Konferencja PHB i jubileuszowy zjazd forumowiczów - Wersja do druku +- Hipologia (https://forum.hipologia.pl) +-- Dział: Kategoria (https://forum.hipologia.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Konie chcą nas rozumieć (https://forum.hipologia.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Wątek: Konferencja PHB i jubileuszowy zjazd forumowiczów (/showthread.php?tid=1003) |
Re: Jubileuszowy zjazd forumowiczów - dandiva - 01-10-2012 Witam!!!! Super , szykujmy się na spotkanie. Miejsce - w okolicy geograficznego środka naszego kraju, aby osoby z krańców Polski miały w miarę przybliżoną odległość do przebycia. Re: Jubileuszowy zjazd forumowiczów - Ania Dobrowolska - 01-10-2012 Fajnie byłoby się pojawić na zjeździe. Osobiście popieram termin wczesno-jesienny, ewentualnie koniec sierpnia. Re: Jubileuszowy zjazd forumowiczów - maku - 01-10-2012 Jestem za. Jeśli tylko będę mógł to się pojawię. Termin dostosuję do reszty. Myślę, że wczesna jesień jest bardzo fajnym pomysłem. Re: Jubileuszowy zjazd forumowiczów - Marta Dziurkowska - 01-10-2012 Ja tez bardzo chętnie przybędę, jeśli tylko będę w tym czasie na kontynencie europejskim Re: Jubileuszowy zjazd forumowiczów - Cejloniara - 01-11-2012 Cudnie Już się zapisałam. Popieram pomysł na Poznań!! Jakoś mi się tak z Trenerem kojarzy Re: Jubileuszowy zjazd forumowiczów - Iwona Gasparewicz - 01-23-2012 Październik wspaniały miesiąc!! Ja i moja konia jest z października zapraszam więc na nasze urodziny na mazury Re: Jubileuszowy zjazd forumowiczów - Łukasz - 01-24-2012 Witam.Ja choc kiepski ze mnie forumowicz na takie spotkanie tez bym sie chetnie wybral konic sierpnia dla mnie dobry termin a miejsce hmm dostosuje sie do wiekszosci pozdrawiam :| Re: Jubileuszowy zjazd forumowiczów - Joly - 01-25-2012 Wspaniały pomysł!! ja proponuję okolice Wrocławia Re: Jubileuszowy zjazd forumowiczów - AnnaRadomańczykMoroz - 01-25-2012 Mysle, ze zdecydowanie trzeba wybrac jakies miejsce polozone centralnie tak zeby na przyklad ktos znad morza nie musial jechac przez cala Polske do Krakowa, mimo ze jest tam pieknie Re: Jubileuszowy zjazd forumowiczów - Marta Suchocka - 01-27-2012 Ja oczywiście Poznań polecam i popieram, a jeśli się uda to mogę wesprzeć spotkanie domowymi ciastami Re: Jubileuszowy zjazd forumowiczów - Jacek Moroz - 01-27-2012 Marta Suchocka Ja oczywiście Poznań polecam i popieram, a jeśli się uda to mogę wesprzeć spotkanie domowymi ciastami Ciasta zdecydowanie przesądzają Re: Jubileuszowy zjazd forumowiczów - Iwona Gasparewicz - 02-18-2012 przebijam ciasto i kawa Re: Jubileuszowy zjazd forumowiczów - Wojciech Mickunas - 02-19-2012 Nad zjazdem pracujemy Mogę na dziś zdradzić, że zjazd połączony będzie z ciekawymi wykładami i pokazami Rezerwujcie sobie datę 29.09.2012 Wygląda na to, że organizacja spocznie na Zarządzie PHB Damy radę Re: Jubileuszowy zjazd forumowiczów - Paulina Derezińska - 02-19-2012 Też chętnie przybęde :mrgreen: i myślę że Poznań to dobry pomysł Re: Jubileuszowy zjazd forumowiczów - Magda Pawlowicz - 02-19-2012 29.09 to jest tydzień po Mistrzostwach polski PLWiR.... Obawiam się, że będziemy w proszku jeszcze.... |