Konie..nasze konie :) - Wersja do druku +- Hipologia (https://forum.hipologia.pl) +-- Dział: Kategoria (https://forum.hipologia.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Pleplanie, integrowanie się i inne pogwarki (https://forum.hipologia.pl/forumdisplay.php?fid=6) +--- Wątek: Konie..nasze konie :) (/showthread.php?tid=145) |
- Lutejaxx - 01-17-2008 udało sie tylko arabka póki co wkleić...muszę jeszcze poćwiczyć resztę... - Lutejaxx - 01-17-2008 a to klaczka , moja księżniczka! - Lutejaxx - 01-17-2008 - Lutejaxx - 01-17-2008 dodam, że arabek w tej chwili wygląda o wiele dorodniej...przytył i nieco rozbudował mięśnie. Jeszcze we wrześniu to była taka chudzinka! Ale wciąż zachowuje się dziecinnie...jak żrebol duży. - Trusia - 01-17-2008 Sznurka, skąd ta Czapla? Myślałam, że numer dwa to był Drebin. - sznurka - 01-17-2008 Drebin nie był naszym koniem, mieszkał u nas jakis czas, Czapla jest nasza, hodowli Jędrka z Lasu i Nirwany Gaga podoba mi się pastowane szczęscie A Holda to "Tadzio mały paker", ma serce do skakania, jednak nie podązamy tym tropem - Gaga - 01-17-2008 sznurka Gaga podoba mi się pastowane szczęscieKtóre, bo są dwa ;-) :?: chociaż podobne bardzo (dla osoby postronnej) Holda jest niesamowicie silna, skoro tak skacze - to też możesz wykorzystywać w swojej końskiej ścieżce :-) siła = możliwości - sznurka - 01-17-2008 No to mnie zastrzeliłas hock: Widze teraz ze jeden zwierz ma na nodze tylnej odmianę, mi się ten pierwszy widzi bardziej :wink: Atak klonow? Mam nadzieje ze idę z rudą dobrym tropem i że własnie dobrze kierunkuję jej możliwosci!!! - Gaga - 01-17-2008 pierwszy to syn tej drugiej i tego ostatniego :-) przy szarówce z oddali kilka miesięcy temu były praktycznie nie do odróżnienia. Teraz widać różnicę - młody jest większy... z anegtotek, czyli zdażyło się na prawdę: wiosną zeszłego roku był u mnie kuzyn - hodowca koni, który widział już nieleśną niejednokrotnie. Poszliśmy na pastwisko - oczywiście młody się od razu zameldował, a mój kuzyn głaszcząc go czule stwierdził "wow kobyłka, urosło Ci się trochę" , na co ja "no co Ty, kobyła ma 9 lat i już nie rośnie - toć to łogier ty hodowco jeden ty ;-)" fakt on szukał wzrokiem na pastwisku źrebaka, a nie dobrze umięśnionego dwulatka ;-) i od tamtej pory wszyscy się śmiejemy, że wielki pan hodowca nie odróżnia ogiera od klaczy ;-) - Visenna - 01-17-2008 Przede wszystkim witam wszystkich, bom nowa Gaga, jakie te Twoje karusy są piękne! hock: - morwa - 01-17-2008 Gaga rzeczywiście świecą się te twoje konie, jak... no bardzo się świecą Śliczne! Dioda - no teraz się nie dziwię, że krówek. A jakie mają fajne kolory kantarków branka - nie widziałam, czy już gdzieś pisałaś. Po kim jest twoja piękna? A Teolinek chyba z zamiłowania lubi fotografować różne fragmenty Pana Pleśniaka :lol: - Trusia - 01-17-2008 Sznurka, śliczna ta mała. W jakim wieku? - sznurka - 01-17-2008 ma rok i 8 miesięcy prawie :wink: miło mi ze się podoba - Trusia - 01-17-2008 Ha, a jak ja kupiłam Truskawkę, to usłyszałam, że to takie "super ekonomiczne" kupować małolata. Cieszę sie, że ekonomicznie nie jestem sama. - branka - 01-17-2008 Morwa - moja piękna jest pode mną - widać mój dawny charakterystyczny, okrony dosiad :oops: zreszta przyznam się, ż emój dosiad dalej jest lekko fotelowy, ale już mniej. Oj znalazłam zdjęcie Branki, jak ją kupilam...Może je przeskanuję, ale to okropny widok... Ale mam dla porównana zdjecia pół roku potem - szczęśliwego i grubaśnego konika To drugie wkeje na pewno wieczorem (teraz pędzę na zajęcia) |