnie tam bywam- taka praca). Re: Baza polecanych instruktorów/trenerów - anna_sz-n - 02-22-2011 Szczerze polecam Państwo : Stanisława Iskierko i Iwonę Luranc-Iskierko z Gdańska. Para ta to bardzo odpowiedzialni, posiadający ogromną wiedzę szkoleniowcy. Naprawdę godni zaufania fachowcy. Re: Baza polecanych instruktorów/trenerów - Gobitowyświat - 11-19-2011 Witam,wątek jest co prawda nie najświeższy :wink: ale za to wciąż aktualny,ciężko jest o dobrego trenera w dzisiejszych czasach gdy niemal każdy może sobie "zrobić papiery instruktora"..niestety... :? Ja polecam kogoś wyjątkowego,kogoś kto naprawdę zna się na tym co robi i robi to z sercem i zaangażowaniem,kogoś przy kim mój koń jest szczęśliwy i zrelaksowany,kogoś pod kim konie chodzą jak anioły ![]() ![]() |